HOROSKOP: Kaj prinaša nov teden?

Pa smo po mrkih, in s tem v veliko bolj umirjeni in sproščeni energiji. Lahko malo počasni in lenobni, toda tudi to se bo spreminjalo, saj bomo iz dneva v dan postajali bolj aktivni. Teden prinaša romantiko, veliko strasti in nepričakovanih obratov, kar se odnosov tiče.
Kaj prinaša teden? (foto: pexels.com)
Kaj prinaša teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Ponedeljek
Po mirnejšem jutru in dopoldnevu, bo vedno več energije. Popoldanske in večerne ure pa nosijo dinamiko, vročekrvnost, preboj. Spodbujeno bo povezovanje za skupne cilje.

Torek
Obeta se nam nekaj pritiskov in vznemirjanja v dopoldanskih urah, saj bomo hoteli vse takoj. Kasneje vse do večera ne bomo več tako nemirni in ne bo več tudi toliko zunanjih ovir. Vplivi v večernih urh prinašajo več miru in zadovoljstva.

Sreda
V sredo bomo prav začarani, romantični, ustvarjalni in polni navdiha. Prevladovala bo mirna energija sprejemanja. V jutranjih urah bomo odgovorni in resni. Dan bo umirjen. Večerne ure pa so v znamenju ljubezni in romantike.

Četrtek
Zjutraj bomo imeli dober nos za finančno področje. Preko dneva bomo nagnjeni k pretiravanju z užitki. Zvečer znamo biti precej pasivni in utrujeni.

Petek
Veliko misli, veliko idej, polno ljudi okrog nas, hitro dogajanje, ki je na trenutke prehitro in težje obvladljivo. Proti večeru še več stresa, še več živčnosti in vznemirjenja.

Sobota
Zbudili se bomo dokaj razočarani, saj se določene naše strasti in želje ne uresničijo. Ovire na poti do tistega, kar doživljamo, kot vir naše sreče, nam lahko nosijo veliko nezadovoljstva. V večernih urah pa bomo bolj družabni in sproščeni.

Nedelja
Iz vznemirjenja se bomo vedno bolj poglabljali v čustvovanje. Čustvena energija nas bo naredila še nekoliko bolj zmedene in nestvarne, ter dodala moč strastem, da nas nosijo brez kontrole in smeri. Šele popoldan in proti večeru bo vedno več stabilnosti, treznosti in načrtnega delovanja.

Še več lahko preberete tukaj.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.