NUMEROLOGIJA: Napoved za februar

Januar je za nami in spoprijeti se bo treba z letom, ki prihaja. Februar bo kot nalašč za to.
Kaj prinaša februar? (foto: freeimages,com)
Kaj prinaša februar? (foto: freeimages,com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Olajšanje, da se je leto 2016 končalo in novi upi za prihajajoče leto, so bili mogoče še januarja skupek premetavanja sem in tja, razmislekov in želje, da bi vse, česar se lotimo, rodilo sadove že takoj na začetku in vendar….v življenju ni vedno tako.

V januarskem napovedniku sem napisala, da bo leto 2017 začetek novega devetletnega ciklusa in da se bomo počutili bolj polne moči in imeli več želje, da nekaj dejansko spremenimo. Področje sprememb bo odvisno od tega, katero število nam bo vladalo kot osebno število leta 2017. Februar bo pravi mesec za delovanje, saj nas bodo spremljali navdihi, ki bodo izvirali iz našega notranjega zavedanja, občutka in strasti, da želimo spremeniti nekaj na bolje.

Glavni pojmi meseca bodo ideja, kreativnost, strast, notranji svet zaznav in naše doživljanje okolice. Na voljo bomo imeli več orodij, ki jih bomo lahko uporabili za premik naprej. Neustrašnost bo nedvomno temelj našega hotenja in premikov.

Poigrajmo se s števili.
Seštejmo število dneva rojstva in meseca rojstva (recimo: oseba rojena 12. 3. – seštejemo 12 + 3 in dobimo 15; to število prištejemo letu 2017 in dobimo število 2032. To število pripeljemo do enomestnega števila in sicer 2 +3 +2 = 7. To je vaše osebno število leta 2017.


Kaj nam torej prinaša mesec februar po osebnih številih leta 2017?

OSEBNO ŠTEVILO LETA 1
Če bi se malce bolj družili in zabavali, vam ne bi škodovalo. Prišel je čas za spremembe v vašem življenju in če še nimate prave ideje, kaj bi počeli, razmislite o tem, kaj vas je nekdaj veselilo in ste se izgovarjali, da nimate časa. Naj ideje v vaši glavi ne ostanejo samo stvar jutranjih sanjarij, temveč postanite dejavni in katero tudi smelo uresničite. Izrazite čustva, pretehtajte jih z drugimi in ne bojte se poskusiti česa novega. A ni že čas, da nehate upati, da bo vse k vam prišlo samo od sebe? Kreativnost je včasih stvar trenutka, na katerega se odzovemo ali ne. Čeprav si zaželite samo malce sprememb v postavitvi pohištva v vaši dnevni sobi, nekje je treba začeti, kajne? Bi plesali in vaš partner nima želje? Že nekaj časa ga obletavate kot osa….plesni tečaji in soplesalci bodo tam točno takrat, ko boste uresničili namero. Šivajte, slikajte, plešite, veselite se…prevzemite že krmilo v svoje roke. Ne hodite po svetu, kot da ste ravnokar vstali iz postelje. Včasih se oči odločijo prej kot ste pripravljeni. Če je občutek dober, naredite prvi korak.

OSEBNO ŠTEVILO LETA 2
Mogoče se preveč posvečate detajlom in ne vidite več cele slike? Biti osredotočen ne pomeni vedno tudi tega, da gledamo v pravo smer. Ne bodite malenkostni in ne pustite se zvleči v kakšne spore, če se vas zadeva sploh ne tiče. Vsak izziv ni vedno samo težava. Mogoče je čas, da vam tehtnico prevali na eno stran in začnete uteži ravnotežja postavljati na novo. Počasi in v skladu z vašim notranjim občutkom lahko daleč pridete, če vam ne bo prej začelo primanjkovati potrpežljivosti. Osredotočite se malce bolj na kariero, razmislite o možnih poteh in v katero smer ste se preveč trudili. Težave v partnerstvu so občasno možne, če boste trmasto gonili svoje in se smilili samim sebi. Saj veste, da imate dober občutek za marsikaj, kajne? Zakaj ga kdaj ne uporabite tudi zase in ne samo za druge? Ste na mostu med predniki in nasledniki in tu in tam le pokažite lastno voljo. Leto bo potekalo malce počasneje, vendar pa imate v februarju možnost tudi napredovati v novih smereh. Poskrbite tudi za zdravje. Zravnajte hrbtenico in razgled bo takoj boljši, ker boste vi videli več in tudi drugi vas bodo prej opazili.

