Horoskop: Kaj prinaša ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 29.9.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj bo prinesel ta teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj bo prinesel ta teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek in torek:
Dobro počutje za: Strelce, Ovne in Leve
Srednje dobro za: Tehtnice in Vodnarje
Manj ugodno za: Dvojčke, Device in Ribe

Sreda, četrtek in petek do poznega jutra:
Dobro počutje za: Kozoroge, Bike in Device
Srednje dobro za: Škorpijone in Ribe
Manj ugodno za: Rake, Ovne in Tehtnice

Petek popoldan, sobota in nedelja dopoldan:
Dobro počutje za: Vodnarje, Dvojčke in Tehtnice
Srednje dobro za: Ovne in Strelce
Manj ugodno za: Leve, Bike in Škorpijone

Nedelja popoldan:
Dobro počutje za: Ribe, Rake in Škorpijone
Srednje dobro za: Bike in Kozoroge
Manj ugodno za: Device, Dvojčke in Strelce

Rastoča Luna nam bo vlivala pogum in energijo za nove naloge. Na začetku tedna bodo naši cilji usmerjeni k širjenju novega znanja, študija, pravnih zadev in načrtovanja potovanj. Usmerjeni bomo naprej, v prihodnost. V sredini tedna bomo osredotočeni na službene obveznosti, nepremičnine, dolgoročno načrtovanje, varčevanje, prenavljanje. Konec tedna bomo večinoma preživeli v družbi. Morda se vključimo v kakšno skupino, se odločimo za izobraževanje alternativnih ved ali pa spoznamo sorodno dušo.

V ponedeljek bo Luna vstopila v znamenje Strelca. Teden bomo pričeli optimistično in polni elana. Vendar se v sredini dopoldneva izogibajte pretiranemu zaupanju. Hkrati bodite pazljivi pri vsem kar počnete, da ne pride do pomote. Sredi dneva bo nastopilo prijetno ozračje. Ljudje se bomo na splošno dobro razumeli, dobro bomo usklajevali mnenja in hitro bomo našli skupni jezik. Večer bo ugoden za športne aktivnosti in udeležitev rekreacije. Venera bo tega dne prestopila v znamenje Tehtnice. V naslednjem mesecu bomo na področju ljubezni, prijateljstva, mode, lepote in umetnosti iskali harmonijo in uravnovešenost.

V torek bo Luna vse od zgodnjega jutra v praznem teku*. Aspekti planetov bodo ponoči prijetni, zato bo noč dokaj mirna. Če se ima kdo navado ponoči učiti, bodo ure proti jutro zelo ugodne, da se nam razjasnijo zadeve, ki jih že dlje časa analiziramo. Čez dan bo ugodno za urejanje tekočih papirjev in učenje že poznanih stvari. Nikakor pa tega dne ne iščite pravice, urejate dokumente in papirje, skratka na načenjate stvari na novo, ki morajo imeti pravno podlago. Zadeve se ne bodo odvijale kot bi si želeli oz. ne bo prišlo do želenega epiloga.

Luna bo v sredo zgodaj zjutraj prestopila v znamenje Kozoroga. Zvečer bo nastopil prvi lunin krajec, ki nas bo spodbudil k razmišljanju o odnosih in razmerjih v službi. Pri delu lahko pride do trenj, predvsem zaradi različnih mnenj. Za uspešnimi projekti vedno stojijo tudi nesporazumi, saj uspeha ne more biti brez različnih pogledov na svet okoli nas. V dopoldanske času lahko pride do trenj v partnerskih in ljubezenskih odnosih. Morebitni prepir nam bo dal priložnost, da si priznamo določene stvari.

Noč na četrtek bo nemirna. Tarejo nas lahko eksistencialne ali službene skrbi, zaradi česar ne bomo mogli spati. Jutro bo še stresno, zaradi česar se lahko kdo hitro vznemiri in razjezi. Popoldan bo že bolj umirjeno. Morebitno slabo voljo bomo najlažje ukrotili z delom v službi ali doma. Pa še precej konstruktivno in uspešno bomo opravili delo, ki se ga bomo lotili. Še zlasti ugodno za dela, ki zahtevajo dolgoročno načrtovanje in gradnjo. Zvečer bo Luna v praznem teku*. Umirite se in si privoščite zgodnji spanec.

V petek sredi dopoldneva bo Luna prešla v znamenje Vodnarja. Ta dan bomo bolj družabni in odprti za novosti, kot smo bili prejšnje dni. Vendar pazite v komunikaciji, da ne boste rekli česa preveč ali da ne boste preveč kritični do drugih. Ali pa morda vas doleti opazka, ki je niste želeli slišati. Popoldan bo prijeten. Privoščite si nakup česa lepega in unikatnega. Oblačilo, ki ga boste kupili v tem času, bo res nekaj posebnega. Večer izkoristite za zabavo s prijatelji in spoznavajte nove ljudi ali pa se udeležite kakšne ekstravagantne prireditve.

Noč na soboto bo dolga ali prekratka. Odvisno, kako gledamo. Saj se bomo imeli prav fino v družbi. Jutro nam bo dalo energijo, željni bomo športnih aktivnosti ali pa se odpravimo na izlet. Vendar bodite čez dan vseeno nekoliko pazljivi, saj bodo globalno delovale precej stresne energije. Ne izzivajte druge strani, da ne pridete navzkriž z zakoni. Pazite se manipulacij. Popoldan in zvečer lahko naletimo na oviro, zaradi katere bomo čutili razočaranje. Merkur bo ta dan stacionaren in se bo v nedeljo pričel gibati retrogradno. Retrogradno gibanje Merkurja** bo trajalo vse do 26. oktobra.

Nedelja bo za pogumna dejanja. Na splošno bo čutiti odločnost in zagnanost ter željo po spremembah. Luna bo tik pred opoldnevom prestopila v znamenje Ribi. Zato bo dan ugoden za sprostitev in umiritev z meditacijo, jogo ali sprehodom po naših najljubših kotičkih narave. Preživite umirjeno nedeljo z ljudmi, ki jih imate radi.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

** Retrogradno gibanje Merkurja prinaša v naša življenja zamude in zmedo v prometu, nesporazume v komunikaciji, blokade z računalniki, telefoni in pošto. Trgovci so manj zadovoljni s prodajo, saj ljudje manj kupujemo ali pa so pogostejše reklamacije. Merkur bo v retrogradnem gibanju od 5. 10. do 26. 10. 2014. Pozorni moramo biti že do dva dni prej, ko je planet na svoji »postaji«. To pomeni, da se planet ustavi, preden se prične gibati retrogradno in obratno. Ta točka, kjer se planet obrača, je zelo kritična. Delovanje te točke občutijo zlasti tisti, ki jo imajo v povezavi s svojo natalno karto. Vendar to ne pomeni samo v negativnem smislu. Če je ta točka povezana harmonično, lahko dobimo pozitivne odzive. Na splošno pa velja, da se v času retrogradnega Merkurja ne dogovarjamo o pomembnih stvareh. Če se nam bodo zdeli dogovori v tem času še kako smiselni, se bo kasneje izkazalo, da pa vendarle niso bili. Ne sklepajmo zavarovanj, ne pišimo pomembnih dokumentov in pogodb, ne dajajmo pobud in ne kupujmo avtomobilov. V tem času pogosteje izgubljamo stvari, še posebej drobne predmete, med katerimi so najbolj izpostavljeni ključi. Vendar ni vse tako črno. Je pa ta čas dober za obnavljanje projektov, ki smo jih začeli nekoč v preteklosti, za obujanje spominov, zgodovine in kulturne dediščine.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.