Povrnite si moč. Panaceo. Podarjamo tudi nagrade!

Aktualno > Nagradne igre | piše: Uredništvo | 2.4.2015
Zaznavate pešanje zmogljivosti? Živčno izčrpanost? Težave s koncentracijo? Motnje spanca? Povečano dovzetnost za okužbe? Dnevno utrujenost? Berite dalje.
Povrnite si moč. Panaceo.
Povrnite si moč. Panaceo.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
»Vsakodnevno telesno razstrupljanje je danes v boju zoper eksplodirajoče civilizacijske bolezni (kot so počasno upadanje zmogljivosti, težave s srcem in krvnim ob- tokom, izgorelost, sladkorna bolezen, rak) postalo vedno pomembnejše!”
dr. med. Ilse Triebnig, Medicinski odbor Panaceo


Povrnite si svojo moč s 100% čisto naravno kamnino.

Osvojite Panaceo v nagradni igri na MojaLeta.si
Medicinski pripomoček Panaceo Basic-Detox je primeren za vsakodnevno naravno razbremenjevanje organizma in čiščenje od znotraj.

Kamnina življenja, turkizno zelena vulkanska kamnina zeolit-klinoptilolit je nastala, ko se je tekoča magma spojila s pramorjem. Ta kamnina je osnova naravnega medicinskega pripomočka Panaceo Basic-Detox.



Njegove izjemne lastnosti že več kakor deset let raziskujejo znanstveniki Panacea v sodelovanju z mednarodnimi univerzami. Edinstvena tehnologija PMA (Panaceo mikroaktivacija) prispeva k temu, da se posebne biofizikalne lastnosti vulkanske kamnine pomembno izboljšajo z dodatno optimizacijo zgradbe zeolitove kristalne mreže.

PANACEO - Prispeva h krepitvi imunskega sistema, povečuje energijo, kakovost življenja in vitalnost in je naravnega izvora!

Panaceo Basic-Detox deluje kot filter v želodčno-črevesnem traktu. Veže škodljive snovi in strupene težke kovine (svinec, arzen, kadmij, krom in nikelj), ki kradejo energijo, ter presnovne strupe, kot je amonijak, in jih po naravni poti izloča iz telesa. Hkrati v zameno oskrbuje organizem z naravnim magnezijem in kalcijem.

Poleg tega Panaceo Basic-Detox pomembno zmanjšuje novo tvorjenje prostih radikalov v želodčno-črevesnem traktu in s tem bistveno pripomore k preprečevanju in lajšanju oksidativnega stresa. Kaj je oksidativni stres? Pri oksidativnem stresu gre za porušeno sorazmerje med škodljivimi prostimi radikali in antioksidanti v človeškem telesu – to je dejavnik, ki odloča o zdravju ali bolezni. Prosti radikali nastajajo v povečanem obsegu zaradi škodljivih okoljskih vplivov (škodljive snovi v zraku, težke kovine, pesticidi), sevanja omrežja, ultravijoličnega sevanja, premastne prehrane, poživil (tobak, alkohol), neustreznega telesnega treninga ali jemanja nekaterih zdravil.

Panaceo Basic-Detox tako na popolnoma naraven način razbremenjuje razstrupljevalne organe, kot so jetra, ledvice in črevesje, in omogoča večjo vitalnost in boljše počutje, izboljšuje pa tudi samoregulacijske sposobnosti telesa. Panaceo Basic-Detox se ne resorbira v kri in se praviloma v roku 24 ur otovorjen s škodljivimi snovmi popolnoma izloči z blatom.


 
Sodelujte in si povrnite svojo energijo!

Osvojite Panaceo v nagradni igri na MojaLeta.si

Podarjamo 10 nagrad:
5 x Panaceo Basic Detox z okusom limone, 200g
5 x knjiga Kamen življenja – Kako lahko vulkanska kamnina zeolit-klinoptilolit reši vaše življenje in vaše zdravje (praktični svetovalec na 216 straneh).



Kako do nagrade?
V komentar spodaj pod člankom ali pod objavo te nagradne igre na Facebook strani MojaLeta.si vpišite, zakaj si želite nagrade? Kako bi vam pomagala? V komentarju na Facebook strani lahko tudi označite svoje prijatelje, za katere želite, da izvedo za ta izdelek in si tako podvojite možnosti pri žrebu nagrad!

Nakup v vaši lekarni ali na www.pharmagea.com. Več informacij na www.panaceo.com.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.