Klepetaj na MojaLeta.si in prejmi darilni paket Selectbox!

Moji odnosi > Družabna mreža | piše: Uredništvo | 15.12.2014
Prav gotovo vsak z veseljem pokloni darilo in s tem pričara nasmeh na obrazu obdarovanca. Naj bo to rojstnodnevno darilo, darilo za abharama, upokojitvi, obletnici poroke, božično, novoletno ali poslovno darilo, darilo za moške ali ženske, vsak se je prav gotovo že znašel v zadregi, kaj zopet pokloniti. Select Box darilni paketi vas lahko rešijo iz marsikatere zagate, tudi tik pred zdajci, ko že hitite na rojstnodnevno zabavo, ali pa ste pozabili, da je ravno danes dan žena ali ima vaša bližnja oseba ravno danes rojstni dan ali kakšen drugi pomemben jubilej. Zakaj so torej darilni paketi Select Box tako priročna rešitev?
Select Box darilni paketi.
Select Box darilni paketi.
Select Box darilni paketi. Select Box ponuja darila za vse želje. Adrenalinska doživetja Čarobni oddih. Ekstravagantna večerja. Harmonija lepotnih tretmajev. Lepotna nega in sprostitev. Masaža in wellness. Raziskovanje okusov. Šport za vsakogar. Zabava v naravi.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
S Select Box darilni paketi boste lahko zadovoljili prav vsak okus, pa naj bo obdarovanec še tako zahteven. Na izbiro imate 13 različnih darilnih paketov (paket Masaža in wellness, paket Miza za dva, paket Romantični pobeg in številni drugi), ki skupaj ponujajo več kot 900 doživetij. V različnih cenovnih kategorijah (od 24,80 evrov do 129,80 evrov) lahko izbirate med različnimi tematskimi paketi, naj bodo to kulinarična razvajanja, razna lepotna negovanja in spa ponudba, področje turizma in nočitev, športni in adrenalinski izzivi ali posebna premium ponudba za najzahtevnejše. Nekateri paketi so primerni tudi za dve osebi, kar predstavlja odlično odločitev, če si želite z ljubljeno osebo skupaj privoščiti nekaj razvajanja, prav gotovo pa bi bila takšna pozornost primerna za darila ob abrahamu, upokojitvi ali obletnici poroke vaših prijateljev. Da bo darilo ustrezalo okusu obdarovanca, je tudi izbira ponudnikov velika.

V lično zapakiranih darilnih paketih je priložen obsežen katalog doživetij, ki vključuje doživetja različnih cenovnih razredov, ponudbo pa lahko preverite tudi na spletni strani Select Box. Ponudniki se nahajajo na področju cele Slovenije, v turistično zanimivih predelih Hrvaške, nekaj pa jih je tudi v Srbiji. Ko podarite določen darilni paket, lahko nato obdarovanec sam izbere ponudnika, ki mu najbolje ustreza – glede na lokacijo ali določeno storitev, ki jo ponuja. Še vedno niste prepričani, da bi darilni paket bil zares primeren za izbrano osebo? Odločitev je enostavnejša, kot morda izgleda na prvi pogled. Tudi če boste morda nekoliko zgrešili pri izbiri paketa, lahko obdarovanec vedno prehaja med različnimi paketi istega cenovnega razreda. Izbere lahko tudi vse cenejše pakete ali pa doplača za dražji darilni paket.

Da še nekoliko bolj poenostavimo, kako torej celoten postopek deluje?
1. Izberite paket in ga podarite.
2. Prejemnik paketa v knjižici ali na spletu izbere svoje doživetje oz. določenega ponudnika, pri katerem bo koristil darilni paket.
3. Izbrano doživetje prejemnik izkoristi s priloženim darilnim bonom.

Selectbox darilni paket lahko prejmete tudi s sodelovanjem na MojaLeta.si! Izkoristite ga za razvajanje sebe in svojih najdražjih, ali pa ga podarite ljubi osebi v prihajajočih praznikih.

V četrtek, 18. 12., ob 20.30 uri zvečer na www.MojaLeta.si organiziramo klepetalnico na temo decembrskih praznikov: govora bo o o tem, s kom boste praznike preživeli, kako in kje, kako se boste razvajali, kakšne načrte imate, kaj si želite za prihajajoče leto ...

Med vsemi, ki boste prišli na klepet, bomo izžrebali enega uporabnika, ki bo prejel nagrado*, paket Selectbox Masaža in wellness za razvajanje po izbiri - zase ali za lepo darilo.

S klikom tukaj se lahko registrirate in klepetate na MojaLeta.si ter osvojite to nagrado.



Spremljajte pa nas tudi v prihodnje, ko vas bomo na MojaLeta.si razveseljevali še z drugimi Selectbox paketi!

Select Box darilne pakete lahko najdete na večih prodajnih mestih po celi Sloveniji, lahko pa ga tudi naročite preko spleta na spletni strani Select Box, na email naslovu pomoc@selectbox.si, ali pa pokličete telefonsko številko 031 200 000, vsak dan med delavniki od 9h do 17h.

Mreža kvalitetnih ponudnikov je nastala s partnerstvom Select Cluba. Zagotavlja vam garancijo na visoko kvaliteto izvajanja storitev partnerjev, prav tako pa tudi brezskrbno in varno uživanje v izbranih doživetjih. V kolikor naletite na kakšno težavo, pa le pokličite klicni center Select Box na zgoraj zapisano telefonsko številko, svoje izkušnje lahko delite tudi preko Facebook skupine Select Club Slovenija. Darilni paketi Select Box vas ne bodo pustili razočarane, prav tako pa tudi ne vaše obdarovance.

Select Box darilni paketi predstavljajo nov način obdarovanja z doživetji, s katerimi preprosto ne morete zgrešiti. Primerni so za moška in ženska darila, ter za razne priložnosti, ko se znajdete pred zadrego kaj pokloniti. Pestra in široka izbira doživetij zbrana v 13 različnih darilnih paketih, ter enostavno prehajanje med različnimi paketi in cenovnimi razredi, vam zagotavljajo, da vaše darilo prav gotovo ne bo dolgočasno.

Promocijsko sporočilo

* Nagrajenec bo izmed vseh prisotnih v klepetalnici v razpisanem terminu izžreban naslednji dan, v petek, 19. decembra 2014. Njegovo uporabniško ime bo objavljeno na portalu MojaLeta.si, o prejemu nagrade pa bo obveščen tudi po e-pošti. Nagrajenec se mora na to e-sporočilo v roku 7 dni odzvati in organizatorju sporočiti svojo davčno številko, sicer ni upravičen do prejema nagrade.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.