MojaLeta.si – Čas, poln življenja!

MojaLeta.si je spletna skupnost za vse, ki so spet glavni junaki svoje zgodbe, svojega dne in svojega življenja! Portal je namenjen ljudem v zrelih letih, željnih aktualnih, zanimivih in strokovnih vsebin, prilagojenih njihovemu obdobju življenja. V uredništvu se vsakodnevno trudimo za odgovore na vsa vaša vprašanja ter za pozitivno vzdušje - vsak posameznik je v naši skupnosti pomemben in dobrodošel.

Spletni portal MojaLeta.si je ustanovil neprofitni zavod Moja leta, zavod za promocijo kakovostnega staranja in detabuizacijo starosti Korovci,  z namenom detabuizacije starosti, promocije kakovostnega staranja in omogočanja dostopa do specializiranih informacij, dogodkov in družabnih stikov starejšim. Na MojaLeta.si so članom na voljo brezplačne vsebine in nasveti strokovnjakov, obenem pa portal vsebuje tudi družabna orodja za povezovanje in komuniciranje z ostalimi člani. Ne bo nas presenetilo, če na MojaLeta.si najdete novega prijatelja, se zaljubite ali se znova povežete z znancem iz mladosti! Naša srčna želja je, da bi v trenutkih, ko to potrebujete, na našem portalu dobili tudi potrebno dozo upanja, novega elana in seveda smeha.

Portal ustvarjamo izkušeni novinarji, ki se ves čas učimo in smo pripravljeni na nove izzive. Novice in prispevki na portalu MojaLeta.si so strokovni, aktualni in preverjeni.

Čeprav smo prepričani, da je internet medij, ki lahko starejšim zelo izboljša kakovost življenja, pa si želimo prispevati naš delež tudi k čim bolj pristnim medsebojnim odnosom in stikom. Zato naše uporabnike redno pozivamo k povezovanju in aktivnostim tudi izven spletnega sveta. Naša želja je organizirati čim več družabnih dogodkov in srečanj naših članov, pa tudi projektov, ki bodo povezovali različne generacije ter razbijali predsodke o starosti.

Ker si želimo čim več različnih pogledov, se naša ekipa iz dneva v dan širi!

Poleg novinarjev vabimo k sodelovanju tudi strokovnjake iz različnih področij.
Z nami so tako že Ana Zarnik Horvat, univ. dipl. psihologinja; Mitja Vizovišek, finančni svetovalec, Ana Vizovišek, finančna mentorica specializirana za financiranje in osebni proračun, Iztok Rekelj, finančni svetovalec; dr. Ines Grah, odvetnica; Gorazd Snoj, uni. dipl. pravnik; Matiček Žumer, uni. dipl. pravnik; Marija Ana Shwarzbartl Pfeifer, spec. oftalmolog kirurg; Renata J. Roban, spec. zakonske in družinske terapije; Boštjan Podvršič, tuina maser; Irena Grmek Košnik, prim. doc. dr.; Jožica Poličnik, spec. zakonske in družinske terapije; Manca Dolinar, dr. dent. med.; Darja Gašperlin Dovnik, spec. ginekologije in porodništva; Maruša Dovnik, dipl. kineziologinja; as. dr. Nena Kopčavar Guček, dr. med., Petra Boh, uni. dipl. soc. delavka, ki odgovarja na temo demnce in spomina ter številni drugi.

Brez ambasadorjev portal ne bi bil to, kar je!
Ponosno predstavljamo ambasadorje MojaLeta.si: novinarka in pisateljica Milena Miklavčič, varuhinja človekovih pravic in vrhovna državna tožilka Vlasta Nussdorfer, igralka Zvezdana Mlakar, popotnica Barbara Bizovičar (pokojna), psiholog in pedagog Milan Pavliha, igralec, televizijski voditelj in urednik Mito Trefalt (pokojni), vzgojiteljica Trezika Vidovič, pisateljica in zbiralka ljudskega izročila Dušica Kunaver, upokojena organizatorka dogodkov Irena Dolinšek, pisateljica in kolumnistka Marija Hrvatin, djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast, Nadica Lukman.

To so ljudje, ki vsakodnevno živijo po sloganu našega portala - čas, poln življenja, in so tako odlična motivacija in zgled, da staranje ni ne bolezen ne problem, ampak prav tako čudovito in priložnosti polno življenjsko obdobje kot vsako drugo.
 
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.