Nega kože po poletju

Moj čas > Nega in lepota | piše: M. L. | 5.9.2016
Vrnitev z dopusta s seboj prinese določene spremembe, prav tako pa do sprememb pride tudi v našem dnevnem ritualu lepote. Naša koža je bila pod vplivom sonca, morja, klora … kar je razlog, da je lahko dehidrirana in brez zdravega sijaja.
CremeProdigiuese_MoisturisingNightCream.
CremeProdigiuese_MoisturisingNightCream.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ravno zato pa je sedaj idealen čas, da svoji koži s pomočjo nekaj enostavnih korakov zagotovimo malo ljubezni. Čas je za „po-poletni“ ritual nege, za katerega vam bo koža resnično hvaležna.

Nežno odstranite odmrle celice
Intenzivna izpostavljenost soncu poškoduje vašo kožo, zato ni nič nenavadnega, če se po vrnitvi iz dopusta koža intenzivno lušči. Pomagajte ji, da zasije in z nežnim pilingom odstranite odmrle kožne celice.

Laboratorij NUXE je zasnoval čudoviti piling, iz najboljših naravnih sestavin, ki na nežen in učinkovit način odstrani odmrle celice, poeenoti kožo ter ohranja njeno naravno zaščito.

Preizkusite NUXE Gelée Exfoliante Douce Nežen gelni piling za obraz, ki je popolnoma učinkovit in hkrati dovolj nežen tudi za najbolj občutljivo kožo.

Zakaj je piling pomemben?
Osnovna naloga pilinga je, da odstrani nečistoče in odmrle celice s kože, s čimer se očistijo pore in spodbu obnova celic. Piling tudi spodbudi prekrvavitev kože in izboljša oskrbo s kisikom, zaradi česar je koža obraza videti bolj sveža, pomlajena, koža na telesu pa zglajena in mehka na dotik.

Največja korist pilinga je, da poveča učinkovitost kreme, seruma ali losjona, katerega boste nanesli po uporabi pilinga. Samo očiščene pore lahko v celoti sprejmejo akivne sestavine kozmetičnih izdelkov, ki lahko potem delujejo na način, ki je bil zamišljen.
Piling je vsekakor potreben tudi pred izpostavljanjem na soncu, da odstrani vse odmrle celice in da bi se dosegla boljša in lepša zagorelost ter poenotena polt.

Poskrbite, da bo vaša koža navlažena
Če do sedaj serum ni bil del vaše „lepotne torbice“, je sedaj primeren čas, da postane. Koža po poletju namreč zahteva intenzivno vlaženje, serum pa bo poskrbel za povrnitev vlage in osvežitev vaše kože po izpostavljanju soncu.

24-urni vlažilni in pomirjujoči serum NUXE Crème Fraîche de Beauté® s povečano koncentracijo 8 rastlinskih izvlečkov in sokom aloe vere zagotavlja globinsko, 24-urno vlaženje. Poskrbi, da je vlaga v vaši koži dobesedno „zaklenjena“, zato je koža sijoča in sveža.

Izkoristite spanje za obnovo vaše kože
Koža se najbolj intenzivno obnavlja ponoči. Privoščite si kakovosten spanec, pred tem pa si na kožo nanesite obilen sloj kakovostne vlažilne nočne kreme.

Privoščite si kakovostno nočno obnavljujočo kremo NUXE Crème Prodigieuse® Nuit.
Vlažilna in poživljajoča nočna krema se bori proti poškodbam, ki jih dnevno povzroča oksidacijski stres, ki je glavni povzročitelj staranja kože. Sodeluje pri obnovi kožnih celic in zjutraj so poteze zglajene.

In na koncu – ne pozabite na ustnice
Vaše ustnice prav tako kot obraz, potrebujejo zaščito in obnovo. Velikokrat nanje pozabimo, kar pa hitro opazimo, ko so že suhe in poškodovane. Nahranite jih z balzamom, ki jih bo obnovili n globinsko nahranil. NUXE Rêve de Miel® Balzam za ustnice jih s svojo izjemno bogato in okusno teksturo obnavlja i njim povrne mehkobo. Izvlečki ognjiča in čebelji vosek oskrbita ustnice z lipidi. Alantonin, olje sladkega mandlja in karitejevo maslo pa jih pomirjajo, medtem ko jih akacijev med krepi.

Še več zanimivega vas čaka tukaj!
 
Promocijsko sporočilo

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.