KUHALNICA: Enostaven recept za veganske njoke

image OblizniPrste.si | 27.5.2025
Veganski njoki so najbolj enostavni njoki kar sem jih kdaj delala. Odkar sem naredila njoke po tem receptu, vem, da jih ne bom nikoli več kupovala, ker so res zelo hitro narejeni. In okusni.   >

Pečen krompir po švedsko

image Katka Kos | 27.5.2025
Recept za tale poseben pečen krompir prihaja iz Švedske, imenuje se Hasselback Potatoes, postal pa je pravi virtualni hit!   >

Kako lahko INGVER vzgojite sami doma?

image K.M. | 26.5.2025
Počasi se bliža sezona prehladov in viroz. Eno živilo, ki nikakor ne sme manjkati doma v tem času, in je učinkovito pri odganjanju prehladnih obolenj, je vsemogočni ingver. Vzgojite ga lahko celo sami doma: v zemlji ali vodi. Več o vzgoji ingverja doma v prispevku.   >

Recepti iz Jožičine kuhinje: Bučkina rolada

image Jožica Ostrožnik | 26.5.2025
Jožica z nami tokrat deli recept za okusno bučkino rolado. Želimo vam dober tek!   >

Iz Jožičine kuhinje: Skutina tortica

image Jožica Ostrožnik | 25.5.2025
Okusna in hitro pripravljena sladica bo popestrila vaš jedilnik.   >

Iz Jožičine kuhinje: Bezgov sirup

image Jožica Ostrožnik | 24.5.2025
Jožica razkriva super recept za bezgov sirup z dodatkom pomaranče.   >

Oljčno olje: Kupujete pravega?

image M. L. | 24.5.2025
Pravo oljčno olje je zelo zdravo. Zanj odštejemo veliko več denarja, ko za navadnega. Ampak, vsako oljčno olje, ki ga ponujajo trgovske police, ni pravo. Kako prepoznati pravega?   >

Pozor, tihi ubijalec, ki ga imamo v kuhinji vsi!

image K. K. | 22.5.2025
To je zelo strupen tihi ubijalec, vsi ga koristimo, vsi ga imamo v kuhinji. Za naše telo pa je še bolj strupen od droge ali alkohola. Preberite in ga ne uporabljajte več!   >

Iz Jožičine kuhinje: Pašta fižol

image Jožica Ostrožnik | 21.5.2025
Bi nekaj na žlico, a nimate ideje kaj? Predlog za enolončnico je tukaj, nasitna jed iz fižola, zelenjave, suhega mesa, testenin ..., eni ji pravijo fižolova juha, drugi mineštra, danes naj bo za spremembo pašta.   >

Iz Jožičine kuhinje: Rahli masleni žličniki

image Jožica Ostrožnik | 21.5.2025
Hitro so narejeni, postrežete jih lahko kot glavno jed, prilogo ali kot prikuho v juhi.   >
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.