Poletni namig za lepši oddih

Moj čas > Nega in lepota | piše: Ara | 19.6.2017
Udobje na vsakem koraku.
Ara obutev zaznamuje ženstvena nota in visoko udobje, ki jih dela posebne.  (foto: Ara)
Ara obutev zaznamuje ženstvena nota in visoko udobje, ki jih dela posebne. (foto: Ara)
Ara obutev zaznamuje ženstvena nota in visoko udobje, ki jih dela posebne.  (foto: Ara) Privlačen dizajn, kateremu je Ara v novi kolekciji namenila veliko pozornosti, pritegne pozornost. (foto: Ara) Z novo kolekcijo se želi približati ljubiteljicam čevljev vseh starosti, zato je tokratna kolekcija še bolj pestra. Čevlji so prijetni na pogled, ključna značilnost obutve Ara pa še vedno ostaja udobje. (foto: Ara) Ara obutev zaznamuje ženstvena nota in visoko udobje, ki jih dela posebne. (foto: Ara)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Privlačen dizajn, kateremu je Ara v novi kolekciji namenila veliko pozornosti, pritegne pozornost. Z novo kolekcijo se želi približati ljubiteljicam čevljev vseh starosti, zato je tokratna kolekcija še bolj pestra.

Čevlji so prijetni na pogled, ključna značilnost obutve Ara pa še vedno ostaja udobje. Raziskave kažejo, da je funkcionalnost čevlja vse bolj pomembna pri izbiri, zato Ara izdeluje široko ponudbo obutve, ki zagotavlja udobje s številnimi atributi: ponudba prave velikosti za vsako nogo s polovičnimi številkami in številnimi funkcijskimi dopolnitvami kot so različne širine čevljev, lahkost obutve, odstranljiv vložek in še marsikaj. Iz vidika modnosti pa bo nova kolekcija zadovoljila tudi najbolj zahtevne.


Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.


Jenny – sveži modeli in zagotovljeno udobje
Jenny je sestrska blagovna znamka Ara obutve, ki ponuja kakovostno obutev za dostopno ceno. Večina modelov pride skupaj z inovativnim vložkom z dvojno gostoto spominske pene znan kot Relax notranji podplat. Vsi modeli športne obutve imajo tudi odstranljiv vložek, ki omogoča uporabo vložkov. Obloge so izdelane iz Airtex, Microline ali imitacije kozjega usnja, vložki pa so 100 % usnje za prijetno in udobno nošenje.

Nežna obutev za nežne korake
Ara obutev zaznamuje ženstvena nota in visoko udobje, ki jih dela posebne. Različni modeli se poigravajo z materiali, dodatki in zanimivi detajli. Barva, stil, perle, kovice, oblike, bleščice, zaponke – vsi dodatki na obutvi se iz sezone v sezono spreminjajo. Udobje, ki ga ponuja ARA obutev pa je večno!



 
Promocijsko sporočilo

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.