McDonald's zaposluje upokojence

Moji odnosi > Družabna mreža | piše: McDonald's | 16.11.2016
Pri podjetju McDonald's v Sloveniji verjamejo, da lahko prav upokojenci poskrbijo za pristnejše družinsko vzdušje in toplino v njihovih restavracijah. Zavedajo se tudi, da si veliko upokojencev želi tako druženja kot delovnih izzivov in ne nazadnje tudi dodatnega zaslužka.
Pretežno mlada ekipa McDonald
Pretežno mlada ekipa McDonald'sa bi rada okrepila svoje vrste s starejšimi.
Pretežno mlada ekipa McDonald Nove McDonald Upokojenci bodo svoje delovne ure preživljali tu, skrbeli za urejenost in čistočo jedilnic ter seveda za prijetno počutje gostov.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ljudje se z veseljem vračamo v restavracije, v katerih ne le dobro jemo, ampak se predvsem prijetno počutimo, kjer se za nas še posebej potrudijo in se vedejo prijazno ter spoštljivo. V restavracijah McDonald's v Sloveniji se vsega tega zelo dobro zavedajo, zato dajejo poseben poudarek gostoljubju in domačnosti. Verjamejo, da v restavracijah, ki jih obiskujejo družine, k domačnem vzdušju lahko pripomorejo tudi upokojenci.

»V kar nekaj naših restavracijah večinski delež obiskovalcev predstavljajo družine z majhnimi in malo večjimi otroki. Verjamemo, da bodo upokojenci lepo prispevali k družinskemu vzdušju in toplini, saj vemo, da so družinska kosila najboljša, v družbi babic in dedkov,« pravi Petra Erbida, vodja kadrovske službe v podjetju McDonald's v Sloveniji. »Hkrati se zavedamo tudi, da imajo številni upokojenci zelo majhne pokojnine in jim bo dodaten zaslužek prišel prav. Obkroženost s sodelavci, druženje z mlajšimi kolegi in obiskovalci pa lahko pripomorejo k novemu elanu upokojencev,« dodaja Erbida.

Upokojenci bodo delali v jedilnici, oziroma kot na McDonald'su pravijo v svojem žargonu, »v lobbyju«. Njihovo delo bo pospravljanje pladnjev, skrb za urejenost jedilnice in predvsem skrb za prijetno počutje zaposlenih ter ustvarjanje domačnosti za goste.

Z zaposlovanjem upokojencev, oziroma kot pravijo v svojih oglasih, »mladih po srcu«, bodo začeli v treh restavracijah, in sicer Žito Ljubljana, na Šmartinski 154; Swaty Maribor, Tržaška 6, in v Lescah, Hraška cesta 21a, nato pa bodo program razširili tudi na druge restavracije.

Skrb, da bi imeli zaradi dela v McDonad'su nižjo pokojnino, je odveč. Po zakonu upokojenci lahko delajo do 60 ur na mesec, na leto pa lahko dodatno zaslužijo do nekaj čez 6.000,00 € (točen znesek se spreminja), ne da bi to kakorkoli vplivalo na višino pokojnine.

Če bi vas delo, druženje in zaslužek v restavracijah McDonald's zanimalo:
• se javite na elektronski naslov mcdkariera@si.mcd.com ali
• pokličite po telefonu na: 01 428 92 10 ali
• izpolnite obrazec na: http://www.mcdonalds.si/zaposlitev/zaposlovanje-upokojencev/ ali pa
• v zgoraj naštetih restavracijah stopite kar do vodje in se pogovorite z njim ali njo.




 
Promocijsko sporočilo

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.