Tedenska astrološka napoved

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 17.3.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Preberite, kaj vam prinašajo zvezde v tem tednu! (foto: www.123rf.com)
Preberite, kaj vam prinašajo zvezde v tem tednu! (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Astrološka napoved
od 17. 3. 2014 do 23. 3. 2014

Ponedeljek – dan po polni Luni. V naslednjih dneh se bodo energije v nas in v naravi počasi umirile. Teden bomo pričeli z Luno v znamenju Tehtnice. To znamenje v nas prebuja željo po harmoniji in ravnovesju v vseh pogledih – v odnosih, sodelovanju, osebni urejenosti, urejenosti stanovanja, itd. Dan lahko zaznamujejo pretirane želje, ki jih morda ne bomo mogli uskladiti z našimi trenutnimi možnostmi. Nagibali se bomo k neodločnosti in za pomembne odločitve, nam bo zmanjkovalo poguma. Sicer pa bo dan na splošno veder in ljudje bomo veseli. Ponoči bo planet Merkur prestopil v znamenje Ribi. Merkur nam v tem znamenju vliva več domišljije in fantazije, vendar smo premalo stvarni in praktični. V teh dneh radi posežemo po dobri knjigi. Obdobje, ko prehaja Merkur znamenje Ribi, je naklonjeno umetnikom, še zlasti pisateljem in pesnikom.

Torek bodo zaznamovala prijetna presenečenja. Ljudje bomo čustveno bolj impulzivni in neposredni. Izkoristimo energije in izrazimo svoja čustva na neobičajne načine. Saj je navsezadnje pomlad. V zraku bodo energije, ki bodo spodbujale medsebojno privlačnost in morda se kdo nepričakovano zaljubi. Sicer pa je dan primeren za uspešno ukvarjanje s konjički, kot so fotografiranje, film in modno oblikovanje. Zvečer pa le povabite partnerja ali prijatelja v kino.

V sredo zjutraj in del dopoldneva bo Luna v praznem teku, zato takrat ne uvajajte novosti. Okoli desete ure dopoldan bo Luna prestopila v znamenje Škorpijona. Ljudje smo v teh dneh bolj zaskrbljeni, naš občutek varnosti je ogrožen, skrbi nas za prihodnost in več razmišljamo o finančnem stanju. Vendar bo dan dokaj umirjen. Če se moramo pogovoriti o resnih temah, izkoristimo čas okoli kosila. Pogovori bodo takrat konstruktivni. Povejmo si kaj čutimo in izrazimo svoje skrbi. Lažje nam bo. Popoldan in večer pa namenimo globoki sprostitvi. Noč bo umirjena.

V četrtek dopoldan morda ne bomo popolnoma iskreni drug do drugega, kar lahko privede do sumničavih misli. Med partnerji lahko zaveje ljubosumje, neiskrenost v odnosu pa lahko občutijo tudi dobre prijateljice. Bodimo odkriti in nadzorujmo svoja čustva, ki so v dnevih z Luno v Škorpijonu še posebej močna in lahko nenadzorovano planejo iz nas. Je pa ta dan zelo pomemben, saj se z vstopom Sonca v znamenje Ovna prične Pomlad.

Petek bo večji del dneva zaznamovan z Luno v praznem teku. Če bomo tega dne doma, ga je priporočljivo izkoristiti za temeljito spomladansko čiščenje stanovanja. Luna v Škorpijonu spodbuja, da se znebimo vseh odvečnih stvari, ki nam po nepotrebnem zapolnjujejo prostor. Popoldan, ko bo Luna prestopila v znamenje Strelca, se bomo počutili zadovoljno in optimistično. Zvečer bodo zavele med nami pozitivne in harmonične energije. Izkoristimo jih za prijetno druženje s prijatelji in družino.

Sobotno dopoldne bo živahno, v zraku bo čutiti navdušenje in zanos. Morda dobimo ugodno priložnost, da se izkažemo in izrazimo. Popoldan bo primeren za izlet in za druženje. Zvečer smo lahko pretirano idealistični. V zraku bodo energije, ki bodo spodbujale našo domišljijo. Počakajmo na jutrišnji dan, naše misli bodo bolj realne in stvarne. Bomo pa zadeve razumeli na bolj intuitivni ravni. Razumeli se bomo tudi brez besed.

V nedeljo dopoldan bomo pogumni in samoiniciativni. Jutro bo primerno za ukvarjanje s športom. Dan pa bo na splošno primeren za izlete v neznano. Izkoristimo dela prost dan za sprostitev in zabavo. Zvečer bo Luna prestopila v znamenje Kozoroga in nam dala jasno vedeti, da je jutri nov delovni dan.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Vlada krči javna sredstva za pisano slovensko besedo

Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev pri Gospod...

Revmatoidni artritis: kako se znebiti prvih znakov?

Revmatoidni artritis je avtoimuna bolezen brez pojasnje...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.