Nosečnost in ultrazvok

Spoštovani, zaradi vnetja mehurja ledvic sem dobila antibiotik Hincocil in spasmex. Sem nekje v začetku 6 tedna nosečnosti. na gin.kliniki so mi včeraj naredili uz; VUZ: uterus v AVF, v kavumu GV premera 11, z odboji RM 3 mm in nejasnimi odboji ploda,TT 3,Do bp,LO si ne prikazem.vendar posebnosti ne vidim.CD prost Urin: L 2+ ,ERCi 1+ Ko sem bila 4 dni prej isto zaradi uroinfekta je bila pa taksna prognoza: v maternici pravilno oblikovana gestacijska vrecka premera 10mm,adneksalno bp. Že vnaprej se vam iz srca zahvaljujem. Zanima me ali so izvidi uz normalni? Gin.me ni napotila nikamor naprej.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Spoštovani
pri 6 tednih nosečnosti je plod že jasno viden, enako tudi srčni utrip ploda. Tudi to, da je gestacijska vrečka v 4. dneh zrasla le za 1 mm, ni normalno. Vendar sta bila pregledovalca različna in tudi postavitev sonde včasih vpliva na velikost. Manjka datum zadnje menstruacije in datum, kdaj je test nosečnosti postal pozitiven. Iz podatkov, ki ste jih poslali se ne da z gotovostjo reči, da bo vse v redu. Nujno je narediti nov UZ vsaj teden po zadnjem UZ. Ta bo dal zanesljiv odgovor.

Kakorkoli se bo tokrat končalo vam predlagam, da pijete veliko, toliko, da imate 2 litra urina. S tem preprečujete teżave s strani sečnega sistema. Posebno v nosečnosti je to pomembno. Izogibajte se ostrim začimbam , kavi in alkoholu. V zgodnji nosečnosti je plod se posebno občutljiv in je vsaka infekcija lahko nevarna.

Vse dobro vam Żelim in vas lepo pozdravljam.
Darja Gašperlin Dovnik,
ginekologinja


Zasebna ginekološka ambulanta Celje

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.