Fala Slonček vabi na natečaj v peki kruha Naj Fala kruh 2023

Aktualno > Dogodki | piše: Fala Slonček | 5.9.2023
Peka kruha ima na Slovenskem bogato tradicijo, zato ne preseneča, da imamo pri nas veliko ljubiteljskih pekov, strast do peke kruha pa se v marsikateri družini prenaša iz roda v rod. Če si tudi ti eden oz. ena izmed tistih, ki uživajo v peki kruha, radi preizkušajo nove recepte ali pa se zgolj držijo tistega »zmagovalnega«, te Fala Slonček vabi, da se mu pridružiš na natečaju v peki kruha NAJ FALA KRUH 2023.
Naj Fala kruh 2023
Naj Fala kruh 2023
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Izbirali bomo najboljše kruhe v treh kategorijah: beli kruh, mešani kruh in kruh iz posebnih mok. Zmagovalce čakajo lepe nagrade.

Na natečaj se lahko prijaviš do 9. oktobra, tako da pošlješ recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com, Facebook stran Fala Slonček ali po pošti na Fala Slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec. Vsi sodelujoči boste vabljeni, da svoje pekovske mojstrovine prinesete na ocenjevanje in razstavo kruhov, ki bo v soboto, 14. oktobra, v Ljubljani. Zabavni program z razglasitvijo zmagovalcev bo povezoval in glasbeno popestril duhoviti kantavtor Robert Petan. V prijetni družbi ostalih ljubiteljskih pekov pa si boste lahko izmenjali tudi drobne skrivnosti domače peke.

Več o natečaju najdete na www.kruhinpotica.com ali na Facebook strani Fala Slonček.

Vabljeni k peki in sodelovanju, Fala Slonček že čaka na vaše recepte!

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Fala kruh 2023
Morda te zanima tudi:

Recepti iz Jožičine kuhinje: Vanilice (enostavne, a okusne)

Iz Jožičine kuhinje prihaja recept za slastne kekse.

Kako skuhamo najbolj okusen Ragu stroganov (kultno jed iz govedine)?

Danes bom predstavila recept za govedino stroganov, in ...

Potica – kako spečemo najboljšo potico?

Tradicionalna slovenska potica je pečena v potičniku, t...

Kako lahko INGVER vzgojite sami doma?

Počasi se bliža sezona prehladov in viroz. Eno živilo, ...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Bučkina rolada

Jožica z nami tokrat deli recept za okusno bučkino rola...

Iz Jožičine kuhinje: Bezgov sirup

Jožica razkriva super recept za bezgov sirup z dodatkom...

Recept: Limonina krema s sivko in kokosovim sladkorjem

Ideja za izjemno okusno in slastno sladico, ki bo navdu...

Ješprenj – kako skuhamo najboljši ričet?

Ričet je najbolj poznana jed iz ješprenja. Za ričet poz...

Kako pripravimo najboljšo mučkalico?

Ime mučkalica izhaja iz besede mučkati, kar lahko razum...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Torta iz DVEH SESTAVIN (Tortica mosse)

Uau, okusno, hitro in izjemno enostavno. Iz samo dveh s...

Recept za krompirjev zavitek s špinačo in mletim mesom

Krompirjev zavitek lahko pripravimo tudi brez špinače, ...

Ideja za hitro kosilo: Recept za polento z mletim mesom

Polenta se odlično ujema z mletim mesom. Postrežemo jo ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.