Alergije na hrano so vse pogostejše

Alergije na hrano so vse pogostejše Sara Goršek Bobek, univ.dipl.inž.živ.teh | 3.4.2014
Pojavljanje alergijskih bolezni ali preobčutljivosti na hrano je v zadnjih letih močno naraslo. Vzroki za to so v spremenjenem načinu prehranjevanja, uvajanja eksotične in gensko spremenjene hrane, zaradi vse večjega števila kemikalij in aditivov.  
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2020 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.