Hitri in drzni obudili Kranj

Moj čas > Dogodki | piše: Cineplexx | 5.4.2015
V soboto so pred Cineplexxom Kranj rohneli športni avtomobili, ki so družno pozdravili prihod sedmega in morda zadnjega filma franšize Hitri in drzni na velika platna.
Klemen Bunderla in Kaja Kavčič. (foto: Cineplexx)
Klemen Bunderla in Kaja Kavčič. (foto: Cineplexx)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Večer za moške Men's night, ki je istočasno potekal v vseh šestih Cineplexxih po Sloveniji in tako na filmska platna s pozornostjo, ki si jo zasluži, pospremil film Hitri in drzni 7, je tokrat še posebej navduševal obiskovalce v Kranju, ki so se lahko še pred ogledom filma udeležili spremljevalnega programa, Gas tuning šova, kjer ni manjkalo mičnih deklet in zanimivih jeklenih konjičkov.

Številne obiskovalce je tako zanimal pogled pod pokrov motorja razstavljenih avtomobilov, v katere njihovi lastniki vlagajo ves svoj razpoložljivi čas in energijo ter tako poskrbijo, da so, kamorkoli se pripeljejo, prava paša za oči. Tako je bilo tudi v Kranju, kjer so se v okviru Gas tuning šova med drugim pomerili v car limbu in tako ugotovili, kateri izmed atraktivnih avtomobilov se lahko spusti najnižje k tlom.

Tudi znani Slovenci so ljubitelji predelav
Men's night je v Cineplexx Kranj privabil številne znane Slovence, med njimi tudi mis Slovenije 2012 Nives Orešnik in fotografa Črta Slavca. Ta je, kot je povedal, tudi sam ljubitelj avtomobilskih predelav, zato si je tako kot film, z veseljem ogledal tudi vse razstavljene avtomobile.

Enako navdušeni nad dogajanjem pred Cineplexxom pa so bili tudi drugi znani Slovenci, ki so si prišli ogledat  sedmi film franšize Hitri in Drzni. Na rdeči preprogi v Kranju je bilo tako mogoče opaziti mis športa 2009 Ajdo Sitar in njenega fanta, atleta Jana Žumra, pa tudi mis Slovenije 2006 Iris Mulej in Danijela Utješanoviča.

Svoje zanimanje za jeklene konjičke in film Hitri in drzni 7 so pokazali tudi diamantka Katarina Benček, radijski moderator Klemen Bunderla, reper Challe Salle in osebni trener Viki Mušič, medtem ko je posebno pozornost med znanimi Slovenci pritegnil tudi olimpijski medalist Žan Košir.

Anja Jenko in Tomaž Trelc na Men's night s posebnim spremstvom
Posebna gosta večera, hokejist HDD Olimpija Tomaž Trelc in model Anja Jenko sta se v kranjski Cineplexx pripeljala v stilu. Iz Ljubljane ju je namreč z Mercedes-benz CLA shooting brake pripeljal kar slovenski mojster driftanja Luka Marko Grošelj, ki bo že čez slabe tri tedne s svojimi veščinami obvladovanja precizne in atraktivne vožnje navduševal tudi na Adria Drift series v Krškem.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.