Neverjetno močan: Mesec dni in kar 5 kilogramov manj!

V prispevku boste našli super recept, s katerim bo hujšanje veliko bolj enostavno. Ali veste, kje sploh tiči skrivnost uspešnega hujšanja?
Z zdravim zajtrkom bo hujšanje veliko lažje. (foto: pexels.com)
Z zdravim zajtrkom bo hujšanje veliko lažje. (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

V zajtrku! Če je zajtrk zdrav, sestavljen iz pravih živil, potem bo hujšanje veliko lažje, pravijo strokovnjaki za prehrano.

Ta recept za zajtrk spada med najbolj zdrave obroke. Vsebuje veliko vitaminov, mineralov, z njim boste hitro pospešili metabolizem, uredili prebavo, si povrnili boljše počutje in energijo ter zelo uspešno tudi shujšali.

Pripravek vam bo pomagal odpraviti strupene toksine iz telesa, krepi in čisti črevesje, odpravlja težave z lenim črevesjem, pospešeno topi odvečno maščobo in pomaga pri vzdrževanju zdrave telesne teže.

Strokovnjaki za prehrano pravijo, da boste že po nekaj tednih opazili bistveno razliko. Pripravek lahko za zajtrk jeste vsak dan, če pa se ga boste naveličali, pa si ga lahko pripravljate tudi vsak drugi dan.

Izgubili boste odvečne kilograme, polepšal se bo videz vaše kože, okrepili se bodo vaši lasje in nohti, trebuh bo vse bolj raven. Le kdo si tega ne želi?

Za pripravo zdravega in okusnega zajtrka boste potrebovali 300m kefirja ali domačega kislega mleka, dve žlici ovsenih kosmičev, eno majhno žličko lanenih semen (zmeljite ali stolcite jih tik pred uporabo, če pa boste uporabili cele, pa jih dobro prežvečite), eno žličko naribane črne čokolade z visokim deležem kakava, pet do osem suhih sliv.

Priprava se prične že zvečer. Namočite slive, prelijte jih z 100ml vrele vode in pokrijte.

Naslednjega jutra popijte vodo, slive pa drobno sesekljajte. Dodajte jim ovsene kosmiče, lanena semena in čokolado, premešajte in nato dodajte še kefir ali kislo mleko.

Pustite, da stoji pet minut, nato pa pojejte.

Dobro se je držati tudi pravilnega pitja vode. Pijte pol ure pred in dve uri po obroku.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Nahod in prehlad: 5 naravnih trikov za hitrejše okrevanje

Zdravljenja prehlada, viroze in gripe se lahko lahko po...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...

Ob pečenem kostanju se prileže tudi divje kostanjevo pivo!

Kako bi gledali, če bi vam na primer za malico postregl...

Kako se KONČNO odvaditi kajenja?

Tudi pri zasvojenosti od nikotina je samo volja premalo...

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...

Recept: Bosanski lonec

Bosanski lonac, ali bosanska enolončnica, je tradiciona...

To živilo je krivec za vaše maščobne obloge!

Zelo preprosto se lahko rešite odvečnih maščob okrog tr...

Recept: Vloženi jurčki

Vloženi jurčki so odlična poslastica, ponudimo jih lahk...

Pozor, nikar več ne pogrevajte teh živil!

V prispevku boste našli seznam hrane, ki je nikoli ne s...

PREVIDNO: Morebitne posledice beljenja zob

Najpogostejša neželena posledica po beljenju zob je pre...

Nabiranje gob: 15 napotkov za varno (in do narave spoštljivo) nabiranje gob

Naši gozdovi so v tem času bogati z gobami, kostanjem t...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.