Horoskop: Kaj vam prinašajo zvezde ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 28.4.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Teden bo zaznamoval mlaj, ki bo nastopil v torek, v obliki obročastega sončnega mrka. Mrk sicer ne bo viden iz naših krajev, bo pa čutiti oz. se že čuti njegovo delovanje v daljšem obdobju. Mrk nastopi v znamenju Bika, ki stremi k varnosti in stabilnosti. To znamenje ne mara sprememb, vendar jih mrki pogostokrat prinesejo. Dogodki, ki se odvijajo na ravni naše države, tako politični, kot tudi naravni (potresi), so posledica mrkov. Doživeli bomo še več sprememb in pretresov. Zaradi hkratnega delovanja t. i. velikega križa, o katerem ste lahko brali v prejšnjem prispevku, bo čutiti več nezadovoljstva med ljudmi.

V ponedeljek bo Luna še potovala po znamenju Ovna, vendar bo v praznem teku. Zaradi bližajočega se mlaja, moramo biti pazljivi pri vsem kar počnemo, še posebej pa na cesti. Tako kot Luni, tudi ljudem pojenja energija, zato smo v teh dneh manj pazljivi. Ker smo bolj površni, lahko hitro kaj spregledamo. Popoldan bo Luna prestopila v znamenje Bika, ki je počasno, čutno in umirjeno znamenje. Zato za ta dan ne načrtujmo večjih naporov, raje se sprostimo in spočijmo.

V torek ob 8:15 nastopi mlaj v znamenju Bika, ki bo hkrati obročasti sončni mrk. Pričel se bo nov lunin mesec. Čas za nove izzive in naloge. Kljub umirjenim energijam, bo dan prijeten. Več živahnosti bomo čutili proti popoldnevu. Veliko si bomo imeli povedati, radi se bomo odpravili po opravkih in trgovci bodo zadovoljni s prodajo. Čas je ugoden za nakupe trajnih in modnih stvari. Tudi za urejanje finančnih zadev, je danes ugoden dan. Tega dne bodo nastopile močnejše energije, ki bodo spodbujale poglobljeno iskanje rešitev ter odkrivanje skritih/prikritih stvari. Mogoče nas do večera presenetijo s kakšnim novim odkritjem ali z razkritjem skritih informacij.

Če se bomo v sredo odpravili kam pred šesto uro zjutraj, je velika verjetnost, da na poti naletimo na oviro. Raje se odpravimo kasneje, ko bomo tudi boljše volje. Tega dne bo občutiti več optimizma med ljudmi. V kolikor načrtujete za naslednje dni piknike ali večerjo ob kresu, je danes primeren dan za nakupe in priprave jedače in pijače. Popoldan pa bodo ženske uživale v nakupih oblačil, nakita in kozmetike. Če iščete darilo za koga, ga boste zagotovo našli. Vendar izkoristite čas do poznega popoldneva, ker bo Luna nato v praznem teku. Luna bo v poznih večernih urah prestopila v znamenje Dvojčka. Takrat se nam bodo razvezali jeziki, veliko si bomo imeli povedati. Noč bo družabna.

Četrtkovo dopoldne se nam lahko zdi nejasno in nekoliko »megleno«. Če nismo načrtovali izleta že prej, se bomo težko odločili, kako bomo preživeli dan. Ljudje bomo na splošno malo bolj občutljivi in zato pazimo, da koga prehitro ne užalimo. Izogibajmo se begu pred stvarnostjo in ustvarjanju iluzij, popoldan bomo pristali na trdnih tleh. Popoldan in večer bosta primerna za športno preživljanje prazničnega dne. Še posebej bomo uživali v skupinskih športih v naravi.

Petek izkoristimo za prostočasne dejavnosti v naravi, saj bomo težko pri miru. Pojdimo na izlet. Igrajmo se z otroki in jim razkažimo čudovit pisan svet okoli nas. Povabimo prijatelje na kavico v naš vrtiček in uživajmo v sproščenem klepetu. Zvečer nas lahko bremenijo skrbi zaradi vsakodnevnih zadev. Turobno vzdušje prelisičite s kakšno dobro knjigo. V kolikor boste ponoči na soboto kje na poti, bodite previdni.

Luna bo v soboto zjutraj prestopila v znamenje Raka. Naslednja dva dni bomo namenili družini in raje bomo ostali doma, kot da bi se kam odpravili. Čustveno bomo bolj občutljivi in moč intuicije bo povečana. Razvajajmo sebe in svoje najdražje z drobnimi pozornostmi. Skuhajmo kosilo in si povejmo, da se imamo radi. Namenimo dan opravilom, ki jih moramo postoriti doma ter delu na vrtu.

Nedeljsko dopoldne bodo zaznamovale težje in temačne energije. Stvari in opravki, ki se jih bomo lotili, nam ne bodo tekli, kot smo si zamislili. Bomo pa dobro sodelovali s partnerjem. Popoldan bo sproščen. Čutili bomo optimizem ter moč upanja in zaupanja. Če potrebujemo pomoč, zaprosimo zanjo. Zagotovo nam bo kdo pomagal.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihje...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.