Tradicionalni natečaj za izbor Mojster potice - Fala kraljice

Že tretje leto zapored vas vabim, da se udeležite mojega natečaja za naziv MOJSTER POTICE – FALA KRALJICE. Pogoji sodelovanja ostajajo enaki, kot lansko leto. Naj vas spomnim na nekaj podrobnosti.
Kraljica potice 2017, sodelujte tudi vi!
Kraljica potice 2017, sodelujte tudi vi!
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Na naslov fala.sloncek@gmail.com mi pošljite svoj recept in fotografijo vaše najboljše potice (ne pozabi tudi na svoje podatke – ime, priimek, naslov, poštna številka). Da si jo bom lažje predstavljal, mi lahko pošljete več fotografij (cela in prerezana potica). Nikar se ne omejujte samo na orehove potice. Pustite domišljiji svojo pot in naj se kreativna žilica pokaže v vsej svoji veličini. Potice bom razdelil v dve kategoriji, in sicer na potratne in klasične potice. Sodelujete lahko z več recepti in si s tem povečate možnost za zmago.

Vaše predloge bom zbiral do srede, 19. aprila 2017, s pomočjo strokovne komisije pa bom izbral 10 finalistov. Finalisti boste na zaključni dogodek prinesli svoje potice. Vsi skupaj, torej tako strokovna komisija kot vsi finalisti, bomo ogledovali, okušali in na koncu ocenili vse finalne potice. In vsi skupaj bomo odločili o tem, katera je FALA KRALJICA in kdo je MOJSTER POTICE 2017. Vse skupaj se bo dogajalo na Livadi v Ljubljani, in sicer 13. maja 2017.

Seveda se moram dotakniti še nagradnega sklada.
· Vsi sodelujoči boste nagrajeni z mojo knjižico receptov in predpasnikom.
· 10 finalistov bo prejelo unikatni predpasnik FINALIST MOJSTER POTICE, knjigo Kruh in potica ter FALA paket pripomočkov za peko.
· Glavna nagrada za klasično potico pa bo poleg prestižnega naziva Mojster potice – FALA kraljice 2017 še enoletna naročnina na kuharsko revijo Dober tek/Pet zvezdic in bon v vrednosti 100 €.
· Glavna nagrada za potratno potico bo poleg prestižnega naziva Mojster potratne potice – FALA kraljice 2017 še enoletna naročnina na kuharsko revijo Dober tek/Pet zvezdic in bon v vrednosti 50 €.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Iz Jožičine kuhinje: Štruklji s prelivom iz sladkorja in sladke smetane (hitra sladica)

Iz Jožičine kuhinje zopet prihaja slasten recept. Okusn...

KUHALNICA: Bučna rulada

Bučna rulada je hitro narejena sladica brez moke in je ...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...

Iz Jožičine kuhinje: Kvašeni flancati z jogurtom

V prispevku boste našli odličen recept za kvašene flanc...

Iz Jožičine Kuhinje: Slivovi cmoki s paljenim testom

Imate radi slive? Kaj pa slivove cmoke? Pripravite jih ...

KUHALNICA: Najboljša Lojzijeva enolončnica

Danes objavljam recept enolončnice z govejim mesom, kro...

Iz Jožičine kuhinje: Zlato zapečeni sonček

Iz Jožičine kuhinje prihaja prava umetnina - hrustljavi...

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...

Iz Jožičine kuhinje: Mlečni kruh

V prispevku boste našli recept za odličen in zelo mehak...

Iz Jožičine kuhinje: Jabolčni zavitek iz skutnega testa

Fenomenalno testo z okusom, idealna in hitra priprava!

Želite nazaj poletje? To so deli Evrope, kjer je oktobra še sončno in vroče

Ali je poletje vaš najljubši letni čas? Obožujete sonce...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.