Horoskop: Kaj bo prinesel ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 19.1.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna v znamenju Kozoroga – nedelja od 13:05 do torka 14:00
Dobro počutje za: Kozoroge, Bike in Device
Srednje dobro za: Škorpijone in Ribe
Manj ugodno: Rake, Ovne in Tehtnice

Luna v znamenju Vodnarja – torek od 14:00 do četrtka 13:48
V torek ob 14:14 nastopi MLAJ in prične se kitajsko novo leto KOZE.
Dobro počutje za: Vodnarje, Dvojčke in Tehtnice
Srednje dobro za: Strelce in Ovne
Manj ugodno za: Leve, Bike in Škorpijone

Luna v znamenju Ribi – četrtek od 13:48 do sobote 14:32
Dobro počutje za: Ribe, Rake in Škorpijone
Srednje dobro za: Kozoroge in Bike
Manj ugodno za: Device, Dvojčke in Strelce

Luna v znamenju Ovna – sobota od 13:05 in nedelja
Dobro počutje za: Ovne, Leve in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke im Vodnarje
Manj ugodno: Tehtnice, Rake in Kozoroge

Teden bomo pričeli brez prave energije in tudi malo zmedeni. V torek bo nastopil mlaj, ki ga bomo intenzivno čutili že v ponedeljek. Ponedeljkovo dopoldne bo zelo zahtevno, lahko občutimo pretiran pritisk na delovnem mestu, ki mu ne bomo kos. Pazite na svoje zdravje predvsem tisti, ki imate osebne planete in točke v kardinalnih znamenjih (Oven, Rak, Tehtnica in Kozorog). Vaše telo in psihično počutje bo zelo obremenilno. Popoldan preživite s svojo družino ali se prepustite lahkotnejšim aktivnostim. Ne hodite po trgovinah in ne sanjarite preveč. Naše želje včasih ne poznajo meja, kar pa v vsaki situaciji ni najbolje.

V torek bomo zaradi hkratnega vpliva mlaja in stacionarnega Merkurja, nekoliko bolj zmedeni, brez energije in nepazljivi. Zato bodimo kar se da previdni pri vsem kar počnemo. V dneh okoli mlaja se nesreče dogajajo predvsem zato, ker smo premalo pozorni in osredotočeni na situacijo in delo, ki ga opravljamo. Planet Merkur se bo navidezno ustavil na svoji poti in bo od 21. januarja do 11. februarja v retrogradnem gibanju v znamenju Vodnarja. Stopinja, na kateri se planet navidezno ustavi, je zelo občutljiva in če jo imamo povezano z natalno karto, lahko na nas zelo možno vpliva. Sicer pa planet Merkur upravlja s prometom, komunikacijo, internetom, računalniki in drugimi elektronskimi napravami, telefoni, trgovinami in trgovanjem, učenjem, pisanjem, knjigami, publikacijami, pošto, mediji, dokumenti, ključi in drobnimi predmeti. Opazujte, kaj se bo v tem času dogajalo z omenjenimi zadevami in ugotovili boste marsikaj zanimivega. Bodite pa pazljivi v prometu, ne zamujajte in dvakrat preverite, ko se dogovarjate za pomembne sestanke in srečanja. Tudi v vsakodnevni komunikaciji nam hitro kaj zagode, da kakšno stvar nehote narobe razumemo, pozabimo ali da ugotovimo, da se po dolgem pogovoru sploh nismo nič zmenili.

Vpliv prejšnjega dne bo zaznati še v sredo. V dopoldanskem času pa lahko vendarle pride do kakšnih premikov in novega zagona. Luna raste in nam vliva spodbude za nove začetke. Popoldan se bo planet Merkur že pomikal navidezno retrogradno in otresli se bomo morebitnega občutka, da stojimo na mestu. Energije nas bodo spodbujale, da s kom obnovimo stik ali da se vrnemo k iskanju podatkov, ki smo jih pred časom opustili. Šolarji in študentje, ki še morate popraviti kakšen izpit ali oddati popravljeno nalogo, bo v tem času prilika, da se vrnete k zapiskom in jih obnovite.

V četrtek dopoldan bo Luna v praznem teku*. Ustvarjajte in se prepustite času. Morda se zalotite, da se med brskanjem po internetu več ustavljate ob poljudnoznanstvenih člankih in da vas privlačijo fotografije iz vesolja. Popoldan bomo najbolje izkoristili, če se posvetimo sproščujočim aktivnostim, kot so joga, meditacija, poslušanje glasbe, sprehod v naravi. Zvečer lahko naletimo na kakšen dober film, ki nas bo pritegnil.

Petek bo primeren za nastop in prevzem odgovornega dela in naloge, ki jo načrtujemo že dlje časa ali pa nas bodo v to potegnili drugi. Razreši se lahko kakšna pravna zadeva ali spor. Pri gradnji in urejanju doma nam lahko uspe kakšen nov podvig. Uspešno lahko zaključimo kakšno pomembno delo ali se razveselimo priznanja. Popoldan bo Luna v praznem teku*, kar je kot nalašč za konec tedna, da se bomo lažje sprostili in razbremenili. Če imate kakšne načrte za petkov večer, pa se samo prepustite toku dogajanja in ne pričakujte preveč.

V soboto dopoldan bo Luna še tekla v prazno. Zato nam bo všeč ostati malo dlje časa v postelji, nikamor se nam ne mudi. Po kosilu bo čutiti naval energije in zagon. Vleklo nas bo na sprehod in kalorije bomo kurili hitreje. Če pa nismo ravno športni tip, bomo dobili vsaj idejo, kako preživeti popoldan in lotili se bomo dela. Večer preživite v dobri družbi, morda se dogovorite kaj pomembnega ali spoznate prijetno osebo.

Nedeljsko dopoldne bo malo kaotično. Lahko nas kaj nepričakovano preseneti, se počutimo preobremenjeni ali pa bo naše zdravje bolj občutljivo. Po svetu bo več nemira in novice bodo spet polne negativizma. Popoldan bo bolj sproščen. V svojih zamislih in ustvarjanju se bomo vračali v preteklost in morda iskali kakšne spomine in zapiske. Morda iz predala potegnemo nedokončano delo in se ga lotimo.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.