Delavnica polstenja v DOSORju

Aktualno > Dogodki | piše: DOSOR | 19.11.2015
Prejšnjo sredo je v DOSOR-ju potekala prva delavnica mokrega in suhega polstenja, ki jo je vodila mentorica Marija Srblin. Nove tehnike ustvarjanja so se stanovalci lotili prvič.
DOSORjevi stanovalci so se lotili polstenja. (foto: DOSOR)
DOSORjevi stanovalci so se lotili polstenja. (foto: DOSOR)
DOSORjevi stanovalci so se lotili polstenja. (foto: DOSOR) Foto: DOSOR Foto: DOSOR Foto: DOSOR Foto: DOSOR Foto: DOSOR
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Polstenje je proces, kjer ročno polstimo obarvane kosme volnenih vlaken. Poznamo mokro in suho polstenje. Pri mokrem nastane volnena polst ali filc. Izdelki so naravni, ščitijo pred vročino in mrazom, izdelujemo pa lahko številne izdelke, od kap, šalov, nakita, do raznovrstnih unikatnih izdelkov.

Prvič so se v polstenju preizkusili tudi DOSOR-jevi stanovalci in se naučili nove tehnike ustvarjanja.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Iz Jožičine kuhinje: Jagodna torta s kokosovo kremo in belo čokolado

Torta vas bo naravnost navdušila. Pripravljena iz kokos...

Odlična sladica: Slivov štrudelj (recept)

Namesto jabolčnega zavitka, lahko pripravimo tudi slivo...

Majhne spremembe v stanovanju, ki prinesejo veliko notranjega miru

Domače okolje močno vpliva na naše počutje – tudi če te...

Recept: Domača paradižnikova mezga

Ko sem iskala recepte za domačo paradižnikovo mezgo sem...

Ideja za zdravo kosilo: Špinačna pita s feta sirom

Razkrivamo idejo za okusno, a zdravo kosilo. Lahko in e...

Moderna babi: "V moji hiši ni rokovanja s telefonom. Vnuki ga ne uporabljajo..."

„Še sama ne vem, od kje toliko volje in idej za ustvarj...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada Pavlova

Sočna, slastna in hitro pripravljena. Iz Jožičine kuhin...

Zeliščni vrt na balkonu – kaj uspeva tudi v lončkih in ob minimalni skrbi

Sveža zelišča niso le kulinarična poslastica, temveč tu...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Polnjene paprike v pečici

Jožica deli recept za polnjene paprike v pečici. Odličn...

Recept za boranjo - kako pripravimo najboljšo boranjo?

Boranijo ali boranjo lahko pripravimo s poljubnim mesom...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Pohorska omleta

Za vas sem pripravila top recept za pohorsko omleto, ki...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.