Lepe tudi v menopavzi

Moj čas > Nega in lepota | piše: M. L. | 14.11.2016
Ni pomembno ali ste stari ali mladi. Leta so le številka! Pomembno je koliko let občutite. Vseeno pa določena življenjska obdobja prinesejo s seboj »določene« spremembe. Tako ženske po 50. letu, s prihodom v menopavzo, doživijo številne fizične in/ali psihične spremembe, ki so vse prej kot prijetne.
Tudi v menopavzi ste lahko lepe. (foto: nuxe.si)
Tudi v menopavzi ste lahko lepe. (foto: nuxe.si)
Tudi v menopavzi ste lahko lepe. (foto: nuxe.si) Nuxuriance® Ultra linijo sestavlja 6 izjemnih izdelkov za nego vsake zrele kože. (foto: nuxe.si)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Menopavza označuje konec plodnosti pri ženskah in običajno prebudi strah pred izgubo ženstvenosti in lepote. S prihodom menopavze pride tudi do vidnih sprememb na koži in bistvenih sprememb v sami fiziologiji kože. Koža postane suha, luskasta in občutljiva; pomanjkanje estrogena pa vodi do nenadne izgube čvrstosti in elastičnosti. Globoke gube postanejo izrazitejše in pojavljati se začnejo tudi bolj izraziti pigmentni madeži. Skrb za kožo postane pomembnejša bolj kot vselej do sedaj. Pravilna vsakodnevna in dodatna nega sta potrebni za preprečevanje hitrega staranja kože in ohranjanje privlačnosti ter lepote.

Sčasoma znaki staranja postajajo vse bolj vidni: globlje gube, ohlapna koža, izguba čvrstosti, gostote in sijaja. Da bi koži povrnili lastno sposobnost obnavljanja je Laboratorij NUXE predstavil NOVO linijo za nego zrele kože, ki temelji na milijonih celic nove generacije, Bi-cvetličnih celicah žafrana in bugenvilije. Je prvi, ki mu je uspelo vkapsulirati aktivne molekule dragocenega žafrana v aktivne celice bugenvilije, za povečano sinergijo njihovega delovanja. Nuxuriance® Ultra je podprta s sedmimi patenti za popolnoma obnovljeno in pomlajeno kožo, ki dokazano deluje proti vsem vidnim znakom staranja kože v menopavzi.

NOVOST nove Nuxuriance® Ultra je ciljano, neprekinjeno 12-urno delovanje na znake staranja kože, saj spodbuja nastajanj e novih kožnih celic v bazalni plasti epidermisa, v dermisu pa deluje na same fibroblaste.

Delovanje Bi-cvetličnih celic je okrepljeno z ekskluzivnim naravnim aktivnim kompleksom - izvleček morske alge, morski ekso-polisaharid, celice kakavovca in hialuronska kislina z nizko molekulsko težo – ki pomaga obnoviti 4 ključne funkcije fibroblastov: razmnoževanje celic, sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline, napenjanje podpornih vlaken in mobilnost celic.

7 tipov kliničnih študij Laboratorija NUXE na več kot 300 ženskah. V samo 28 dneh so rezultati presunljivi.
Gube so zapolnjene pri 92% žensk.
Koža izgleda obnovljena pri 78% žensk.
Naravni sijaj kože je povečan pri 92% žensk.
Obrazne poteze so učvrščene (učinek liftinga) pri 78% žensk.
Preoblikovan obraza pri 77% žensk.
Izvrstno razkošne, čudovito čiste in topljive lamelne teksture z čudovito harmonijo pomarančnih cvetov in malin na darežljivi osnovi mošusnega lesa bodo zapeljale še tako zahtevno žensko.


NOVO Nuxuriance® Ultra linijo sestavlja 6 izjemnih izdelkov za nego vsake zrele kože. Vsak izdelek je prepojen s močjo milijonov Bi-cvetličnih celic žafrana in bugenvilije, ki delujejo v harmoniji z aktivnimi sestavinami, posebej izbranimi zaradi svojih dopolnilnih lastnosti.

Regeneracijski serum z globalnim anti-age učinkom, 30 ml, namenjen vsem tipom kože, za dnevno in nočno nego. Z njegovim delovanjem bo koža obnovljena, pomlajena, zapolnjena, njen ten pa bolj enakomeren, odpravlja tudi pigmentne madeže in nudi lifting učinek. 

Regeneracijska fluidna krema z globalnim anti-age učinkom, 50 ml, za normalno do mešano kožo, za dnevno nego. Koži vrača mladost, jo intenzivno obnavlja in učvrščuje ter matira. Obraznim potezam nudi lifting učinek in zmanjša tudi najgloblje gube. 

Regeneracijska obogatena krema z globalnim anti-age učinkom, 50 ml, za suho do zelo suho kožo, za dnevno nego. Dokazano deluje na vlaženje kožnih celic, s tem pa je koža temeljito nahranjena, bolj čvrsta in mladostna. Obraznim potezam nudi lifting učinek. 

Regeneracijska nočna krema z globalnim anti-age učinkom, 50 ml, za vse tipe kože, nočna nega. Spodbuja encime, ki so odgovorni za odstranjevanje odmrlih celic, ter tako poskrbi, da je koža zjutraj spočita in sveža. 

Krema za predel okoli oči in ust z globalnim anti-age učinkom, 15 ml, za dnevno in/ali nočno nego. Zmanjšuje zabuhlost in temne kolobarje, gube in pigmentne madeže ter ohlapnost. 

Roll-on maska z globalnim anti-age učinkom, 50 ml, za vse tipe kože, kot dodatna intenzivna nega in izvirna NOVOST. Je idealna za takojšen učinek sijaja in liftinga ter hitri pomlajevalni tretma. Z vgrajenim masažnim aplikatorjem bo koža zasijala. 

Še več boste našli tukaj.
 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.