To je juha, ki je stokrat močnejša od vseh antibiotikov!

Ta okusna super juha vas bo zares zaščitila pred prehladi, gripo in številnimi drugimi boleznimi! Pripravite jo!
Pripravite zelo zdravilno juho in se zaščitite pred boleznimi. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Pripravite zelo zdravilno juho in se zaščitite pred boleznimi. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Namesto, da posegate po klasičnih zdravilih, po antibiotikih, se že prej poskušajte zaščititi, da do bolezni in do jemanja zdravil sploh ne bi prišlo. Pripravite si večkrat to super juho, ki je močnejša od mnogokaterega zdravila in ki vas bo ščitila pred boleznimi.

Vsebuje sestavine, ki so zelo zdravilne, skupaj pa ščitijo celo telo. Potrebovali boste pet glavic česna, očistite jih, dve žlički masla, dve žlički oljčnega olja, dve večji rdeči čebuli, na drobno ju sesekljajte, eno žlico drobno narezane sveže materine dušice (če nimate sveže, dodajte suho), šest skodelic ali dober liter bistre kokošje ali goveje juhe, peteršilj, lovor, deciliter kisle smetane.

Segrejte pečico na 180 stopinj, nato prerežite na polovico vse stroke česna, jih zmešajte z oljčnim oljem in dajte na aluminijasto folijo. Dobro zavijte in pecite v pečici uro in pol. nato ohladite.

Medtem na oljčnem olju in maslu prepražite sesekljano rdečo čebulo, ko nekoliko porumeni, stisnite česen iz pečice in ga dodajte. Zmešajte, dodajte materino dušico, govejo ali kokošjo juho, dodajte lovor, peteršilj in kuhajte še približno deset minut na zmerni temperaturi. Nato juho odstavite, dodajte sol, poper po okusu in kislo smetano. Poberite ven lovor. Vse skupaj zmešajte s paličnim mešalnikom. Zraven lahko popečete kocke kruha na maslu in ga dodate juhi. Lahko pa jo jeste tudi brez ostalih dodatkov.

Takšno juho si pripravite vsaj enkrat tedensko. Okrepila pa bo vaš organizem tudi, če ste preboleli kakšno hudo bolezen, če okrevate od gripe, prehlada. Naravni antibiotiki, ki so v njej, so za naše telo najboljši.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Iz Jožičine kuhinje: Štruklji s prelivom iz sladkorja in sladke smetane (hitra sladica)

Iz Jožičine kuhinje zopet prihaja slasten recept. Okusn...

Nahod in prehlad: 5 naravnih trikov za hitrejše okrevanje

Zdravljenja prehlada, viroze in gripe se lahko lahko po...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...

Ob pečenem kostanju se prileže tudi divje kostanjevo pivo!

Kako bi gledali, če bi vam na primer za malico postregl...

Kako se KONČNO odvaditi kajenja?

Tudi pri zasvojenosti od nikotina je samo volja premalo...

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...

Recept: Bosanski lonec

Bosanski lonac, ali bosanska enolončnica, je tradiciona...

To živilo je krivec za vaše maščobne obloge!

Zelo preprosto se lahko rešite odvečnih maščob okrog tr...

Recept: Vloženi jurčki

Vloženi jurčki so odlična poslastica, ponudimo jih lahk...

Pozor, nikar več ne pogrevajte teh živil!

V prispevku boste našli seznam hrane, ki je nikoli ne s...

PREVIDNO: Morebitne posledice beljenja zob

Najpogostejša neželena posledica po beljenju zob je pre...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.