Dokazano eno najboljših doživetij za družine

Aktualno > Dogodki | piše: Festival družin | 17.6.2015
Čez nekaj dni se bo začel 9. Festival družin. Le danes in jutri imate še čas, da si priskrbite vstopnice po ceni iz predprodaje (www.festival-druzin.si)! Ste že pomislili, da bi vi obdarili "ta mlade" z brezskrbnim vikend oddihom?
Festival družin
Festival družin
Festival družin
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Organizatorji Festivala družin: mamice, očetje in mladi, ki delamo pod okriljem zavoda iskreni.net, se Festivala že zelo veselimo, saj iz leta v leto odkrivamo, da Festival družin dokazano pomaga pri izboljšanju medsebojnih odnosov in je eno najboljših doživetij za družine! Kako vemo? Ker nam udeleženci to povedo.

Naj z vami podelimo nekaj zapisov iz anonimne ankete, ki jo opravimo med družinami po Festivalu družin.

"Najbolj me je presenetilo pozitivno vzdušje na splošno... kar vsak ti je pripravljen priskočiti na pomoč še preden za to prosiš, nobenih težakov...vse tako sporščeno in simpl :) ravno tako mi je bilo super, da so bile stojnice le sponzorske, brez komercialnih, kiča polnih stojnic, katere bi silile otroke, da bi hoteli svoj balon, igračo itd."

"Cela naša družina se je v nedeljo zvečer vrnila domov med seboj zelo povezana in v srcu zelo bogata. Tako dobrih hrenovk v testu v življenju še nismo jedli. Pri žakljih in hoduljah pa sta si naši punci in mož celo zaslužili nagrade. Sama sem tudi sodelovala, vendar ne tako zelo uspešno :). Geocaching nas je zelo navdušil, čeprav si nismo mogli pomagati s svojim mobitelom, nas je lepo sprejela ena prijazna družina. Toliko enkratnih družin smo srečali v teh dveh dnevih, kjer začutiš skromnost, preprostost in ljubezen. Občutek, da je takih super družin po Sloveniji veliko, nas osrečuje in daje pogum za naprej. ENA VELIKA ISKRENA POHVALA ZA VSE DOBRO KAR STE STORILI ZA LETOŠNJI FESTIVAL DRUŽIN!"

"Festival družin je super zadeva, saj se tu dejansko družijo družine, med drugim sem srečala družino moje stare prijateljice, ki se nisva videli in slišali že par let. "

"Takšnih festivalov bi moralo biti več. Vključno s predavanji o vzgoji, partnerskem odnosu in podobnem, saj delam v taki stroki, da vem, da je družba do problemov premalo kritična in da odgovornost za slabo stanje družbe pripisuje drugim. Nihče pa se ne vpraša, koliko investira v osnovno celico družbe. Jaz za svojo družino že vem, da je tipična potrošniška družina, ki cel teden "teka" iz enega konca na drugega, iz enega izobraževanja na drugo, tako da otroci od tega življenja ne bodo imeli nič, če se ne bomo vzeli v roke. Zato ima Festival družin veliko poslanstvo in upam, da bo počasi prodrl tudi v tiste skupine družin, ki zanj bodisi ne slišijo bodisi jih ne zanima (podeželje...). "

"Vedno bolj se mi zdi pomembno, da ste se organizatorji sploh odločili za organizacijo takšnega dogodka, da smo se lahko udeleženci resnično počutili "kot doma", tj,sprejete v tem, kar smo: veseli, žalostni, tečni, :-), za kar se vam v imenu naše družine zahvaljujem in se priporočamo tudi za naprej."

"Bilo je super. Otroci so zeloooooooo uživali. Zelo sem bila vesela prostovoljke, ki mi je pri labirintu prevzela spečo dojenčico, da sem jaz lahko šla z mojimi malčki v labirint."

"Ker smo bili 3 dni, smo se bolj vživeli v dogajanje kot lani, ko smo prišli v nedeljo in se počutili kot gostje. Pohvalila bi tudi, da nas niste že od petka dalje zasuli s stojnicami in reklamami pokroviteljev - kot da smo do nedelje bili skriti pred potrošniško vsiljivostjo. Najbolj zanimiv je bil Geocachig, katerega pa se ne bi mogli udeležiti, če si ne bi mogli sposoditi gps naprave. Velika pohvala je namenjena zdravniški ekipi, še posebej Urbanu in zdravniku - pripravljeni prijazno pomagati in to narediti hitro - in ekipi prostovoljcev, ki so med zdravljenjem mame čuvali najine otroke. "

"Prvič smo se podali na kampiraje, pa da ne omenjam, da se v naši sedemčlanski družini, kjer je prvorojenka že prava pubertetnica, najmlajša pa še "velik dojenček", pojavljajo novi, različni interesi, želje in potrebe... Niti za trenutek nam ni bilo dolgčas, poskušali smo si vzeti čas za skupno udeležbo, pa tudi malo vsak zase. Lokacija in termin sta bila izredno posrečena. Naj vam gre še naprej dobro od rok, naj vas spremlja blagoslov in upam, da se še velikokrat srečamo. "

"Odlična lokacija, zelo lep urejen kotiček ob reki, brez kakšnega nakupovalnega središča ali kakšnega drugega množičnega dogodka. Sveta maša, da smo lahko sedeli v senci gozda. Prosti čas, da si res prost, brez nekih obveznosti, ti planiraš dan, da si res s svojo družino. Nasmejani obrazi prostovoljcev in organizatorjev. RES hvala za vse! Hvala, ko se trudite, da nam družinam omogočite vzeti si prost vikend in ga preživeti skupaj in kvalitetno. Vem, da se ogromno odrekate sebi in tudi svojim družinam, da je navsezadnje lepo nam. Res najlepša hvala."

"3-dnevno taborjenje je zadetek v polno! Z družino smo bili res polno skupaj! Niti trenutka se nam ni bilo potrebno spraševati, kaj naj delamo, ker se je vedno nekaj dogajalo. Lokacija - zadetek v polno! Prostovoljci in organizatorji - povsod jih je bilo polno, a obenem "nobenega nikjer" - vse je potekalo tako tekoče, da sploh nisi vedel, kdo stoji zadaj. Program je bil zastavljen zelo učinkovito - lahko smo se udeležili vsega, a ničesar zamudili."

PS: Spodbudite vaše "tamlade", da se udeležijo Festivala družin! Povejte jim, da vstopnico po nižji ceni (ena vstopnica = 1 družina) lahko kupijo samo še do jutri do polnoči!

Vse informacije najdete tukaj!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.