Fala Slonček išče zmagovalni recept za kruh

V soboto, 15. novembra, bo v Ljubljani omamno dišalo po kruhu. Na ta dan bo namreč Fala Slonček razglasil Naj Fala kruh za leto 2025. Če menite, da imate prav vi zmagovalni recept, se prijavite na natečaj in prepričajte strokovno komisijo s svojo pekovsko mojstrovino. Vsi sodelujoči bodo prejeli lepo darilo, zmagovalci pa še denarno nagrado.
Izpopolnite svoj zmagovalni recept in se prijavite na natečaj. (Vir: Fala)
Izpopolnite svoj zmagovalni recept in se prijavite na natečaj. (Vir: Fala)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Strokovna komisija bo izbirala najboljše izdelke v treh kategorijah: pšenični ali mešani kruh, inovativni kruh ter fokača ali pogača. Najboljši kruh bodo izbrali tudi obiskovalci. Med odločanjem o zmagovalcu si boste čas krajšali na delavnici peke fokače z Luko Pangosom in Juretom Pavličem iz MasterChef-a ter na delavnici peke kruha z novimi BIO Fala mešanicami za kruh. Obeta se prijetno dopoldne, polno omamnih vonjav in slastnih okusov!

Če uživate v peki in bi želeli svoj »zmagovalni« kruh pokazati tudi ostalim pekovskim navdušencem, se prijavite najkasneje do 10. novembra. Za prijavo do 27. oktobra pa prejmete še posebno darilce za zgodnjo prijavo.

V prijavi na e-naslov fala.sloncek@gmail.com navedete svoj recept ter ime, priimek, naslov/elektronski naslov ali se prijavite preko spletnega obrazca.

Svoj pekovski izdelek boste na pokušino in ocenjevanje prinesli v soboto, 15. novembra, v Ljubljano (CateringLab, Kavčičeva ulica 66, 1000 Ljubljana). Najboljše izdelke natečaja bo komisija razglasila na dan dogodka, in sicer ob 12. uri.

Več informacij o natečaju in prijava je na voljo TUKAJ.

Izpopolnite svoj zmagovalni recept in se prijavite na natečaj. Morda si prav vi ''zamesite'' naziv Naj Fala Kruh 2025!

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Fala natečaj kruh recept
Morda te zanima tudi:

Ideja za kosilo: Svinjska rebrca v čebulni omaki

Svinjska rebra v čebulni omaki so čudovita jed, postrež...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Recept: Zelenjavna mineštra (+skrivnosti priprave dobre mineštre)

Pripravili bomo zelenjavno mineštro z belim fižolom in ...

Ajvar - recept za najbolj okusen ajvar

Recept za domači ajvar! Danes se bomo podali v svet ba...

POZOR: Te hrane ne kombinirajte skupaj!

Ni pomembno samo, kaj in kako jemo, temveč tudi, ali hr...

Okusno in zdravo: Kroglice iz banane in kokosa

Zelo zdrave so, recept je popolnoma preprost. Preberite...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada orehovo deblo

Iz Jožičine kuhinje prihaja najnovejši recept za rolado...

Iz Jožičine kuhinje: Štruklji s prelivom iz sladkorja in sladke smetane (hitra sladica)

Iz Jožičine kuhinje zopet prihaja slasten recept. Okusn...

Nahod in prehlad: 5 naravnih trikov za hitrejše okrevanje

Zdravljenja prehlada, viroze in gripe se lahko lahko po...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...

Recept: Bosanski lonec

Bosanski lonac, ali bosanska enolončnica, je tradiciona...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.