HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Luna raste proti svoji polnosti, to je čas velike učinkovitosti, čas delavnosti in ustvarjalnosti. Toda bližje bomo polni Luni, torej soboti, bodo na trenutke napori in napetosti tako velike, da jih bomo težko obvladali.
Kaj lepega prinaša teden? (foto: pexels.com)
Kaj lepega prinaša teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Ponedeljek
Po napetem jutru in dopoldnevu, sedi dokaj konstruktiven in topel dan. Pozitivni dogovori, usklajevanje, veliko ene radosti in veselja.

Torek
Izjemno produktiven dan je pred nami. Zaženimo se in naredimo to, kar smo si zamislili. V kolikor moramo koga navdušiti, očarati, urediti, zapeljati, je torek idealen dan. V poslu, dan za predstavitev izdelka.

Sreda
V sredo vse do petih popoldan bo dan učinkovit, topel, prijeten in marsikaj se da narediti. Možno veselje na področju umetnosti, ljubezni, zabavišča in sorodnega. Lahko nekoliko pretiravamo v samopomembnosti. V večernih urah dezorientiranost.

Četrtek
Resna, odgovorna in delavna energija nas bo ozemljila, obremenila, vendar na tak prijeten način. V smislu nujnih korakov do želenega cilja. Vidi se, da smo lahko prav konstruktivni, če le sprejmemo vso težo nase in odgovorno naredimo, kar je treba.

Petek
Čustvene rane, napori in bremena vse do večera. Zvečer se energija malo pomiri, in je moč s pogovorom omiliti temeljne napetosti, ki bodo, zaradi polne lune v zraku.

Sobota
Zelo naporna polna luna nosi veliko bremen in napetosti. Zdelo se bo, da je vse na nas, kot bi nosili pretežko breme in da se stvari ne odvijejo po naših željah. V ljubezni razočaranja, v poslu preobremenjenost.

Nedelja 
Še veliko napetosti v zraku in veliko potrebe po spremembah, vendar ker se nam nekaj zjasni, bo lažje nositi pritiske in bo z novim razumevanjem lažje nositi vso dodatno težo, ki jo v teh trenutkih nosi življenje.

Še več boste našli tukaj.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.