Tedenska astrološka napoved

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 24.3.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Preverite, kaj vam zvezde prinašajo ta teden. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Preverite, kaj vam zvezde prinašajo ta teden. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Astrološka napoved
od 24. 3. 2014 do 30. 3. 2014


Ponedeljkovo jutro bo zaznamoval zadnji lunin krajec. To je čas revizije in delanja zaključkov vsega, kar smo počeli in izpeljali od zadnjega mlaja naprej. Ker bo Luna v znamenju Kozoroga nam bodo te zadeve še posebej dobro šle na delovnem mestu. Odgovorno in resno se bomo lotili poslovnih in uradnih zadev. Dopoldan bo še posebej ugoden za urejanje dokumentov ter nakupe dolgoročnih in trajnih stvari. Popoldan bo stresen in nepredvidljiv. V naših pričakovanjih smo lahko razočarani.

Torkovo dopoldne bo konstruktivno, zato se pogumno lotimo dela, za katerega vemo, da ga moramo opraviti. Malo po opoldnevu bodimo pazljivi, da nas kakšen nepredvidljiv dogodek ne spravi iz tire. Popoldan bo Luna v praznem teku. Zato izkoristimo čas za vsakdanja rutinska opravila, ki ne zahtevajo večjega napora. Ob koncu dneva bo Luna prestopila v znamenje Vodnarja.

Sreda bo prijetna. Prejšnje dni verjetno nismo čutili velike potrebe po družbi, saj smo bili bolj zadržani in delo nam je bilo pomembnejše. Zdaj si bomo zaželeli več svežega zraka – v dobesednem in prenesenem pomenu. Jutro bo sproščeno in v odnosih bomo čutili razumevanje. Dan bo primeren za usklajevanje mnenj in za pogovore o dolgoročnih načrtih. Čutili bomo optimizem in zanos. Dan je primeren za opravljanje izpitov in učenje. Naše misli bo verjetno zaneslo tudi v daljne kraje ali pa si bomo zaželeli, da bi kam odpotovali. Preverimo, kaj nam ponujajo turistične agencije. Zvečer se nam lahko porodi nova ideja ali zamisel, ki si jo bomo v prihodnje želeli uresničiti.

V četrtek zjutraj nas bo pot zanesla med prijazne in očarljive ljudi. Čutili bomo potrebo po druženju in v zraku bo nekaj romantike. Izkoristimo čas in partnerja presenetimo z okusnim zajtrkom. V dopoldanskem času bomo bolj občutljivi in zdelo se nam bo, da nas ljudje in obveznosti omejujejo. Mogoče bomo manj samozavestni in doleti nas lahko malodušje. Okoli druge ure popoldan bomo začutili več energije. Iz službe se bomo podali z željo po aktivnem preživljanju popoldneva. Luna bo ves popoldan v praznem teku.

V petek Luna prestopi v znamenje Ribi. Zaradi bližajočega se mlaja in vpliva znamenja, po katerem bo potovala Luna, si bomo želeli več miru. Kljub pojenjajoči energiji v naravi in v ljudeh, bo dan spodbuden za raziskovalna dela in učenje. Mogoče pride na dan kakšna pomembna novica o detektivskem ali znanstvenem odkritju. Zvečer bo v zraku čutiti mir in srečo. Čas izkoristimo za druženje s prijatelji ali pa se odpravimo na zmenek v kino. Ponoči se bomo dobro naspali.

Sobota bo primerna za umirjene dejavnosti doma, v ožjem družinskem krogu. Obiščimo sorodnike in prijetno pokramljajmo. Dan bo naklonjen zaljubljencem, saj bo med njimi spodbujal čutnost in strast. Marsikdo se lahko na ta dan zaljubi ali sreča osebo, ki ga bo privlačila s svojim šarmom. Vendar previdno, saj energije ne bodo naklonjene sklepanju dolgotrajnih zvez. Po prvih romantičnih trenutkih, bodo zvečer nastopile energije, ki lahko vodijo v razočaranja. Sicer pa bo dan ustvarjalen, zato bo naklonjen umetnikom in vsem, ki se ukvarjajo s kakšno ustvarjalno dejavnostjo.

Ponoči na nedeljo, ko bomo ure prestavili na poletni čas, bo Luna prestopila v znamenje Ovna. Običajno začutimo več energije, ko Luna prestopi iz umirjenih Rib v to energično znamenje. Ker pa bo zvečer nastopil mlaj, prave energije in zanosa za nove podvige še ne bomo čutili. Bolj nam bodo ugajale umirjene sprostitvene dejavnosti, kot pa energični športi. Za nove začetke in aktivnosti bo dovolj časa v prihajajočem tednu.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.
Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.