Kaj se lahko zgodi, če sami čistimo črevesje?

Moje zdravje > Alternativa | piše: Katka Kos | 4.11.2015
Ali veste, da se v črevesju odlagajo strupeni toksini, paraziti? Ali veste, da mnogo bolezni izvira prav iz črevesja? Kako in zakaj ga čistiti dvakrat letno?
Črevesje je potrebno redno čistiti. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Črevesje je potrebno redno čistiti. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Strokovnjaki svetujejo, da čistimo svoj organizem vsakih šest mesecev. S tem se rešimo številnih strupenih toksinov, ki se naberejo in lahko privedejo do raznih bolezni.

Pogosti prehladi, infekcije, utrujenost, zaspanost, dekoncentracija, vse to so dokazi, da je v vašem telesu mnogo toksinov, strupenih bakterij in ostalih škodljivih snovi.

S tem zelo preprostim in starim ruskim receptom pa lahko to spremenite. Očistite svoje telo. Potrebujete le ajdovo moko in kefir.

Mnogi kefir imenujejo tudi eliksir zdravja in mladosti, ajdova moka pa je znana po tem, da krepi organizem, pomlajuje krvne žile, prežene utrujenost, spodbuja kroženje krvi in pomaga pri odvajanju vode.

Zmešajte 180 ml kefirja z eno žličko ajdove moke. Zmes pustite preko noči v hladilniku.

Zjutraj jo postavite na sobno temperaturo, počakajte nekaj minut, da se nekoliko ogreje, nato pa spet dobro premešajte. Če želite, lahko dodate tudi žlico medu. Nato pojejte na tešče in še tri ure po obroku ne zaužijte ničesar. Nato jejte kot običajno. Ta postopek ponavljajte dva tedna vsakih šest mesecev.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Iz Jožičine kuhinje: "Škropivo" proti ušem

Iz Jožičine kuhinje prihaja malce drugačen recept, in s...

Staro živilo, ki čisti kri, preprečuje debelost in celo razvoj rakavih obolenj

Staro živilo, vsem na dosegu roke, je pogosto premalokr...

Nahod in prehlad: 5 naravnih trikov za hitrejše okrevanje

Zdravljenja prehlada, viroze in gripe se lahko lahko po...

Nasvet: Kako narezati čebulo brez solz?

Ali ste vedeli, da obstaja kar nekaj zelo uporabnih nas...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Preverite, kdaj imate pravico do očal in brezplačnih pregledov vida v Sloveniji

Vid je eno naših najdragocenejših čutil, zato ni presen...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...

Intervju (spolnost v menopavzi): "V Sloveniji, ja, mi smo še nekoliko za časom"

V uredništvu MojaLeta.si smo mesec november posvetili p...

Živilo, ki preprečuje vnetje grla, zdravi prehlad, odvaja odvečno vodo iz telesa ...

Del te zdravilne zelenjave največkrat zavržemo in se ni...

Kako se KONČNO odvaditi kajenja?

Tudi pri zasvojenosti od nikotina je samo volja premalo...

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.