OSEBNO ŠTEVILO LETA 3
No, pa se premika. Če se vam je zdelo, da januar ni v skladu s pričakovanji, bo ta mesec bolj živahen, če boste pripravljeni ali ne. Dobra plat premika je tudi ta, da boste na dogajanje gledali malce bolj sproščeno in kot, da vam je neko breme padlo z ramen. Če ste načrtovali selitev, je ravno v tem mesecu pravi čas za načrtovanje aktivnosti. Malce poglejte izza lastne ograjice udobja in se bolj smelo ozirajte po priložnostih. Mesec je idealen za druženje in spoznavanje novih ljudi, za kar pa morate seveda pomoliti nos iz varne hiške. Če imate poslovne načrte, bo čas, da prevetrite vaše komercialne dejavnosti in se vprašate, če ste res do sedaj naredili dovolj za promocijo. Udeležba na kakšnem poslovnem dogodku ne bo odveč in mogoče bo treba tudi investirati v kakšen nov projekt. Če razmišljate o kreditu, naj bo rizik manjši in ne zaletite se na vrat na nos v kakšno dolgoročno investicijo. Lepo po korakih, vendar optimistično. Povabite kakšnega prijatelja na kavo, pojdite v kino ali na koncert in se več gibljite na svežem zraku. Vdihniti zrak s polnimi pljuči je vendar lepo. Naj bo tudi vaše delovanje takšno. Naj vas začetne težave na poti ne ustavijo, saj so samo preizkušnja, kako resno mislite. No, torej…zavihajte rokave in pojdite mesecu naproti. Naključna simpatija mogoče ni samo to, temveč se bo iz sproščenega klepeta lahko razvilo kaj več, če ne boste že takoj na začetku podvomili, da je kaj resnega. Privatno ali poslovno…vsak osebni stik se nekje začne s prvo kavo.

OSEBNO ŠTEVILO LETA 4
Februar bo končal tiščanje glave v pesek in če ste se izgovarjali, koliko dela imate, bo zdaj čas tudi za čustveno ravnotežje. Ste nekoga spoznali in oklevati, ker ste iz prejšnje zveze prišli z ranjenim ponosom? No, februarja le razmislite, kaj vam ta oseba v resnici pomeni in če ni mogoče čas, da se kocka ledu malce odtaja. Če pa ste se zatekali v delo, da se vam ni bilo treba soočati z domačimi, družinskimi težavami in ste ugotovili, da se otroci k vam sploh ne zatečejo več po nasvet, samo en pogovor ne bo rešil nič. Prisotnost je pomembna. Občutek vaših najbližjih, da niso samo vzporedna dejavnost v vašem življenju, je lahko vzrok mnogih nesoglasij ali problemov v vzgoji. Če sedite doma v naslonjaču, še ne pomeni, da ste v resnici prisotni. Šteje skupni čas in skupne aktivnosti. Dovolite si priznati, da niste vedno nezmotljivi in poslušajte med vrsticami. Izkoristite ta mesec, da jim poveste, da jih imate radi, popravite doma pokvarjeno pipo ali razmajan stol ali pa si vzemite čas in skupaj načrtujte spremembe. Biti del življenja nekoga je resna naloga in ne samo črtica na koledarju. Če ste poslovno zašli v neko mrtvilo, ste mogoče pozabili, da je priložnost tudi v povezovanju z drugimi in namesto, da trnate, kakšne obupne razmere so na trgu, raje malo prevetrite svoj pogled. Zna biti zabavno. Ko boste pokazali ljudem malce spontanosti, vam ne bo padla krona z glave in odzivi bodo prijetni..

OSEBNO ŠTEVILO LETA 5
Leto 2017 bo nedvomno za petice lahkotnejše in bo prineslo več olajšanja na mnogih področjih. Februar pa bo vseeno prinesel s seboj kar nekaj dilem. Mesec ne bo omembe vreden v finančnem smislu in tudi drugače bo lahko bolj povezan z nenadejanimi izdatki, kot z občutkom stabilnosti. Ne cincajte vedno tako dolgo na mestu in včasih je bolje narediti en korak v napačno smer, kot se cele dneve vrteti v istih mislih in pestovati samopomilovanje. Tudi problemi v partnerstvu so lahko prišli do te stopnje, da se boste spraševali, če ima vse skupaj sploh še smisel. Pojdite v naravo in preživite malce časa sami. Porabite ta mesec kot uvod v leto, ki je pred vami. Zajemite sapo, preden boste krenili. Po glavi vam bodo rojila čisto resna vprašanja o vas samih in vaši poti in občasni občutek nemoči vam premikov ne bo olajšal. Se počutite utesnjene in kljub temu ne zmorete koraka naprej? Ste v obdobju novih vetrov, ki se bližajo, vendar nikakor ne steče. Zdi se vam, da je že vse na dosegu roke, načrti so narejeni, motivacije pa ni. Vse to je normalno. Delujte v skladu z notranjim občutkom in če si lahko privoščite, kakšen dan ne naredite nič. Spraševali se boste, kaj ste v preteklosti naredili narobe, jasno vam bo, kaj si želite za prihodnost, vendar bo vse bolj v glavi in večja verjetnost je, da boste videli ovire kot prosto pot. Poskrbite za lahko hrano, veliko počitka in ne zaletavajte se pretirano v zaprta vrata, ker boste porabili vso energijo za naslednji mesec, ko se bodo vrata kar sama odprla, ko boste želeli. Ne skrbite, niste edini. »Ne grem se več« ni vedno stvar poraza, temveč tudi zavedanje, da smo tako modri, da vemo, kdaj je dovolj, ker se ne počutimo več dobro. Le počasi in prisluhnite sami sebi.

 
Ta članek se nadaljuje na naslednji strani - KLIKNI TUKAJ >
Stran: 1 2

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.