Delavnica naravne kozmetike

Aktualno > Dogodki | piše: Uredništvo | 5.7.2013
Ste vedeli, da se v naše telo vpije več kot 60 odstotkov vsega, kar nanesemo na kožo? Torej ni pomembno samo, kar uživamo, ampak tudi to, s čim se negujemo. Maja Šantl, strokovnjakinja za aromaterapijo in izdelavo naravne aroma kozmetike, pravi, da je zanjo kozmetika enako hrana. Kar torej damo na kožo, lahko tudi zaužijemo.
Delavnice naravne kozmetike. (foto: Maja Šantl)
Delavnice naravne kozmetike. (foto: Maja Šantl)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Po tem načelu sama že več let ročno izdeluje povsem naravno, presno in vegansko kozmetiko iz ekoloških sestavin, ki nam jih v izobilju ponuja mati narava. Dragocena hladno stiskana olja in masla, eterična olja in hidrolati so osnovne sestavine za izdelavo naravne kozmetike, ki jim poljubno dodajamo še glino, sol, zelišča in druge aroma materiale iz domače skrinje.

Če menite, da je izdelava kozmetike zapletena in da to ni za vas, se udeležite njenih delavnic in presenečeni boste, kako čudovito preprosto je. Za povrhu pa še prekrasno dišeče in resnično učinkovito. Preverjeno. Pa naj gre za olje za obraz, kremo za roke, balzam za usta, naravni dezodorant ali sredstvo proti komarjem.

Na delavnicah boste po poglobljenem teoretičnem delu kar takoj zavihali rokave in z Majino pomočjo pripravili čisto svoje izdelke za nego obraza in telesa, ki jih boste odnesli domov. Zraven pa, zagotovljeno, še dobro merico zadovoljstva in velik nasmeh.
Vse o pestri paleti njenih delavnic aromaterapije in izdelave naravne aroma kozmetike, terminih in lokacijah si lahko preberete na www.amalu.si ali se pozanimate na info@amalu.si ali 041 361 878. Prve julijske delavnice so na programu že ta petek in soboto, 5. in 6. julija v čudovitem okolju Strunjana.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.