HOROSKOP: Kaj prinaša nov teden?

Teden začenjamo pod vplivom preteklih dogodkov – Sončevega mrka in srečanja dveh intenzivnih planetov na nebu in nadaljujemo z najbolj navdahnjeno med vsemi planetarnimi kombinacijami – s srečanjem Sonca in Neptuna v sredo 1. marca.
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V energijah še vedno odmeva Sončev mrk, ki je bil v nedeljo 26. februarja ob 13:10 uri, čeprav pri nas ni bil viden ter nova Luna ob 16 uri. Tokratna nova Luna je bila v ozvezdju Vodnarja, kar napoveduje Lunin cikel z veliko presenečenj, idej in napredka. Obdobje do naslednje mlade Lune je namenjeno uresničevanju tega kar smo si zastavili za leto 2017, s fokusom na naprednih in morda celo drastičnih idejah, na neodvisnosti. Podprta je naša izvirnost in domiselnost ter goreče želje po napredku. Znali bomo preseči meje, če bo to potrebno. Dober čas za začetek nečesa novega bo vse do prvega Luninega krajca, ki je v nedeljo 5. marca - največ podpore je na začetku tega obdobja.
Kot že rečeno, se Sončevi mrki zelo razlikujejo med seboj, včasih imajo močan vpliv na naša življenja, včasih manjšega – v vsakem primeru velja previdnost, da sprejemamo odločitve, ki nas peljejo v smeri svetlobe.

Na nebu sta še vedno skupaj Mars in Uran, dva planeta explozivnosti – vse do petka 3. marca. Kombinacija prinaša izjemno moč v naše energije, od nas je odvisno, kako jo bomo uporabili in kam jo bomo usmerili – katero področje našega življenja potrebuje spremembe, poriva naprej? Sedaj je čas za to. Vpliv bomo lahko čutili tudi na ravni lokalnih skupnosti, na državni in na ravni sveta – revolucije je v zraku, kar se lahko pokaže v obliki izbruhov nasilja kot tudi v obliki večjih prebojev, sprememb v plus.

V ponedeljek 27. februarja so na nebu skupaj Sonce, Neptun in Luna. Kombinacija v znamenju planeta navdihov, nam lahko ponagaja z razpuščenostjo, zaspanostjo in s težnjami k prepustitvi. To bo tudi čas, ko lahko naredimo preboj - prebujenje v življenje, izhod iz zamegljenosti in čas za delo na razvoju tretjega očesa, jasnovidnosti in drugih nefizičnih dojemanj. Pazite na to, da so stvari jasne, povezujte se z duhovnimi vodniki oziroma z duhovnim vodstvom.

To je odličen čas za meditacijo, opazovanje notranjega počutja ali za izlete v naravo, ki nam lahko prinesejo občutek povezanosti in enosti z vsem okoli nas.

Ta teden lahko resnično uživamo kvalitete, ki nam jih prinaša Neptun - najmočneje jih bomo lahko čutili v sredo 1. marca, vpliv pa bo prisoten vse od ponedeljka 27. februarja do nedelje 5. marca. Kombinacija nam prinaša idealizem, občutljivost, sočutje, mehkobo, duhovno rast in globoko notranjo težnjo po združitvi z Božanskim - zavestno ali podzavestno. Čutimo lahko navdahnjenost in močan občutek za estetiko. Sposobni smo se povezovati z višjimi duhovnimi sferami in bitji, lahko preko umetnosti ali preko duhovnosti. Uporabimo navdihe v svojem vsakdanjem življenju – kot aktivni ustvarjalci.

Kadar se na nebu srečata Neptun in Sonce, kar se zgodi enkrat na leto - tokrat v sredo 1. marca, nam to prinese izjemne tokove kreativnosti, plodnost in ustvarjalnost. Naša srca zažarijo, kadar Sonce sije z Neptunovim sočutjem. Moč ljubezni. Kristusova zavest. Sposobni smo se povezati z ljudmi in vedeti, kaj čutijo oziroma lahko čutimo to, kar čutijo oni. To je čas, ko se zavedamo svoje veličine. Ljubezen je v zraku.

V četrtek 2. marca Luna sije poleg Marsa in Urana. Urana ne bomo videli s prostim očesom, Luno in Marsa pa lahko vidimo - poiščite ju na nebu, ko se stemni. Gre za srečanje vode in ognja, srca in trebuha, eteričnega in astralnega, desne in leve možganske polovice, intuicije in uma, ki lahko prinese nekaj nemira v naša življenja, še posebej, če ne bomo našli pravega načina izraza naše moči in volje. Nikar ne tlačite svojih občutkov, ampak poiščite najboljši način izraza – s športom, delom na vrtu, v spolnosti, v ustvarjalnih dejavnostih in projektih, ... To je obenem tudi odličen čas za zdravljenje vroče Lune, razdraženosti, nemira. Raziskovanje vzrokov za nenehno mentalno aktivnost med meditacijo, za kritičen um, ki vedno išče napake. Višek energije ta dan nikar ne izražajte v obliki nestrpnosti ali razdražljivosti in bodite potrpežljivi do okolice in tudi do sebe. Na višji ravni gre za dostop do moči volje in za sprejemanje odločitev na najvišjem nivoju, občutek nezaustavljivosti.

V nedeljo 5. marca ob 12:10 je prvi Lunin krajec in sedaj že lahko vidimo čisto konkretne rezultate tega, kar smo začeli z novo Luno prejšnjo nedeljo. To je čas, ko nam življenje lahko prinese kakšen izziv, zato nikar ne odnehajte, ampak vztrajajte z uresničevanjem zastavljenih ciljev in... pijte dovolj tekočine, najbolje vode. Tokrat nam krajec v ozvedju Bika prinaša željo po ugodju in materialnih dobrinah ter učenje ženskega principa delovanja – kako pridemo do stvari na način, da le-te pridejo do nas? Umetnost zapeljevanja, predajanje, odpiranja in sprejemanja.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Vabljeni tudi na individualna srečanja:
☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Slovo od Mance Košir

Drugega maja 2024 je v 77. letu starosti po težki bolez...

Na koga računate, ko se boste postarali? Na državo, socialo, otroke...?

Ali morda na partnerja, na sosede, na prijatelje, na se...

Zakaj moški ob upokojitvi izgubijo več kot ženske?

Raziskave so pokazale, da se moški bistveno težje prila...

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.