Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 19.2. do 25. 2. 2024 (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 18.2.2024
Eno izmed zelo pomembnih srečanj se bo zgodilo ta teden dni: Kiron pride na severni Lunin vozel, ali na sečišče na 16* ovna. Sonce, naša svetloba, energija, ego, osebnost, naši cilji, dosežki, posel itd. pa vstopa v vodno in zadnje zimsko znamenje, v ribi. Kaj nam vse to prinaša?
Kaj nam planeti sporočajo ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj nam planeti sporočajo ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

To se bo dovršilo v PONEDELJEK, pomembno pa je za vse nas zato, ker se ne dogaja to ravno pogosto. Nazadnje sta se severni vozel in Kiron srečala leta 2008, ko je bilo zelo pomembno leto za nas. Bo tudi letos za nas tako zelo pomembno leto?

Jaz menim, da JA, prvič, ker se bo to srečanje ponovno zgodilo, drugič, ker imamo Plutona v vodnarju in se že kažejo mnoge družbene, kot osebne spremembe. Kiron je naša najbolj osebna in globoka »rana«, neka prizadetost in ko to predelamo, presežemo, smo lahko mi tisti, ki s temi izkušnjami drugim pomagamo.

Lunini vozli, so sečišče Lunine in Sončeve poti, kar pomeni potovanje iz naše preteklosti v prihodnost. Potujemo na način izkušenj, vedno od južnega vozla do severnega, to je tudi pot naše karme in usode, ter možnost preseganja vsega. Severni vozel je način, kako izgradimo in oblikujemo sebe in področje, kjer se v natalni karti nahaja.

Lunarni vozli se ves čas pojavljajo v družinski dinamiki in poudarjajo vzorce, ki se dedujejo skozi generacije, so izkušnje in znanje, ki smo jih prinesli s seboj na ta svet. Če je južni vozel pretekla karma, ki jo je treba sprostiti in preoblikovati, severni vozel vabi novo karmo, novo izkustvo. Zato je to spajanje dveh pomembnih arhetipov v astrologiji zelo pomembno.

Ko se severni vozel sreča s Kironom, imamo edinstveno priložnost, da pogledamo to rano, to prizadetost z drugega zornega kota in na novo »napišemo«, usmerimo svoje karmične vzorce. Tokrat lahko resnično prekinemo ponavljajoči krog. Razmislite in seveda dajte naročiti razlago svoji izbrani astrologinji, kaj in kje pomeni za vas to srečanje na 16* ovna.

V PONEDELJEK vstopi Sonce v novo znamenje, v ribi, Luna pa v raka. Vodna energija elementa nas bo prevzela, postali bomo vsak dan bolj občutljivi, tankočutni, idealistično naravnani. Prevladovala bo bolj mirna energija, romantična, nežna, skrbna, nevsiljiva, ki črpa svoj potek življenja iz bogastva vtisov. Bo pa to tudi čas manjše vitalnosti, večje dovzetnosti za viruse, prehlade in slabosti. Več bo sanjarjenja, spominov, hrepenenja in nezmožnosti realnega, zemeljskega življenja. Sicer pa dober čas za umetnike in ustvarjalce ter glasbo.

TOREK ne bo nič poseben dan vsaj z astrološkega vidika, Luna bo v raku v sekstilu z Uranom, to bo lahko prijetna družinska dinamika.

V SREDO bo vstopila Luna v leva, je rastoča, dinamična, močna, pogumna, aktivna, zato le izkoristite vpliv tja do sobote.

V ČETRTEK bo Luna v levu aktivirala združitev dveh astroloških ljubimcev, Venera in Mars se bosta združila na 7* vodnarja.

Ta večna ljubimca sta nerazdružljiva, in v znamenju vodnarja je to njuna najmanj čustvena in erotična povezava, vendar, kot nakazujejo zračna znamenja, z bolj miselnega vidika. To nam govori o bolj odprtih, manj tradicionalnih, bolj ekscentričnih odnosih, kjer sta nujna prostor in medsebojno spoštovanje mentalnih sposobnosti vsakega človeka.

Če želimo sodelovati v teh novih odnosih, moramo za seboj pustiti tradicionalna pričakovanja o tem, kakšen odnos bi moral biti ali ne bi smel biti. Predlog je danes drugačen in koncept družine se je spreminjal in se spreminja vsak dan.

Vodnarjev način ljubezni je z veliko zraka med obema vpletenima stranema in veliko medsebojnega spoštovanja individualnosti vsakega od njih. Ali lahko opustimo stare vzorce in pričakovanja o tem, kakšno bi moralo, ali ne bi moralo biti »normalno razmerje«? Model naših staršev in starih staršev tako rekoč ne obstaja več in nove paradigme odpirajo poti, po katerih radi ali ne bi smeli hoditi, če želimo ljubiti in se počutiti ljubljene.

Trije osebni planeti, Merkur, Venera in Mars so v vodnarju z roko v roki s Plutonom, ki nas vleče v transformacijo brez izgovorov in nas opominja, da v veliki veličini Univerzuma nismo nič drugega kot zrno peska in da nam sile Vesolja pomagajo, pa če se tega zavedamo ali ne.

Na srečo se zdi, da ta kozmična inteligenca ve, katera je najboljša pot. Mi, z našo znanostjo, in zdaj še z umetno inteligenco, to obupno poskušamo dohiteti. Sliši se strašljivo, tudi dojema se lahko nepredstavljivo, vendar naš Svet drvi res čisto drugačnemu in novemu na proti.

V PETEK se bo Merkur pridružil Soncu v znamenju ribe. Pesniki in poeti pozor, odpira se vam še več domišljije, fantazije in neslutenih zaznav. Naj bo mistično, čarobno, pravljično in intuitivno. Miselni tokovi Merkurja v ribi so prepleteni z najštevilnejšimi vtisi, da neka logika in zbranost nima kaj delati vmes.

SOBOTA bo znamenju ščipa ali polne Lune v devici, idealen dan za čiščenje in pospravljanje vsega. Luna bo nasproti tako Soncu, kot Merkurju in Saturnu. Danes je idealna Luna, da naredite katero od teh zelo človeških stvari, od rutiniranih in vsakodnevnih, ne prikrajšajte se za to. Dobrodošla domača dela.

NEDELJA z upadajočo Luno v devici bo bolj sproščena, predvsem se bomo osredotočili na svoje počutje.

Naj nam bo dobro, pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.12. do 10.12. (piše priznana astrologinja)

Za vikend bo Luna prehajala strastnega škorpijona, zato...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

Za tako malo denarja ne boste našli boljšega

Ponudba robotskih sesalnikov mora biti pestra, saj nima...

MojaLeta darilo je še bogateljše – kdo so izžrebanci?

Februarski nagrajenci oz. nagrajenke prejmejo kar tri ...

Ekskluzivna pomladna ponudba: oddih v Termah Lendava po ugodnih cenah

Izkoristite ugodno ponudbo za oddih v Termah Lendava vs...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.