Horoskop: Kaj vam prinašajo zvezde v tem tednu?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 14.4.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj vam prinašajo planeti ta teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj vam prinašajo planeti ta teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Teden bo precej napet in stresen. Poleg polne lune, ki nastopi v torek v obliki popolnega luninega mrka, bodo Luna in planeti v precej stresnih položajih, še posebej na začetku tedna. V času tik preden Luna doseže svojo polnost, smo ljudje bolj nestrpni in v svojih dejanih prenagljeni. Sicer pa nam polna luna daje tudi veliko energije, da smo bolj ustvarjalni in da dokončamo delo, ki je v teku.

V ponedeljek bo Luna prehajala znamenje Tehtnice. V odnosih bomo želeli najti kompromise in se uskladiti, vendar nam to ne bo uspevalo. V pogovorih in načrtih se bomo razhajali, ne bomo našli skupnega jezika. Dopoldan lahko pride do nenadnih preobratov, neželenih presenečenj in do ovir pri uresničevanju želja. Zvečer pazimo, da ne bomo prehitro odreagirali s kritiko ali da česa ne povemo preveč. Kaj hitro se lahko zgodi, da bomo koga užalili ali da nas bo kdo drug. Ker bodo energije močno vplivale na odnose, poskušajmo biti potrpežljivi ali se raje umaknimo, če bomo zaslutili, da gredo stvari predaleč. Globoko vdihnimo in se spomnimo, da bo minilo.

Torkovo dopoldne bo zaznamovala polna luna (popolni lunin mrk). Energije drugih planetov bodo takšne, da bodimo pazljivi v prometu. Na cesti nas lahko hitro kaj preseneti ali pa naletimo na oviro. Še vedno bomo težko sodelovali z drugimi. Na preizkušnji bodo partnerski odnosi. Spoznala bosta, koliko sta zmožna sklepati kompromise v napetih trenutkih. Luna bo v torek zvečer prestopila v znamenje Škorpijona.

Noč na sredo bo bolj umirjena in prijetnejša za spanje, kot prejšnje noči. V prometu bo še napeto. Verjetno bo več voznikov prekoračilo dovoljeno hitrost. Bodite previdni. Če bomo ostali doma in se posvetili družini, potem bomo začutili že več umirjenosti. Kadar Luna prehaja znamenje Škorpijona, začutimo večjo potrebo po varnosti. Škorpijon je znamenje, ki nas opominja na vsakodnevne zahteve življenja in morebitne krize. Zato se raje zatečemo v svoj svet in se potolažimo s tistimi, ki jih imamo najraje. V teh dneh smo bolj čustveni in vase zaprti.

V četrtek se lahko zgodi, da vstanemo z levo nogo. Prešinejo nas lahko negativne misli in čutimo težo skrbi. Vse od jutra naprej bo Luna v praznem teku. Glede na težje energije, ki se nam bodo zjutraj porajale, izkoristimo dan za temeljito čiščenje ali pospravljanje. Pa ne samo stanovanja ali hiše, omar, predalov, vrtne utice, pač pa tudi naših misli. Preverimo kaj vse mora proč in brez slabe vesti odvrzimo. Naredimo prostor novim stvarem in odnosom.

V petek bo Luna prehajala znamenje Strelca. Energije bodo veliko bolj spodbudne, kot so bile v prvi polovici tedna. V zraku bo več pozitivne energije in postali bomo bolj dobrovoljni. Dan je primeren za daljše izlete in nakupe oblačil, nakita, kozmetike in vsega lepega. V partnerstvu in ljubezenskih zvezah lahko doživimo globoka čustvena spoznanja, ki nas bodo še bolj povezala. Večer izkoristite za zabavo ali le sproščen oddih od napornega tedna. Doživetja bodo zanimiva, hitro bomo navezovali stike in lahko srečamo zanimivo osebo.

Soboto izkoristite za celodnevni družinski izlet. Mogoče izleta ne boste planirali, boste pa pri zajtrku hitro dobili ideje, kam bi lahko šli. Namignem pa vam, da je dan primeren za daljše izlete v naravo, za planinarjenje, tek, kolesarjenje in športne igre v naravi. Mogoče odidete na travnik ali gozd in naberete zdravilne rastline in zelišča, ki so v tem času v polnem razcvetu. Prijetno nam bo tudi ob barvanju pirhov in pripravljanju velikonočne dekoracije, saj bomo zelo ustvarjalni.

Nedeljo bo zaznamovala tradicionalnost, kar bo kot nalašč za praznik. Luna bo namreč prestopila v znamenje Kozoroga, ki ima rad tradicijo in konservativnost, red in pravila. Ljudje smo sicer v teh dneh bolj čustveno hladni in se raje držimo zase. Zato bomo morda preživeli praznike v ožjem krogu družine in se pogovarjali o resnih zadevah. Sicer pa dobrot ne bo manjkalo in prav z užitkom jih bomo pojedli. Sonce bo zjutraj prestopilo v znamenje Bika, ki ceni lepoto in vse vrste užitkov, tudi dobro hrano.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Revmatoidni artritis: kako se znebiti prvih znakov?

Revmatoidni artritis je avtoimuna bolezen brez pojasnje...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.