Nagradna igra: Valentinovo v klepetalnici!

Aktualno > Nagradne igre | piše: Uredništvo | 7.2.2015
Klepetajte z nami, od danes pa do valentinovega vam to lahko prinese čudovito nagrado!
Kozmetika Lush podarja privlačne nagrade za klepetalce.
Kozmetika Lush podarja privlačne nagrade za klepetalce.
Kozmetika Lush podarja privlačne nagrade za klepetalce. Milo za telo Cupid Kopalna bombica Floating Flower Peneča kopel Lonely Heart Peneča kopel Unicorn Horn
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Klepet v klepetalnici na portalu MojaLeta.si ni le zabaven, sproščen, tolažilen, poln novih poznanstev in odganjanje samotnih uric, je še več. Če klepetate, lahko dobite tudi zelo lepo darilo, ki ga bo našim izžrebanim klepetalcem podarila kozmetika Lush.

Pravila so popolnoma enostavna
Vse, kar morate stori je, da se čim večkrat pridružite klepetu v klepetalnici (in tudi dejansko vsaj pozdravite ostale klepetalce), mi pa bomo pod uporabniškim imenom Moja Leta vsake toliko klepet tudi spremljali. Če vas bomo zasledili v klepetalnici, bomo vaše ime vrgli v boben za žreb. Večkrat, ko boste od danes do valentinovega v klepetalnici, več možnosti za nagrado oziroma več srečk v bobnu boste dobili.

Kozmetia Lush podarja:
1x Kopalna bombica Floating Flower
1x Peneča kopel Lonely Heart
2x Milo za telo Cupid's Love (100g)
1x Peneča kopel Unicorn Horn


Nagrade bomo podelili spontano, vse pa zagotovo do konca valentinovega dne, 14. februarja 2015, ko bomo objavili še zadnjega nagrajenca ali nagrajenko!

Če še niste registrirani, to lahko storite tukaj.

Če ste na portalu MojaLeta.si že registrirani, lahko klepetalnico obiščete tukaj.

Imena nagrajencev bomo objavili na MojaLeta.si, o prejemu nagrade pa bo vsak obveščen tudi po elektronski pošti. Pogoj za prejem nagrade je, da nam nagrajenec v roku enega tedna od prejema obvestila na naš e-naslov info@mojaleta.si, sporoči svoj točen naslov in davčno številko. Nagrade ni možno zamenjati za denar.

Lush in valentinovo

Dišeče in zabavne kopeli in milo, izdelki izdelani posebej za valentinovo, iz čudovitih naravnih sestavin in eteričnih olj najvišje kakovosti, bodo zagotovo poskrbeli za nepozabno romantično vzdušje.

Milo za telo Cupid's Love
To edinstveno milo je poživljajočega in sadnega vonja. Olji bergamotke in palisandra poskrbita za bogat vonj, sveže fige, sok pasijonke in sojin jogurt pa kožo negujejo in nahranijo.



Kopalna bombica Floating Flower
Ta čutna jasminova kopel bo vašo kopalno kad obarvala s prekrasnimi barvami. Večplastna kopalna krogla vsebuje kanček peneče kopeli in rožnato, zeleno ter oranžno barvo. V njeni notranjosti se skrivajo majni modri diski, ki bodo na površje priplavali skupaj s spektaklom barv.



Peneča kopel Lonely Heart
V notranjosti tega zlatega srca se skriva živahna, rdeča sredica. Rdeča je barva strasti ... poskrbela pa naj bi tudi za hitrejši srčni utrip. Ta ljubka peneča kopel bo vašo vodo obarvala rdeče in jo odišavila z vonjem limonske trave, bergamotke, jasmina in ylang ylanga. V njej najdete tudi zlate bleščice in mnogo koruzne moke, ki poskrbi za mehko kožo.



Peneča kopel Unicorn Horn
Ta peneča kopel poskrbi za čudovito doživetje z eteričnimi olji sivke in nerolija, barvitimi zvezdicami, bleščicami in mavričnimi sanjami. S prekrasnimi pasteli in bleščicami bo vodo obarvala rožnato in srebrno – kot čarobna jezera, v katerih se kopajo samorogi. Sivka, ylang ylang in neroli ustvarijo mističen in poživljajoč vonj, vi pa se lahko obdate s čarobnimi mehurčki, ki poskrbijo za popolno sproščenost.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.