Naj Fala Kruh 2024 in Pizza Masterclass

Aktualno > Dogodki | piše: Fala | 23.10.2024
Letošnji natečaj v peki kruha Naj Fala Kruh 2024 prinaša novost. To je Pizza Masterclass, ki ga bo vodil Aleš Rekar, vodja Sekcije picopekov Slovenije, in se ga lahko udeležijo vsi udeleženci natečaja Naj Fala Kruh 2024 in obiskovalci.
Letošnji natečaj v peki kruha Naj Fala Kruh 2024 prinaša novost. To je Pizza Masterclass.
Letošnji natečaj v peki kruha Naj Fala Kruh 2024 prinaša novost. To je Pizza Masterclass.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Na delavnici, ki se bo začela ob 10. uri, se bodo udeleženci lahko učili osnov peke pic, priprave različnih nadevov in odkrivali skrivnosti uspešne peke. Udeleženci bodo tudi aktivno sodelovali pri pripravi pic ter prejeli vsak svoj predpasnik.

Prijavite svoj kruh na natečaj Naj Fala Kruh 2024

Če uživate v peki in če bi želeli svoj »zmagovalni« kruh pokazati tudi ostalim pekovskim navdušencem in širši javnosti, se prijavite čim prej na natečaj v peki Kruha Naj Fala Kruh 2024.

Strokovna komisija bo najboljše kruhe izbirala v 3 kategorijah. Kategorijama pšenični in mešani kruh ter kruh posebne vrste se bo pridružila še ena nova – kategorija fokača. Svojega favorita pa bodo izbirali tudi obiskovalci. Zmagovalce čakajo lepe nagrade.

Darilo ob prijavi do 28. oktobra

Prijave so odprte do 4. novembra. Prijavite se tako, da pošljete recept svojega kruha ali fokače ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com ali Facebook stran Fala Slonček. Tiste, ki se boste prijavili do 28. oktobra, čaka posebno darilo. Vsi sodelujoči boste nato vabljeni, da svoje pekovske mojstrovine prinesete na ocenjevanje in razstavo kruhov ter fokač.

KDAJ: v soboto, 9. novembra (kruhe ali fokače prinesete med 9.00 in 9.30, Pizza Masterclass ob 10.00 in razglasitev ob 12.00)

KJE: CateringLab, Kavčičeva ulica 66, 1000 Ljubljana

Več o natečaju najdete na www.kruhinpotica.com ali na Facebook strani Fala Slonček.

Še je čas, da izpopolnite svoj zmagovalni recept in se potegujete za naziv Naj Fala kruh 2024!

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Fala Naj Fala kruh Pizza Masterclass
Morda te zanima tudi:

Ješprenj – kako skuhamo najboljši ričet?

Ričet je najbolj poznana jed iz ješprenja. Za ričet poz...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Vanilice (enostavne, a okusne)

Iz Jožičine kuhinje prihaja recept za slastne kekse.

Kako lahko INGVER vzgojite sami doma?

Počasi se bliža sezona prehladov in viroz. Eno živilo, ...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Bučkina rolada

Jožica z nami tokrat deli recept za okusno bučkino rola...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Torta iz DVEH SESTAVIN (Tortica mosse)

Uau, okusno, hitro in izjemno enostavno. Iz samo dveh s...

Kako skuhamo najbolj okusen Ragu stroganov (kultno jed iz govedine)?

Danes bom predstavila recept za govedino stroganov, in ...

Recept za krompirjev zavitek s špinačo in mletim mesom

Krompirjev zavitek lahko pripravimo tudi brez špinače, ...

Ideja za hitro kosilo: Recept za polento z mletim mesom

Polenta se odlično ujema z mletim mesom. Postrežemo jo ...

Musaka – najboljši recepti za pripravo musake

Musaka je sredozemska jed, v originalnem receptu jo pri...

Recept: Limonina krema s sivko in kokosovim sladkorjem

Ideja za izjemno okusno in slastno sladico, ki bo navdu...

Kako pripravimo najboljšo mučkalico?

Ime mučkalica izhaja iz besede mučkati, kar lahko razum...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.