Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 11.3 do 17.3. (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 10.3.2024
Zaradi rasti nove Lune v tednu dni pred nami, je vse to še toliko bolj zaostreno, saj bo Venera poleg Sonca, Saturna in Neptuna v ribah, tako rekoč v tem tednu dni vstopila v to znamenje, kjer ne pozna meja...
Kaj nas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj nas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Ta mlaj, ki je za nami v znamenju rib, ki potujejo v nasprotni smeri, nas neposredno poveže z dilemo, ko gre za odločanje. Kadarkoli se riba manifestira v eno smer, jo nekaj vleče v nasprotno smer, notranji glas pa govori iz polarnosti, z druge strani reke.

Za to rast nove Lune v tem tednu dni je vse to še toliko bolj zaostreno, saj bo Venera poleg Sonca, Saturna in Neptuna v ribah, tako rekoč v tem tednu dni vstopila v to znamenje, kjer ne pozna meja. Saturn v bistvu vsemu daje obliko, Neptun pa želi vse raztopiti, Venera pa želi vsem ugoditi.

Ta čas se nam zdi, kot, da preprosto v družbi ciklično opisujemo ta trenutek prehoda med starim redom, materialističnim, potrošniškim, velikimi imperiji in obljubo globalistične zavesti, ki nas spominja, da smo vsi v istem čolnu, imenovanem Zemlja.

In da navidezne razlike med narodi, verami in rasami niso nič drugega kot anekdota, ki skokovito izginja. Eno od velikih daril Saturna v ribah je, da nas opominja, da tisto, za kar smo verjeli, da je trdno in varno, bledi in čeprav vztrajamo pri krepitvi nacionalizma in verskih vrednot, je edina resničnost ta, da je svet vse bolj mešan. 

Nove generacije že izhajajo iz ljudi različnih ver, narodnosti, ras itd. Ko pa gledamo trenutna vojna žarišča, pa se zdi, kot, da tradicija ne želi spustiti obstoječega.

Zanimiv predlog za ta teden dni je, da prisluhnemu svojemu notranjemu glasu kaj si v resnici želi, kaj v resnici bi radi storili zase, za uveljavljanje svojega prostora v družbi.

Lažje bomo to naredili z energijo rastoče Lune, ki bo v PONEDELJEK in TOREK prehajala pomladansko znamenje-ovna. Začutili bomo klic pomladi, klic rasti, klic idej in novih zamisli. Naše telo bo potrebovalo več gibanja, športa, aktivnosti.

V SREDO bo Luna prestopila v čutnega bika, se lepo povezala z romantično Venero v ribi in ustvarjala prijetne urice. To bo dober dan za vse nakupe, za ukvarjanje s svojim telesom, za tretmaje, urejanje pričeske, kože in za vse »modne muhe«.

Luna se približuje Jupitru, katerega bo dosegla ponoči na četrtek. To je res aspekt optimizma, sreče, zaupanja, dobrih izidov in uspeha.

Tudi v ČETRTEK bo Luna v biku, kar nekaj aspektov se bo dovršilo, tako bo srečala Urana, šla v dinamiko z Marsom, harmonično oplazila Sonce in Neptuna. Vsega bo, tako spodbude kot napetosti od Marsa.

Vse se počasi bliža pomladi, čutimo jo, zaznavamo jo v naravi, vendar koledarsko še ni tu. Bo pa v sredo naslednji teden. Planeti so večinoma v znamenju ribe in ovna in tudi v nas je energija, ki želi še malce počakati, včasih si želimo izklopiti vse, se spustiti v globino svoje psihe in pogledati, kaj se dogaja tam. Po drugi strani pa spomladanska energija znamenja ovna sili naprej, impulzivno usmerja svojo ognjeno energijo v akcijo. Hitro, drzno in pogumno. Tako, da omahovanja kmalu ne bo več.

V PETEK bo energija Lune v dvojčku razbila to statično energijo prejšnjih dni, pomešala bo zrak in vnesla veliko dinamike v delovanje. Imeli bomo globoke uvide, cel kup načrtov, bili razigrani, veseli ter željni vsega novega. Navezujmo nove stike, komunicirajmo, se povezujmo, razmišljajmo in se naučimo kaj novega.

VIKEND zna biti kaotičen, najprej bo Luna v SOBOTO iz dvojčka negirala Saturna v ribi, kar bo preprečevalo vztrajnost in organiziranost. Težko bomo dosegli zastavljeno .

Potem bo šla v NEDELJO v dinamiko s Soncem, imeli bomo prvi krajec, kar omejuje soglasja in razumevanje. Luna bo tudi dosegla najvišjo severno deklinacijo, obenem bo Sonce povezovalo Neptuna, tako, da nam bo težko ohraniti nek realen pogled na življenje in vsesplošno dogajanje. Dopoldne bo Luna tudi vstopila v družinskega raka in najboljše bomo energijo izkoristili tako, da bomo dali pozornost svojemu počutju, dobri hrani ter družinskim odnosom.

V pričakovanju pomladanskega enakonočja, vstopa v pomlad in v znamenje ovna, kar se bo dogodilo naslednji teden vas lepo pozdravljam astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar.

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 26.2. do 3.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Sonce potuje z roko v roki z Merkurjem in Saturnom v ri...

Osebnostna rast: Kako se pogovarjate sami s sabo?

Odnos do samega sebe in vse notranje dialoge je veliko ...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.