Novost: Kislo testo Fala

Aktualno > Zanimivosti | piše: Fala | 11.4.2018
Fala je blagovna znamka, ki pekom in ljubiteljem kvašenega peciva ter kruha že desetletja predstavlja nepogrešljivo sestavino pri peki kvašenih dobrot značilnega okusa in arome.
Kislo testo (foto: Fala)
Kislo testo (foto: Fala)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Predvsem v zadnjem času pa se poleg kvasa pri domači peki pogosto uporablja tudi kislo testo, pogosto poimenovan tudi droži, mešanica vode in moke, v kateri se razmnožuje veliko število bakterij in kvasovk.

Vendar pa je priprava in hranjenje kislega testa doma zelo zamuden, občutljiv in dolgotrajen proces, ki terja vztrajnost, peka z doma pripravljenim kislim testom pa zahteva veliko časa, natančnosti in predanosti.

Zato je to ovira za vse tiste, ki zaradi časovne obremenjenosti in omenjenih zahtev obupajo preden sploh zares izkusijo prednosti uporabe kislega testa. Prav zato je blagovna znamka Fala ponuja popolno rešitev - naravno suho kislo testo Fala, izdelek, ki se ponaša z vsemi prednostmi doma narejenega kislega testa – aromatičnostjo in izboljšanim okusom ter podaljšano svežino kvašenih dobrot, njegova uporaba pa je veliko bolj enostavna – le zamešamo ga v običajno kvašeno testo za kruh, pico, slano ali sladko kvašeno pecivo. Enostavna rešitev za bogatejši okus, aromo in podaljšano svežino vaših kvašenih dobrot!

Pokukajte na kruhinpotica.com za navodila, recepte in namige.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

3. najboljši napitki za hujšanje

Se že pripravljate na poletje? Preverite, kateri napitk...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Dvobarvni orehi

Zanimive recept in slasten recept, direktno iz Jožičine...

Posadite ga še danes: prinaša bogastvo, zdravje in uspeh!

Drevo limone ni le zelo lep okras, je tudi magnet za zd...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (1. - 7. 12. 2025)?

Energija strelca, ki jo boste zaznavali preko Sonca, Ma...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Linški srčki

Jožica je pripravila recept za slastne maslene linške s...

5 hormonskih motilcev in nasveti, kako se jim izogniti

Na žalost so vse okoli nas snovi (nekateri jih imenujej...

Letošnji Schwentnerjev nagrajenec je dr. Andrej Blatnik

Komisija za podelitev Schwentnerjeve nagrade pri Zborni...

4 živila, ki vas bodo pomladila in polepšala vašo kožo (tudi če ste 50+)

Strokovnjaki se strinjajo: za lepo kožo je potrebno jes...

Recepti za zdrava kosila: Polnjene paprike z rjavim rižem

Tokrat recept za odlično, okusno zdravo kosilo. Polnjen...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (24. - 30. 11. 2025)?

Z energijo Sonca v strelcu boste sanjarili o popotovanj...

Najboljši recept za čebulno juho s krompirjem

Čebulna juha s krompirjem je okusna in nasitna jed na ž...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.