HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Sonce sedaj sije v ozvezdju Vodnarja, ki nam prinaša obilo novih idej, napredka in presenečenj v naša življenja.
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Od nedelje, 12. februarja do 15. marca Sonce sije v ozvezdju Vodnarja. V znaku, ki mu vladata Uran in Saturn, naše srce (Sonce) lahko izžareva lastnosti, ki so povezane z Uranom: ljubezen do človeštva in altruistične ideale, napredne in morda celo drastične ideje, zelo neodvisno naravo. Podprta je naša izvirnost in domiselnost ter goreče želje po napredku. To je tudi dobra kombinacija za inteligenco, izbruhe kreativnosti in ljubezen do izzivov. Znali bomo preseči meje, če bo to potrebno. Sonce – naša individualnost se lahko izraža skozi vsa področja Urana: računalništvo, tehnologija, elektronika, ezoterika in letalstvo – od potovanj v vesolje do astralnega potovanja. Uran je planet nenadnega prebujenja, zato je mesec pred nami mesec presenečenj.

Na nebu sta Venera in Mars še cel teden blizu, kar v naša življenja prinaša prav posebne energije, ki lahko s strastjo in kreativnostjo popestrijo naša življenja. V ospredju je lahko fokus na uresničevanju naših želja, spoznamo lahko osebo, ki nas zelo pritegne ali se začnemo ukvarjati s kakšnim novim umetniškim projektom…Kombinacija na nebu nas uči, najti pravo ravnotežje med tem, koliko se odpremo in dovolimo, da stvari pridejo k nam in med tem, koliko za to naredimo sami – ravnotežje med pasivnostjo in aktivnostjo oziroma med »prostim tokom« in »grabljenjem«. Gre za dva različna pristopa uživanja in ustvarjanja, ki ju lahko povezujemo s hrano, spolnostjo in z vsem ostalim, kar je lahko predmet poželenja. V primeru grabljenja gre za to, da psiha dobesedno zagrabi predmet poželenja in čuti užitek ob konzumiranju. V drugem primeru gre za bolj sproščen, tekoč in odprt pristop k uživanju, v katerem se oseba bolj prepušča in je v toku z izkušnjo, od tod tudi ime prosti tok. Mars je planet grabljenja in Venera planet prostega toka – lahko, da čutite različne variante kombinacije obeh – navadno ljudje začnemo z grabljenjem, tako da hitimo v raznorazne užitke. Zato je zelo dobrodošlo učenje prostega toka – prej kot se premaknemo k prostem toku, bolj bomo v sebi čutil ravnotežje in harmonijo.

V sredo, 15. in četrtek, 16. februarja se na nebu srečata Luna in Jupiter, ki nam prinašata prijaznost, voljnost in optimizem. To je čas ko kar zacvetimo, smo pozitivni, veseli, darežljivi. Ljubimo šale, smo zelo socialni, si želimo družbe, lahko pa smo tudi nekoliko leni. Če po naravi niste nagnjeni k uživanju in razvajanju, potem je to pravi čas, da se odprete in si privoščite kolikor lahko. Če ste po naravi nagnjeni k pretiravanju, predvsem s hrano, preverite, če morda svojega spolnega življenja ne kompenzirate preveč s hrano. Naša eterična telesa so sedež vitalnosti in življenjske energije in so narejena za užitek – če ste do sebe prestrogi ali pretiravate z zadovoljevanjem ene od želja, je to odličen čas, da to spremenite.

Luna v tem tednu pada proti zadnjem Luninem krajcu, ki bo v soboto 18. februarja v ozvezdju Škorpijona. Vpliv lahko čutimo dan prej in dan kasneje. To je čas, ko se lahko soočamo z izzivi povezanimi z opuščanjem starih vzorcev in čas, ko lahko poglobimo svojo duhovno pot in naš osebnostni razvoj. Vsi vemo, kako težko je zares zaživeti določene spremembe in opustiti ali spremeniti stare navade – gre za to, da se moramo dobesedno prevzgojiti, to pa seveda ne gre čez noč. Sedaj smo v tistem delu Luninega ciklusa, ki nam pomaga, da opustimo stvari, ki nas obremenjujejo ali omejujejo, zato je dobro, da se fokusiramo na to. Oklepanje poznanega je človeško, ni pa nemogoče spustiti stvari, če vemo, da bomo edino tako lahko naredili korak naprej. Torej pogumno naprej, na poti, ki ste si jo zastavili. Včasih je korak nazaj samo zalet za naprej, zato nikar ne obupajmo, če nam vmes kdaj spodleti.

V prehodu iz sobote, 18. na nedeljo, 19. februarja se Luna sreča s Črno luno, kar Luni doda posebne kvalitete. Črna luna zna razkriti to kar je skrito - ne zanima je zunanja slika, zato je to sila, ki nam pomaga, da ozavestimo vse, kar je običajno skrito. Prinaša nam podporo pri odkrivanju najglobljih vrednot v naši psihi. Za Črno luno je značilna močna volja, neodvisen um in ljubezen do svobode, originalnost. Tudi strastno nasprotovanje vsem rutinam in zasužnjenju v kakršnikoli obliki. To je čas, ko bomo lahko čutili ostrino in intenzivnost, nekakšen naboj - takoj bomo začutili, ali nam je kdo všeč ali ne, kar je povezano z globokim vpogledom v psiho drugih ljudi. Ker bomo sami v stiku z našimi sencami, skritimi deli sebe, bomo zelo dobro razumeli in občutili motive drugih. Črna luna je obenem tudi zelo prefinjena, zelo dobro pozna različne nianse občutkov in je izjemno občutljiva, senzibilna. Stremeli bomo k popolnosti, k absolutnem in h čistosti.

Od nedelje, 19. do petka, 24. februarja Sonce sije poleg Južnega vozla, ki ga imenujemo tudi Vozel usode. Nekatere tradicije Lunine vozle povezujejo tudi s karmo, Južni vozel pa s preteklimi življenji. Kaj nam prinaša kombinacija? Sijoča energija Sonca nas vodi od Južnega vozla - pretekla življenja k Severnem vozlu – v prihodnost. To lahko kaže na potrebo po tem, da zaživimo srčne kvalitete in naš Višji jaz – to nam bo pomagalo najti pravo usmeritev v življenju in jo izpolniti. Kombinacija prav tako kaže na situacije, kjer se bomo prisiljeni odločati med tem ali bomo gojili egoistične težnje ali pa se bomo odprli k Višjemu jazu in se predali višjim namenom.


Če vas zanima, na katerem področju je vaše poslanstvo, če se vaši otroci odločajo o šoli, študiju ali ste na prelomnici ali čutite da to, kar počnete sedaj ni prava stvar, vabljeni na praktično delavnico ta četrtek 16. februarja ob 19 uri v Ljubljani http://mojaleta.si/Clanek/Delavnica-Kaksno-je-nase-poslanstvo


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni tudi na individualna srečanja:
☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.