Biftek brez surovega mesa

Hitro je pripravljen, ne vsebuje surovega mesa, zelo je okusen in nekaj drugačnega. Naredite biftek, ki ga bodo hvalili vsi!
Če ne jeste surovega mesa, lahko biftek pripravite iz kuhane govedine. (Foto: Arhiv)
Če ne jeste surovega mesa, lahko biftek pripravite iz kuhane govedine. (Foto: Arhiv)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Če ste skeptični in se izogibate surovemu mesu, potem je to pravi recept za vas.
 
Ta biftek je nekoliko drugačen, ne vsebuje surovega mesa, temveč kuhano goveje meso.
 
 
Kako ga pripraviti?

Ta drugačni biftek naredite tako, da najprej skuhate govejo juho. Dodajte zelenjavo in lep kos govejega mesa s kostmi vred v vodo, skuhajte juho, nato pa meso nekoliko ohladite.
 
Kuhano goveje meso narežite na koščke in ga stresite v multipraktik. Dodajte še zelenjavo po želji: kisle kumarice, kapre, olive, file inčuna, sesekljan česen, lahko tudi čebulo in peteršilj. Dodate lahko tudi nekaj masla ali majoneze, topljeni sir ali hren, če ste ljubitelji bolj pikantnega, pa lahko dodate tudi pekočo mleto papriko in solite po okusu. Nato vse skupaj dobro zmiksajte.
 
Tako pripravljen biftek lahko stoji v hladilniku več dni, bojazni, da bi se zaradi surovega mesa pokvaril, ne bo. Je okusen, nekoliko drugačen in primeren za vsakega. Naredite ga in se prepričajte sami!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

KUHALNICA: Zdrava in slastna namaza

Ker je ravno čas v katerem se radi družimo z našimi naj...

Domač malinov sirup brez konzervansov – priprava korak za korakom

Ni lepšega kot kozarček domačega malinovega sirupa v po...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Vanilice (enostavne, a okusne)

Iz Jožičine kuhinje prihaja recept za slastne kekse.

Kako lahko INGVER vzgojite sami doma?

Počasi se bliža sezona prehladov in viroz. Eno živilo, ...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Bučkina rolada

Jožica z nami tokrat deli recept za okusno bučkino rola...

Iz Jožičine kuhinje: Bezgov sirup

Jožica razkriva super recept za bezgov sirup z dodatkom...

Pozor, tihi ubijalec, ki ga imamo v kuhinji vsi!

To je zelo strupen tihi ubijalec, vsi ga koristimo, vsi...

Recept: Limonina krema s sivko in kokosovim sladkorjem

Ideja za izjemno okusno in slastno sladico, ki bo navdu...

Ješprenj – kako skuhamo najboljši ričet?

Ričet je najbolj poznana jed iz ješprenja. Za ričet poz...

Kako pripravimo najboljšo mučkalico?

Ime mučkalica izhaja iz besede mučkati, kar lahko razum...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Torta iz DVEH SESTAVIN (Tortica mosse)

Uau, okusno, hitro in izjemno enostavno. Iz samo dveh s...

Kako skuhamo najbolj okusen Ragu stroganov (kultno jed iz govedine)?

Danes bom predstavila recept za govedino stroganov, in ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.