Vrhunsko prehransko dopolnilo po katerem se splača poseči

Moje zdravje > Varna starost | piše: M. L. | 15.3.2019
Človeško telo je ekosistem, ki nenehno stremi k ohranjanju notranjega ravnovesja za optimalno delovanje. Pravilna prehrana je pomemben dejavnik za doseganje notranjega ravnovesja telesa, uravnotežena in raznolika prehrana pa je pomembna za duševno in telesno počutje, pa tudi za splošno zdravje v prihodnjih letih.
Prehransko dopolnilo za boljše zdravje in počutje.
Prehransko dopolnilo za boljše zdravje in počutje.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) je priporočljivo dnevno zaužiti najmanj 5 obrokov sadja in zelenjave1. Pomembno je, da v dnevno prehrano dodamo sadje in zelenjavo iz vseh 5 barvnih skupin - zelene, bele, rumene, rdeče in vijolične2 , pri čemer vsaka od njih daje posebne in dragocene hranilne snovi. Rastline namreč ne vsebujejo le različnih vitaminov in mineralov, temveč tudi sekundarne spojine, poznane kot fitohranila (phytonutrients), (phyto iz grščine = rastline in nutrients = snovi, ki omogočajo življenje), ki dajejo rastlinam njihovo značilno barvo in so koristne za zdravje ljudi.

Kljub pomembnosti dodajanja raznolikosti v dnevno prehrano, 3 od 4 odraslih po svetu ne izpolnjujejo tega priporočenega vnosa hranil3. Predvsem v stresnih obdobjih (npr. med sezonskimi spremembami ali v stresni dnevni rutini), postaja vedno bolj zahtevno, da iz prehrane dobimo vse potrebne hranilne snovi, da telo in duh pravilno delujeta: zato je izbira prave rešitve za zapolnitev morebitnih prehranskih vrzeli pomembna za splošno zdravje in dobro počutje organizma. Za obogatitev naravnega potenciala telesa in za vsakodnevno boljše počutje, je NUTRILITE, svetovna znamka # 1 pri prodaji vitaminov in prehranskih dopolnil4, ki jo ekskluzivno distribuira Amway, predstavila prenovljeno formulo kultnega prehranskega dopolnila NUTRILITE DOUBLE X.

NUTRILITE DOUBLE X pomaga ljudem, da zapolnijo morebitne vrzeli v svoji dnevni prehrani in podprejo zdravje telesa z zagotavljanjem 12 bistvenih vitaminov, 10 bistvenih mineralov in pomembnih fitohranil iz vseh petih barvnih skupin5.

Prenovljena formula prehranskega dopolnila NUTRILITE DOUBLE X vsebuje PhytoBlendTM, ekskluzivni kompleks, ki izhaja iz 22 vrst sadja, zelenjave in zelišč, ki jih ni vedno lahko dobiti z vsakodnevno prehrano. Na ta način NUTRILITE DOUBLE X zagotavlja širok spekter fitohranil iz katerih telo prejme rastlinske izvlečke iz vseh petih barvnih skupin in doda raznolikost v dnevno prehrano.

Te sestavine dodatno obogatijo prehransko dopolnilo. V manjših tabletah, ki jih lahko pogoltnete zaužijete največ ekstraktov, ki vsebujejo fitohranila.

Znanstveniki znamke NUTRILITE že od leta 1934 sodelujejo pri nadzoru celotnega proizvodnega procesa, od semena do končnega prehranskega dopolnila, z namenom, da bi zagotovili visoko kakovost izdelkov. Z NUTRILITE DOUBLE X se najboljše iz narave sreča z najboljšim iz znanosti, da bi ljudem pomagali z vrhunsko, znanstveno dokazano podporo za telo, možgane, imunski sistem in sproščanje energije pri presnovi, hkrati pa prispeva k boljšemu počutju človeškega organizma6. Brez umetnih sladil, barvil, arom ali konzervansov, novi NUTRILITE DOUBLE X je na voljo v moderni škatlici z enostavnim odpiranjem, ki zagotavlja udobno doživetje. Za optimalne koristi in boljšo absorpcijo vseh hranilnih snovi priporočamo, da vzamete 3 tablete dvakrat na dan z obrokom: zjutraj, da obogatite naravni potencial telesa čez dan in zvečer, da dopolnite notranje ravnovesje čez noč.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.