Neverjetno, kako zelo uporabna je citronska kislina (nasveti iz babičine beležke)

image Jožica Ostrožnik | 12.11.2025
Naša ambasadorka Jožica Ostrožnik je z nami delila dragocene nasvete iz babičine beležke, in sicer nam je razkrila, kako uporabna je citronska kislina in kje vse jo lahko uporabljamo.   >

Recepti za Martinovo pojedino 5. del: Rdeče zelje s kostanjem

image Karmen Valant | 10.11.2025
Tokrat vam predstavljamo recept za zadnjo martinovo pojedino iz kuhinje Karmen Valant. Malce bolj jesensko obarvano rdeče zelje s kostanjem.   >

Recepti za Martinovo pojedino 4. del: Dušeno rdeče zelje

image Karmen Valant | 9.11.2025
Še ena izjemno okusna jed, ali priloga, ki jo lahko dodate k martinovi pojedini je rdeče zelje. V prispevku boste našli recept za dušeno rdeče zelje.   >

Recepti za Martinovo pojedino 3. del: Mlinci

image Karmen Valant | 8.11.2025
Danes je na vrsti že tretja Martinova pojedina. V prispevku boste našli recept za mlince, in ostale tri jedi.   >

Recepti za Martinovo pojedino 2. del: Martinova raca

image Karmen Valant | 7.11.2025
Martinovo je velik praznik, ob katerem gospodinje ponudijo tudi mnoge kulinarične dobrote. Tokrat imamo za vas recept za raco.   >

IDEJE: Jesenske igre z vnuki

image Helena Primic | 3.11.2025
Preverite odlične ideje za jesenske igre z vnuki, ki bodo zagotovo veseli tako zelo zabavnih, ustvarjalnih in predanih babic in dedkov. Igre so primerne tako za zunaj kot v stanovanju!   >

Feng shui v kuhinji: 6 glavnih pravil

image Helena Primic | 1.11.2025
Poslovite se od romantično okrašene in naložene kuhinje, štedilnik postavite daleč od gospodinjskih aparatov, ki jim vlada element voda, in vsakodnevno praznite posode za smeti, ki morajo obvezno imeti pokrove.   >

Sedem knjižnih uspešnic, ki vas bodo navdihnile v drugi polovici življenja

image K. R. | 1.11.2025
Med branjem knjig se zgodi nekaj čarobnega: umirimo se, razjasnijo se nam misli, včasih pa smo kar naenkrat postavljeni pred ogledalo. V knjigah lahko najdemo odgovore na vprašanja, ki jih nismo znali ubesediti, ali pa občutek, da nekdo drug razume tisto, kar smo sami dolgo nosili v sebi.   >

Recept za najboljšo joto s kislo repo

image Karmen Valant | 1.11.2025
Jota s kislo repo je okusna jed na žlico, skuhamo jo lahko tudi brez mesa. Kadar dodamo meso, je najboljše prekajeno svinjsko meso ali klobasa. Jota je ena izmed najbolj priljubljenih tradicionalnih jedi na žlico, pa naj jo skuhamo s kislo repo ali kislim zeljem.   >

Recepti za Martinovo pojedino 1. del: Martinova juha iz rdečega zelja

image Karmen Valant | 30.10.2025
Martinovo je velik praznik, ob katerem gospodinje ponudijo tudi mnoge kulinarične dobrote. Najbolj priljubljena Martinova jed je Martinova gos, mlinci in dušeno rdeče zelje. Tokrat vam predstavljamo recept za juho iz rdečega zelja.   >
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.