Močno živilo, ki preprečuje najhujšega raka!

Ali ste vedeli, da lahko že z redno uporabo tega zdravega živila, ki ga poznamo vsi, preprečite razvoj raka? Tako močno živilo je, da lahko prepreči razvoj enega najbolj smrtonosnih oblik raka …
Kislo zelje ščiti pred rakom. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kislo zelje ščiti pred rakom. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Govorimo o kislem zelju, ki je bil nekoč na mizi zelo pogosto, danes pa premalo. Surovo kislo zelje je zelo zdravilno. Celo tako, da lahko prepreči razvoj raka na želodcu, enega najhujših oblik raka. Kislo zelje vsebuje ogromno vitamina C, vitamina A, folno kislino, magnezij, železo, fosfor, kalcij, kalij, natrij, beljakovine in balastne snovi.

Kislo zelje je bolj zdravilno od surovega, za to so zaslužne probiotične bakterije, ki pri kisanju nastanejo. Poleg tega, da ščiti pred rakavimi celicami, pa ga zdravniki priporočajo tudi tistim, ki imajo težave s prebavo.

Kislo zelje deluje zelo zdravilno, nekaj pozitivnih učinkov je: zdravi in neguje kožo ter jo pomlajuje, blaži stres, izboljšuje razpoloženje, krepi kri, krepi kosti, krepi imunsko odpornost, blagodejno deluje na prebavno organe, želodec, črevesje, razstruplja telo, uravnava raven holesterola.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Ta hrana povzroča napenjanje in vetrove

Napihnjen trebuh in težave z vetrovi so vse bolj pogost...

Čustveno prehranjevanje: Kako se ga rešiti?

Čustveno prehranjevanje se omenja precej redko, kar je ...

Recept: Česnova juha za zniževanje povišanega holesterola

Česnova juha je odlična izbira za tiste, ki si želijo o...

Ideje za kosilo: Bučna juha s pastinakom, krompirjevi cmoki z mesom in zelena solata

Nimate ideje, kaj pripraviti za kosilo? Preverite predo...

5 shujševalnih trikov BREZ DIETE!

Preverite pet shujševalnih trikov, s katerimi boste izg...

NAVADNI RMAN– zeliščni super-junak narave (piše zeliščarka)

Na prvi pogled se morda ne zdi nič posebnega S svojimi ...

Zeliščni vrt pri roki – kako vzgojiti in uporabljati zdravilna zelišča

Zelišča so kot majhni zakladi narave – dišeča, zdraviln...

Iz Jožičine kuhinje: Vanilijeva panna cotta z gozdnimi sadeži ali jagodami

Preprosta italijanska sladica, lahka in osvežilna. Krem...

Ozimnica: Domači džuveč

So vam ostali domači paradižniki, paprika, jajčevci? Po...

Ta hrana podpira telo v vročini – sestavine, ki hladijo, razstrupljajo in hidrirajo

Poletje prinese več svetlobe, daljše dneve in več prilo...

Rdeča pesa: Vse, česar o njej še niste vedeli

V zimskem času večkrat pomislimo tudi na okusno zimsko ...

Recept: Polnjeni paradižniki z olivami in sardelnim filejem

Polnjeni paradižniki s črnimi olivami in sardelnim file...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.