Horoskop: Kaj prinaša novi teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 15.2.2016
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj je priporočljivo početi v času, ko Luna prehaja posamezna astrološka znamenja

Luna raste v znamenju Bika – PONEDELJEK do 15:34.
V ponedeljek ob 8:47 se dovrši prvi lunin krajec.
Luna v praznem teku* v ponedeljek od 11:56 do 15:34.

Čas za: opravila, ki zahtevajo vztrajnost in potrpežljivost, sprejemanje trajnih odločitev, kuhanje in pečenje, uživanje v kulinariki in obisk restavracij, delo na vrtu, sajenje in saditev rastlin, urejanje finančnih zadev, večje nakupe, nakupe modnih oblačil, nakita in kozmetike, negovanje telesa, izlete v naravo, meditiranje in sproščanje, ustvarjalne dejavnosti, ukvarjanje z umetnostjo, urejanje in okraševanje stanovanja

Luna raste v znamenju Dvojčka – PONEDELJEK od 15:35, TOREK in SREDA do 20:23.
Luna v praznem teku* v sredo od 17:38 do 20:23.

Čas za: krepitev radovednosti, učenje in pridobivanje novih izkušenj, ekipne športe, tek in kolesarjenje, družabne igre in druženje z otroki, prezračevanje prostorov, sklepanje novih poznanstev, komunikacijo, krepitev prijateljstva, družabna srečanja in zabave, urejanje uradnih zadev, izlete, krajše poti, nakupe in prodajo, branje, nakup knjig in obisk knjižnice, kulturne prireditve, nakup prevoznih sredstev, ročna dela in natančna dela, prilagajanje in sklepanje kompromisov

Luna raste v znamenju Raka – SREDA od 20:24, ČETRTEK, PETEK in SOBOTA do 3:17.
Luna v praznem teku* v soboto od 15:37 do nedelje 3:17.
Čas za: družino in dom, druženje s sorodniki, družinske načrte, gospodinjska opravila, pranje večjih količin perila, opremljanje stanovanja, delo na vrtu, setev in sajenje, izkazovanje sočutja in razumevanja, nesebično pomoč, terapije z vodo, počitek, plavanje v termalnih bazenih ali morju, sprehode in meditacijo ob vodi

Luna raste v znamenju Leva – SOBOTA od 3:18 in NEDELJA.
Čas za: zabave, igre, adrenalinske pustolovščine, pogumna in drzna dejanja, piknike, praznovanja in proslave, slavnostne in svečane prireditve, nastope, predstavitve, promocije, trženje, razstave, obisk gledališča, ustvarjalne dejavnosti, šport, ples, izkazovanje ljubezni, konzerviranje sadja

V ponedeljek zjutraj se dovrši prvi lunin krajec, zato smo lahko malo bolj trmoglavi in uporniški. Zato ne sklicujmo sestankov takoj ob prihodu v službo, ampak raje malo počakajmo. Saj bomo pred opoldnevom imeli več možnosti za konstruktivne dogovore in trajne odločitve. Še zlasti, če se tičejo žensk, mode, umetnosti, ustvarjanja, kuhanja, itd. Pa tudi če načrtujemo prenovo stanovanja, bo takrat pravi čas, da se lotimo del. Popoldan in zvečer nas bodo pritegnile zanimivosti iz sveta znanosti, zato bomo mogoče pogledali kakšen dokumentarec. Mogoče pa obiščemo ali se vpišemo v kakšen tečaj. Energije nas bodo pritegnile, da bi se naučili nekaj novega.

Torek bo malo zmeden. V jutranjem času bo več nejasnosti v komunikaciji. Žal je možno, da nas bo želel kdo prinesti naokoli. Raje dvomite v »čudne« okoliščine, ki se bodo pojavljale ta dan in ki jih drugače niste vajeni. Ni vse zlato, kar se sveti. Nato pa bomo vse do večera zelo kritični, težko bomo sprejeli trajne odločitve. Zaradi morebitne slabe izkušnje, bomo zelo nezaupljivi. Ta dan se izogibajte novostim in večjim nakupom, ker se na dolgi rok ne bo izšlo. Zvečer pa vso negativno energijo, na katero ste naleteli čez dan, preženite s športom ali drugimi aktivnostmi, ki v vas poženejo pozitivno energijo.

