Pogoji in pravila NI Laxemon

Aktualno > Nagradne igre | piše: Uredništvo | 16.11.2016
V nagradni igri, ki poteka na facebook zidu MojaLeta.si bomo podarili tri izdelke Laxemon. Kakšna so pravila in pogoji sodelovanja?
Laxemon
Laxemon
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
1. Splošne določbe
Organizator MojaLeta.si, zavod za promocijo kakovostnega staranja in detabuizacijo starosti Korovci prireja nagradno igro »Laxemon« na facebook zidu www.mojaleta.si v času od 18. 11. 2016 do vključno 23. 11. 2016 do 12. ure.

2. Nagrada
Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki izžrebal 3 nagrade Laxemon.
Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v Zavodu MojaLeta.si Korovci in organizatorju in njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

4. Potek nagradne igre
V nagradni igri sodelujejo vsi, ki se v času nagradne igre registrirajo na portalu MojaLeta.si ter sprejmejo Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat. Nagrajence bo določil računalniški žreb.

Žrebanje bo potekalo 23. 11. 2016, ob 12. uri, na sedežu Zavoda MojaLeta.si Korovci, rezultati bodo na www.mojaleta.si objavljeni najpozneje naslednji dan, 24. 11. 2016, nagrajenec pa bo obveščen tudi po e-pošti.

5. Nagrajenci
Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.
Če nagrajenec v roku 7 dni od prejema obvestila organizatorja na podani e-naslov ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, davčna številka), ni upravičen do nagrade.

6. Davki in akontacija dohodnine
Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). Nagrajenec izrecno in brezpogojno dovoljuje organizatorju, da njegove osebne podatke in davčno številko posreduje pristojnemu davčnemu organu za namen odmere dohodnine.

7. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitniki nagrad organizatorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

Zavod MojaLeta.si Korovci
Ljubljana, 18. 11. 2016

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.