Zadenite bogat paket sveže, ročno izdelane naravne kozmetike!

Aktualno > Nagradne igre | piše: Uredništvo | 7.6.2018
Podarjamo kar šest bogatih paketov sveže, ročno izdelane naravne kozmetike Lush, ki bo odišavila in polepšala vaše poletje!
Lepe nagrade čakajo na vas!
Lepe nagrade čakajo na vas!
Lepe nagrade čakajo na vas! Kozmetika Lush Kozmetika Lush Kozmetika Lush Kozmetika Lush
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Če imate tudi vi radi svežo, organsko kozmetiko, če želite, da izdelki, s katerimi se negujete in dišavite niso testirani na živalih, če se radi prepustite poletju in uživate v vseh njegovih odtenkih ter vonjih, potem se prijavite v nagradno igro Vonj poletja, ki bo potekala od 7. junija 2018 pa do 9. julija 2018 do 10.00 ure in v okviru katere bomo izžrebali šest srečnežev, ki bodo prejeli vsak svoj omamno dišeč paket sveže kozmetike Lush. Zato hitro vpišite vaše podatke v nagradni obrazec, ki se vam odpre ob odprtju te strani in se potegujte za lepe nagrade!

Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri

1. Splošne določbe
Organizator Zavod MojaLeta.si Korovci, Korovci 6, 9261 Cankova prireja nagradno igro »Vonj poletja« na spletnem portalu www.mojaleta.si v času od 7. 6. 2018 do vključno 9. 7. 2018 do 10. ure. Nagradna igra poteka na spletnem naslovu https://mojaleta.si/Clanek/Zadenite-bogat-paket-sveze-rocno-izdelane-naravne-kozmetike. Sponzor nagradne igre je podjetje Lush International, Zastopstvo In Trgovina, D.O.O., Ljubljana.

2. Nagrada
V okviru nagradne igre »Vonj poletja« bomo podelili 6 paketov sveže, ročno izdelane kozmetike Lush in sicer:

3 x paket, ki vsebuje milo za telo Olive tree, milo za telo Lavender Viva Loca, puder za stopala s čajevcem T for Toes

2 x paket, ki vsebuje milo za telo Olive tree, milo za telo Lavender Viva Loca, gel za tuširanje Happy Hippy 100 g (s svežo grenivko, odlično ustreza tudi lasem)

1 x paket, ki vsebuje milo za telo Olive tree, milo za telo Lavender Viva Loca, večnamenski balzam Ultrabalm (čudežen tako na suhi koži – komolci, stopala …, kot tudi na laseh, ustnicah …)

Nobene od navedenih nagrad ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v Zavodu MojaLeta.si Korovci in podjetju Lush International, Zastopstvo In Trgovina, D.O.O., Ljubljana ter njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

4. Potek nagradne igre
V nagradni igri sodelujejo vsi, ki na spletni strani MojaLeta.si najdejo spletni nagradni kuponček »Nagradna igra: Vonj poletja« in izberejo paket, za katerega se želijo potegovati ter v predvideni obrazec vpišejo svoje ime in priimek, e-pošto in podajo soglasja za prejemanje uredniških ter komercialnih e-novic ter za vključite v bazo uporabnikov portala MojaLeta.si ter sprejmejo pravila in pogoje sodelovanja.

Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje enkrat. Nagrajence bo določil računalniški žreb.

Žrebanje bo ob prisotnosti komisije potekalo v torek 10.7.2018 na sedežu Zavoda MojaLeta.si. Nagrajenci bodo obveščeni po e-pošti, rezultati pa bodo na www.MojaLeta.si objavljeni po prejemu osebnih podatkov nagrajencev.

V kolikor bo potrebno novo žrebanje (v primeru, da nagrajenci ne pošljejo pravočasno vseh za prejem nagrade zahtevanih podatkov), se objava nagrajencev temu primerno podaljša.

5. Nagrajenci
Zavod MojaLeta.si Korovci si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.
Če nagrajenec v roku 7 dni od prejema obvestila na podani elektronski naslov ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do nagrade.

6. Davki in akontacija dohodnine
Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan v roku 7 dni od prejema obvestila organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

7. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti). Vsak udeleženec nagradne igre tudi soglaša in se strinja s prijavo v prejemanje uredniških ter komercialnih e-novic in s tem, da se njegovo ime in priimek ter e-naslov hranijo v bazi podatkov o uporabnikih portala MojaLeta.si.

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu z zakonskimi ter drugimi veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov v Republiki Sloveniji ter v skladu s splošnimi pogoji upravljanja z osebnimi podatki, ki veljajo na MojaLeta.si. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

Zavod MojaLeta.si Korovci
Korovci, 6. junij 2018

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.