Kombinacija limone in sode bikarbone je tako močna, da je kar deset tisočkrat močnejša od kemoterapije. To poceni in naravno zdravilo lahko naredi čudeže, vsaj tako je menil nemški zdravnik Otto Heinrich Warburg, ki je to zdravilo odkril že daljnega leta 1923, piše haber.ba.
Zakaj se to zdravilo danes ne uporablja. Zato, ker bi milijarde denarja, ki se steka v farmacevtsko blagajno s pomočjo rakavih bolnikov, izginile. Farmacevtska industrija je tako močna, služi na bolnih ljudeh, da tak način zdravljenja nikakor ne sme priti v javnost in pokazati odlične rezultate, je menil dr. Warburg.
A kot je dejal, je limona zelo močno živilo, ki deluje proti raku, v telesu ustvarja alkalno okolje, ki pa nikakor ne prija rakavim celicam in tumorjem. Rakave celice se namreč najbolje počutijo v kislem okolju. Dokler je organizem zakisan, tumor lahko rase. Ko ni več, ta izginja. In ravno zato je kombinacija limone s sodo bikarbono tako uspešna. Skupaj tvorita močno orožje proti zakisanosti telesa.
Dr. Warburg je v svojih študijah odkril, da je rak rezultat antifiziološkega načina življenja. To pomeni, da nastane takrat, ko se ne gibamo, ko ne dihamo pravilno in ko je naše telo zakisano. Če je telo zakisano, spodriva kisik iz celic in pomanjkanje kisika spet ustvarja kislo okolje. Krog je sklenjen.
Če bi zdravi celici odvzeli 35 odstotkov kisika, bi rakave celice nastale v nekaj dneh, je pojasnil. Torej je rak posledica zakisanosti organizma in celic brez kisika.
V svojem delu je dokazal, da vse oblike rakavega obolenja izpolnjujejo ta dva dejavnika, odkril je, da so celice tumorja brez kisika in da ne morejo preživeti v prisotnosti večje koncentracije le tega. Rak je torej neke vrste obrambni mehanizem, ki ga naredijo naše celice, da bi preživele v kislem okolju brez kisika.
In kaj povzroča zakisanost ter celice brez kisika? Odgovor je sila preprost – hrana! V zadnjih dvajsetih letih je število rakavih bolnikov v porastu, prav tako tudi živila, ki zakisajo naše telo.
Česa se je potrebno izogibati?
Najhuje naše telo zakisa sladkor, predelani mesni izdelki, bela moka, kvas, alkohol, margarina, kis, konzervansi, umetna barvila, antibiotiki …
Kaj preprečuje zakisanost telesa?
Limona, soda bikarbona, kisla jabolka, zelena zelenjava, kislo zelje, kisla repa, sirotka, kislo mleko, probiotični jogurt, mandlji, kurkuma, voda, veliko gibanja.