Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 9. do 15. oktobra (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 8.10.2023
V tem tednu dni se začenja zelo pomemben del meseca oktobra, ko se bo Pluton, planet preobrazbe, eliminacije, smrti, dobesedno, ali v prenesenem pomenu, ustavil in šel direktno. Ko bomo imeli mlaj in močan Sončni mrk.
Čaka nas močan sončni mrk. (Foto: Freepik.com)
Čaka nas močan sončni mrk. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Mars se je približeval Luninim vozlom in bo šel v dinamiko s Plutonom. Ni kaj, nujne spremembe se dogajajo, kako natančno za posameznika, pa pove osebna astrološka prognoza. Ne začenjajmo ničesar novega, počakajmo naslednji teden dni.

Že v PONEDELJEK bomo močno začutili te negativne strasti Marsa in Plutona, tako skupaj v dinamiki sta lahko razdiralna, težka, neprijetna, agresivna. V družbi se lahko dogaja več slabih dogodkov, nesreč, agresije, napadov, osebno bomo v sebi začutili nemir, jezo, občutek ogroženosti, nestrpnost. Venera bo zapuščala ognjenega leva in bo vstopila v preudarno devico. Odnosi bodo bolj umirjeni, zemeljsko čutni, realni, ne več tako vznemirljivi. Luna bo v levu, upadajoča in se bo v tem tednu dni združila s Soncem v mlaj.

V TOREK se Pluton ustavlja ter pripravlja za obrat direktno. Opozicija med Venero in Saturnom bo kot hladen tuš, prinaša skrbi glede odnosov in financ. Po vseh pogledih je ta teden zaznamovan z odnosi, marsikdo bo v sebi čutil dvom, nestabilnost, razočaranje in seveda tudi željo po spremembi. Luna bo v popoldanskem času prestopila v zemeljsko devico, zato se bomo nehali spraševati, kaj bi radi, temveč bo jasno kaj moramo.

SREDA se zdi kot bolj prijeten dan, Luna bo še vedno v devici, že močno padajoča, vendar se bo povezala z Jupitrom, ki je za nas dobrotnik. Zelo konstruktiven dan za vsa rutinska dela, zaključujmo projekte, pospravimo pisarne, dom, delovno okolje, uredimo vsa domača dela.

ČETRTEK bo pomemben dan, Mars končno vstopi v škorpijona, to je znamenje, kjer mu paše in se dobro počuti, pa še njegov vladar škorpijona Pluton bo šel direktno. Mars je v škorpijonu neuničljiv, vzdržljiv, zelo seksualno podprt ter vztrajen. Nalezli se bomo te njegove izjemne moči, vztrajnosti, brezkompromisnosti in izjemno močne volje. Mars bo potoval po škorpijonu do 24. novembra in vse kar nismo v zadnjih mesecih uredili po diplomatski poti, bomo sedaj z dobro izpiljeno strategijo. Seveda nam borba ne uide, saj si mora Mars v škorpijonu vse priboriti.

Luna bo v PETEK vstopila v tehtnico, nas spomnila, kako pomembno je sodelovanje in se bo pripravila na srečanje s Soncem. Močnega Marsa bo podprl Saturn z trigonom, zelo bomo trdoživi, vztrajni in nepopustljivi. Zelo dober aspekt za šport in fizična dela.

V SOBOTO se začne jesenska sezona mrkov, Luna se bo zlila ob 19:54 uri s Soncem v tehtnici in ker bo to zelo blizu Luninih vozlov bomo imeli popolni Sončni mrk na 21* tehtnice. To bo sigurno vpogled, pozornost, če ne že revizija naših odnosov, saj smo imeli celo poletje Venero retrogradno. Kaj nam želi ta popolni Sončni mrk sporočiti? Kaj se lahko iz tega kardinalnega znamenja naučimo?

Luna so naše potrebe, varnost ter sprejemanje, Sonce želi nekaj ustvariti, si zada cilje, želi nekaj postati, BITI. Znamenje tehtnice zahteva neko ravnovesje, išče predanost, želi se povezati, rabi družbo in odločitve drugih. Tehtnica rada sledi, redkokdaj prehodi življenjsko pot sama, deli svoje izkušnje z drugimi, spoštuje mnenje in osebni prostor drugih.

Ker je Sončni mrk vedno neka nova incijacija v življenju se bomo z to energijo tehtnice učili sprejemati lastne odločitve, sprejemati odgovornost za te odločitve in poiskati najprimernejšo pot zase.

Seveda bo močno zasedeno področje odnosov, srečanje in povezovanje z drugimi nam predstavlja izziv, iz katerega se bomo učili, da moramo navezovati stike tudi s tistimi, s katerimi se ne strinjamo povsem. Mi nismo sami na svetu, prostor moramo deliti z drugimi in naučiti se moramo navezovati stike tudi s tistimi, s katerimi nismo kompatibilni. Vse je učenje, ljubezen do sebe in drugih nam vedno to omogoča.

Z umirjeno in introvertirano NEDELJO bomo zaključili ta pomemben in lahko tudi naporen teden dni, Luna bo v škorpijonu, podpiral jo bo realen Saturn, ter strasten Mars. Odličen dan za dolgo poležavanje v postelji ter izražanja ljubezenskih strasti.

Lepo vas pozdravljam astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Vsak dan piše, kaj se dogaja na nebu, opravlja tudi osebna svetovanja: od razlage rojstne karte, prognoze v prihodnosti, ujemanja v partnerstvu, do konkretnih vprašanj in iskanja najbolj primernega trenutka za pomemben del življenja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar, dobite jo lahko tudi preko e-pošte irena.dolar@gmail.com ali na telefonski št. 040 234 567.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

MojaLeta darilo je še bogateljše – kdo so izžrebanci?

Februarski nagrajenci oz. nagrajenke prejmejo kar tri ...

Ekskluzivna pomladna ponudba: oddih v Termah Lendava po ugodnih cenah

Izkoristite ugodno ponudbo za oddih v Termah Lendava vs...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...

Ambasadorka MojaLeta ocenila hotel Floramare: "Vstopila sem preplavljena s čustvi"

Na portalu Moja leta.si so mi zaupali, da grem v nov ho...

MojaLeta darila prejmejo …

Prijave v program MojaLeta darila se iz meseca v mesec ...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 1.1. do 7.1.2024 (piše priznana astrologinja)

Ko stojimo na pragu novega leta 2024, nam planeti v svo...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.12. do 24.12. (piše priznana astrologinja)

Teden bomo začeli z Luno v ribah, to bo v PONEDELJEK, L...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 11.12. do 17.12. (piše priznana astrologinja)

Ta predbožični teden dni bo astrološko zelo zanimiv, po...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.