Zaščitite se pred soncem

Moj čas > Nega in lepota | piše: M. L. | 22.5.2017
Pri izbiri ustreznega zaščitnega sredstva pred soncem velikokrat naletimo na težavo. Nikakor ne najdemo ustrezne rešitve za naš tip kože. Vedno več posameznic pravi, da je njihova koža občutljiva na sonce. To se izraža v obliki neprijetnega pekočega občutka, rdečice ali srbečice.
Iz Laboratorija Bioderma zato prihaja rešitev, posebej prilagojena za specifične potrebe kož.
Iz Laboratorija Bioderma zato prihaja rešitev, posebej prilagojena za specifične potrebe kož.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Iz Laboratorija Bioderma zato prihaja rešitev, posebej prilagojena za specifične potrebe kož.

Linija PHOTODERM nudi najvišjo stopnjo zaščite pred UVA in UVB žarki. Zmanjšuje možnost poškodb celic, deluje proti prostim radikalom, ščiti celice imunskega sistema in DNA. Vsi izdelki so vodoodporni, nekomedogeni, koža jih odlično prenaša, so fotostabilni in hipoalergeni.

Imate kožo, nagnjeno k rdečici?
Photoderm AR SPF 50+
Obarvana krema za kožo z rdečico je namenjena občutljivi, reaktivni koži, nagnjeni k rdečici (eritroza, kuperoza, rozacea). Preprečuje nastanek rdečice, jo zmanjšuje in ščiti krvne žile. Ima naraven odtenek, ki poenoti polt in zmanjša vidnost rdečice. Izdelek je vodoodporen, nekomedogen in ne vsebuje dišav.

Imate težave z aknasto in mastno kožo?
Photoderm AKN Mat SPF 30
Fluid z učinkom matiranja koži nudi dvojno delovanje: visoko fotozaščito in preprečevanje nastanka kožnih nepravilnosti. Izdelek ni masten in ne pušča belih sledi. Je odišavljen, vodoodporen in nekomedogen.
Inovacija Laboratorija BIODERMA, ekskluziven patent Fluidactiv™, biološko uravnava kakovost sebuma in tako preprečuje mašenje por in nastajanje nepravilnosti, kar se pogosto še dodatno poslabša po izpostavljanju soncu (povraten učinek).

Koža z nepravilnostmi
Photoderm SPOT SPF 50+
Krema za kožo z nepravilnostmi je namenjena zaščiti kože s hiperpigmentacijo, brazgotinami, rjavimi madeži, znamenji, po abraziji z laserjem. Omeji hiperpigmentacijo in ščiti brazgotine ter pomiri oslabljeno kožo. Zagotavlja optimalno UV zaščito pred škodljivim delovanjem sonca. Ščiti tudi pred nastankom madežev. Izdelek je vodoodporen, nekomedogden in ne vsebuje dišav.

Iščete visoko zaščito pred soncem?
Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+
Zelo visoka zaščita pred soncem z »dry touch« in fluidno teksturo, lahko kot voda. Zaradi nemastne teksture je izdelek na koži izjemno prijeten in se enostavno nanese. Zelo visoka vsakodnevna zaščita pred svetenjem kože z «dry touch » teksturo je idealna za vse tipe kože, tudi za mešano in mastno.

Photoderm Spray SPF 30
Sprej z visoko fotozaščito spodbuja samoobrambne sisteme kože in zagotavlja visoko UVA in UV zaščito pred škodljivi učinki sonca. Poleg njegove površinske UVA/UVB zaščitne aktivnosti (filtracijski sistem), Photoderm Spray nudi resnično notranjo biološko zaščito – Cellular Bioprotection™. Ekskluziven patent ohranja in spodbuja obrambo kože (imunost) med izpostavljenostjo soncu. Tekstura je izjemno lahka in ne pušča belih sledi.

Dermatološka zaščita otroške kože pred soncem

Photoderm KID Spray SPF 50+
KID sprej otroški koži nudi zelo visoko fotozaščito, ki spodbuja samoobrambne sisteme krhke otroške kože. Poleg njene površinske UVA/UVB zaščitne aktivnosti (filtracijsi sistem), Photoderm KID nudi resnično notranjo biološko zaščito – Cellular Bioprotection™. Ta ekskluzivni patent vzdržuje in spodbuja zaščito kože (imunost) med izpostavljanjem soncu.
 
Še več najdete tukaj.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.