Novost: Kislo testo Fala

Aktualno > Zanimivosti | piše: Fala | 11.4.2018
Fala je blagovna znamka, ki pekom in ljubiteljem kvašenega peciva ter kruha že desetletja predstavlja nepogrešljivo sestavino pri peki kvašenih dobrot značilnega okusa in arome.
Kislo testo (foto: Fala)
Kislo testo (foto: Fala)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Predvsem v zadnjem času pa se poleg kvasa pri domači peki pogosto uporablja tudi kislo testo, pogosto poimenovan tudi droži, mešanica vode in moke, v kateri se razmnožuje veliko število bakterij in kvasovk.

Vendar pa je priprava in hranjenje kislega testa doma zelo zamuden, občutljiv in dolgotrajen proces, ki terja vztrajnost, peka z doma pripravljenim kislim testom pa zahteva veliko časa, natančnosti in predanosti.

Zato je to ovira za vse tiste, ki zaradi časovne obremenjenosti in omenjenih zahtev obupajo preden sploh zares izkusijo prednosti uporabe kislega testa. Prav zato je blagovna znamka Fala ponuja popolno rešitev - naravno suho kislo testo Fala, izdelek, ki se ponaša z vsemi prednostmi doma narejenega kislega testa – aromatičnostjo in izboljšanim okusom ter podaljšano svežino kvašenih dobrot, njegova uporaba pa je veliko bolj enostavna – le zamešamo ga v običajno kvašeno testo za kruh, pico, slano ali sladko kvašeno pecivo. Enostavna rešitev za bogatejši okus, aromo in podaljšano svežino vaših kvašenih dobrot!

Pokukajte na kruhinpotica.com za navodila, recepte in namige.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Test: Se tudi vaša srčna črta na obeh dlaneh ujema?

Dajte skupaj dlani, rahlo jih upognite in preverite, če...

Zabavni in modri citati o staranju in starosti

Sploh v sodobni družbi je včasih težko sprejeti dejstvo...

Kaj je narobe z mojo sobno rastlino? 7 najpogostejših razlogov, zakaj ne uspeva

Rumeni listi, rjave lise, povešenost, oveneli listi, le...

6 delov telesa, ki bi si jih morali redno pregledovati po 40. letu

Le nekaj minut na dan je potrebno za samopregledovanje ...

Babičini triki za zdrave in lepe nohte

Preverite, kako na 100% naraven način poskrbeti, da bod...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Vanilice (enostavne, a okusne)

Iz Jožičine kuhinje prihaja recept za slastne kekse.

5. rojstni dan ALEJE bo poln doživetij, delavnic in koncertov za vse generacije

Naša najmodernejša nakupovalna destinacija bo v petek, ...

Kako lahko INGVER vzgojite sami doma?

Počasi se bliža sezona prehladov in viroz. Eno živilo, ...

Trpotec – neverjetna rastlina, ki celi rane, odpravlja kašelj in ureja prebavo

Rastlina, ki raste pred vašim pragom je izjemno zdravil...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Bučkina rolada

Jožica z nami tokrat deli recept za okusno bučkino rola...

Ženske po 50. letu: Te stvari so nujne za dober seks v menopavzi (nasveti seksologinje)

Več ali manj seksa po 50. letu? Seksologinja pravi, da ...

Iz Jožičine kuhinje: Bezgov sirup

Jožica razkriva super recept za bezgov sirup z dodatkom...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.