Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 24.3.2024
Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo imeli polno Luno in Lunin mrk.
Kaj nas čaka v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Kaj nas čaka v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Lunin mrk je pojav, ki se vedno zgodi na ščip ali polno Luno, ko sta Luna in Sonce postavljena v opozicijo, vmes se pa v isti liniji znajde tudi Zemlja, ki meče senco na Luno in zato Luna ni več obsijana s Soncem. Seveda, da ni samo polna Luna se mora znotraj te lunacije nekje 10* sedaj pridružiti tudi Lunini vozli in potem se dogodi mrk. Letos bomo imeli 4 mrke, sedaj 25. marca Luninega, kateremu sledi Sončev mrk 8. aprila na 19* ovna.

Jeseni se mrka ponovita, tako bo 18. septembra Lunin mrk na 25* ribe in 2. oktobra še Sončev mrk na 10* tehtnice. Astrološke hiše znotraj teh stopinj znamenja bodo v tem in deloma v naslednjem letu močno spreminjali tok in možnost vašega življenja. Tehnica-oven sta par znamenja, ki najbolj vplivata na odnose, na našo vlogo odnosov, na pozicijo moči jaz sem in na gledanje tistega drugega, ki je poleg ali nasproti nas-ti.

Mrki so opomin, da ko se zmrači, v temi vznikne nekaj novega, česar nismo videli, zaslepljeni z motnjo odvečnih dnevnih povezav. Ko Sonce zaide in nebo postane črno, se pojavijo zvezde, ki so vedno tam, vendar jih ne moremo videti, ker nam mrk to preprečuje. Takrat se pred nami pojavi tisto, kar moramo videti.

To je polna luna v tehtnici in ta opozicija znamenja oven-tehtnica nas požene v večni boj, kako biti jaz, ko sem s teboj. Kako ljubiti, ne da bi se izgubili v enem ali drugem. Hkrati se učimo sodelovati, ne da bi prenehali biti sami. To je večno iskanje tistega potrebnega ravnovesja, ki se nam izmika v vsakdanjem življenju in družitvi z drugimi. 

Ob tej priložnosti je nujno ugotoviti, kako delujemo v razmerju in v sodelovanju z drugimi, ne, da bi prenehali biti samostojni, samosvoji, če je to potrebno, zvesti svojim potrebam, svojemu dostojanstvu, egu in svobodi. Kako ohraniti svojo identiteto in se obenem povezati z drugim v neko vzajemnost ter povezanost. Večni boj in iskanje te harmonije, kot iskanje iskrenosti in samopotrjevanja. Morda najboljši nasvet ob mrku je ta, da povemo to, kar moramo povedati brez strahu pred povračilnimi ukrepi.

Ob tem Luninem mrku je vladarica mrka Venera v ribi, kjer bo iskala sočutje ter kompromise.

Ker smo vstopili v sezono mrkov in ker se bo 2. aprila Merkur obrnil retrogradno še en dober nasvet, vse tja do 15. aprila ni priporočljivo začeti nekaj čisto novega, ali se vključiti v čisto nove projekte, ker ravno čas ni tako zanesljiv in predvidljiv za resne odločitve za prihodnost. Saj ne rabimo dodatnih težav in zapletov, kajne?

Dajte tam po 15 aprilu s polno paro svojo energijo usmerite v prihodnost, v tem času pa planirajte, raziskujete, spuščate, pospravite, odstranite in razmislite zelo dobro kako in kam v tem letu naprej. Pa če kdo mrkne v tem tednu, ne bo nič hudega.

Energije in vpliv mrka bomo močno čutili cel teden dni, marsikaj si bomo razjasnili, naredili nek sklep, odstranili, renovirali ali čisto preprosto počistili.

Morda le v SREDO malce drugačna energija, ker bo Luna vstopila v škorpijona. Tako intenzivno znamenje škorpijona, kot vladar Pluton bosta poskrbela, da kar ne rabimo več bomo vrgli stran.

V ČETRTEK in v PETEK bo veliko enega presenečenja, globokih čustev in bolj strastnih odnosov. Luna bo prehajala predanega škorpijona in dvigovala čustveno inteligenco.

Za vikend se bomo veselili praznikov, letos je VELIKA NOČ pohitela, vse bo v pripravljanju dobrih in tradicionalnih jedi. Luna bo v strelcu, dvigovala bo raven fizične energije, pri tem bo pomagal še aspekt z Marsom. Če nam bo dovolj ostajanja doma, pri obloženi mizi, pojdimo kam v neznano, na izlet, na podaljšan vikend, raziskujmo in imejmo se lepo.

Vse dobro vam želim astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Vsak dan piše, kaj se dogaja na nebu, opravlja tudi osebna svetovanja: od razlage rojstne karte, prognoze v prihodnosti, ujemanja v partnerstvu, do konkretnih vprašanj in iskanja najbolj primernega trenutka za pomemben del življenja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar. 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Astro napoved: Emocije in občutki znajo biti globoki, skrivnostni in občutljivi

Vstopamo v bolj turobni del leta, v sredinsko jesen, ko...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Si predstavljate, da ostanete brez telefona? Kako shranjujete spomine in podatke?

Predstavljajte si, da se vam telefon pokvari, ga izgubi...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...

Kako prepoznati manipulatorja?

Laži, sprenevedanje, popačenje situacije, izsiljevanje,...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.