Končno recept za palačinke, ki ne redi!

Imate radi palačinke, pa se jim odpovedujete, ker redijo? Potem je za vas ta recept za slastne palačinke, ki ne redijo in jih lahko pojeste kolikor vam srce poželi!
	Recept za palačinke, ki ne redi. (foto: Freepik.com)
Recept za palačinke, ki ne redi. (foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Palačinke, ki ne redijo, so pripravljene iz zdravih sestavin, kar pa ne pomeni, da niso slastne. Ko jih boste pripravili prvič, vas bodo zagotovo navdušile. Okusne so, zdrave in ne redijo.

Zanje boste potrebovali pol skodelice ovsenih kosmičev, pol skodelice kokosove moke, pol skodelice prosene kaše, ščepec soli, žličko medu, pol vrečke pecilnega praška ali eno žlico sode bikarbone, dve jajci, dva decilitra mlačne vode, žlička olja.

Preberite tudi: Kako pripraviti najbolj okusne piščančje jedi na žlico?

Najprej zmeljite ovseno kašo, kokos, ovsene kosmiče v mlinčku ali sekalniku za zelenjavo. Nato dodajte vse ostale sestavine in zmešajte.

Masa naj bo gladka, ravno prav tekoča. Če je pregosta, dodajte še vodo. Nato pustite stati 15 minut.

Iz mase specite palačinke in jih namažite z nadevom, ki vam ustreza.

Dober tek!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Omaka iz paradižnika s tremi sestavinami: italijanska skrivnost bogatega okusa

Ko pomislimo na italijansko kuhinjo, si mnogi najprej p...

RECEPT: ideja za noč čarovnic - strašni pajkci

Ste že kdaj pojedli pajka? Strašni pajkci so majhni pri...

KUHALNICA: Polenta s šampinjoni

Polenta s praženimi šampinjoni je kot nalašč za hitra k...

Iz Jožičine kuhinje: Babja jeza

Ste že slišali za jed, ki se imenuje babja jeza? Enosta...

Iz Jožičine kuhinje: Jogurtova tortica

Izdelave te tortice se lahko loti vsak, tudi tisti, ki ...

Recept: Zelenjavna mineštra (+skrivnosti priprave dobre mineštre)

Pripravili bomo zelenjavno mineštro z belim fižolom in ...

KUHALNICA: Drugačen jesenski zavitek

Jesenski 'štrudelj' je malce drugačen od običajnega. V ...

Iz Jožičine kuhnje: Pripravki iz rožmarina (vino, liker, čaj, sol, kopel...)

Rožmarin raste in uspeva v toplih sredozemskih krajih, ...

Ideje za kosilo: Pasta al forno – pečene testenine v pečici

Pasta al forno so tipična italijanska jed, pripravljena...

Iz Jožičine kuhinje: Recept za najboljšo govejo juho

V prispevku boste našli recept za najboljšo domačo gove...

Iz Jožičine kuhinje: Najboljši recept za pekovsko domače pecivo

Kifeljčki, makovke, žemlje in ostalo pekvsko pecivo lah...

Iz Jožičine kuhinje: Marelični cmoki

Jožica Ostrožnik je tokrat pripravila slastne marelične...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.