V sredo zjutraj bo Venera prestopila v znamenje Vodnarja in se tako pridružila Merkurju, ki je v tem znamenju že od prejšnjega tedna. Venera bo v znamenju Vodnarja vse do sredine marca. Ta položaj Venere bo zelo ugodno vplival na vsa zračna znamenja ter na ognjenega Ovna in Strelca. V tem času bomo priča bolj inovativnim in ekstravagantnim idejam v modi in umetnosti. Mogoče si kupimo kakšen nenavaden kos oblačila, se odločimo za spremembo frizure ali pa morda tudi kaj bolj drznega, s čimer bomo izstopali. Vodnar ne mara povprečja, ampak je usmerjen v drznost in prihodnost. Ljubezni, ki se bodo v tem času porajale so lahko bolj neobičajne, kot smo jih vajeni. Vendar prava ljubezen prenese vse, ne glede na to kaj smo in kje smo. Na splošno se bomo raje družili in bomo bolj odprti za razvedrilo in zabave. Pritegnile nas bodo novosti in inovacije, medtem ko smo v prejšnjem mesecu na splošno raje posegali po tradicionalnih in preverjenih priložnostih.
Sicer pa bo sreda prijetna. Pripravljeni bomo sodelovati, še posebej, če bodo naša druženja prinesla novosti in izboljšanje. Dan je ugoden za nakupe, prodajo, kratke poti, knjižne premiere in debate. Popoldan bodo pogovori stekli tudi o temah, ki se jih sicer poskušamo izogniti. To bodo občutili predvsem tisti, ki imajo osebne planete ali pomembne astrološke točke na zadnjih stopinjah Dvojčka, Vodnarja, Tehtnice, Leva ali Ovna.

V četrtek naj nas vodi intuicija in preprost občutek, ko enostavno vemo, kaj nam je treba storiti. Ugoden dan za sprostitev. Kopališča in spa centri bodo imeli več obiska in prometa, saj bo marsikoga vleklo v vodo, k vodi, na masažo in sprostitev. Morda pa kdo pomisli, da bi si vzel dopust ali kakšen prost dan, ki bi ga preživel kar doma. Luna je v Raku, ko sta nam dom in občutek varnosti, še kako pomembna.

Energije v noči na petek lahko komu kratijo spanec. Ker smo v teh dneh bolj čustveno občutljivi, nas lahko kaj vznemiri ali prebudi. V petek bo Sonce vstopilo v zadnje zimsko znamenje. To je znamenje Ribi. Ta mesec bo pravi, da izpolnite svoje cilje in naloge tisti, ki imate osebne planete in pomembne astrološke točke v znamenjih Ribi, Raka, Škorpijona, Bika ali Kozoroga.
Če bomo dan preživeli doma, bomo skrbno urejali in pospravljali dom ali pa bomo načrtovali, kako bi se ga dalo preurediti. Vsekakor bomo uspešni, če se bomo lotili tovrstnih opravil. Popoldan pa si le vzemite prosto. Luna bo v praznem teku, zato tudi mi dajmo v prosti tek. Verjetno bomo najbolj uživali v domačem okolju in s svojim bližnjimi.

Če se nam še včeraj ni ljubilo nikamor, nas bo v soboto vleklo na kakšno zabavo ali prireditev. A energije na nebu si bodo nasprotovale. Sodobna umetnost, ekstravaganca in pogum, ne bosta vsem najbolj všeč. Če smo umetniške in ustvarjalne narave, bomo ta dan izkoristili za nore ideje. A ne pričakujmo, da bodo vsem všeč.

V nedeljo bomo unikatne ideje prejšnjega dne malo preoblikovali, ubrali bomo že preizkušene načine in poti. Mogoče bomo bolj realno pogledali na celotno zadevo. Vseeno pa je dan ugoden, da preizkusimo kaj novega, da gremo kam, kjer še nismo bili. Ne bomo razočarani.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega tradicionalnega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.
Tradicionalni aspekti v astrologiji so konjunkcija, sekstil, kvadrat, trigon in opozicija.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.