Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri Komentiraj in osvoji nagrado

Aktualno > Nagradne igre | piše: Uredništvo | 16.6.2013
Oglej si galerijo slik in zapiši kakršen koli komentarna Facebook zidu Moja leta. Med vsemi, ki boste komentirali, bomo izžrebali tri, ki bodo prejeli dvojček Ljutomerčan: laški rizling (suho) in rumeni muškat (sladko) v darilni embalaži.
foto: P&F Wineries
foto: P&F Wineries
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
1. Splošne določbe
Organizator Zavod MojaLeta.si Korovci prireja nagradno igro »Komentiraj in osvoji nagrado« na spletnem portalu www.mojaleta.si od 17.6. do 19.6.2013.

2. Nagrada
Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki izžrebal 3 nagrajence ali nagrajenke, ki bodo prejeli dvojček Ljutomerčan: laški rizling (suho) + rumeni muškat (sladko) v darilni embalaži. Nagrade podarja sponzor nagradne igre, podjetje P&F Jeruzalem Ormož d.o.o., Kolodvorska cesta 11, 2270 Ormož.

Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar. Nagrajenec jo lahko prejme po pošti ali pa osebno prevzame in si tako ogleda še vinsko klet (po predhodni najavi).

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodeluje vsak v skladu z veljavnimi pogoji registracije registrirani član spletnega portala www.MojaLeta.si, ki sprejme pravila in pogoje nagradne igre, razen zaposlenihv Zavodu MojaLeta.si Korovci in podjetju P&F Jeruzalem Ormož d.o.o. in njihovih ožjih družinskih članov.

4. Potek nagradne igre
V nagradni igri sodelujejo vsi, ki v času trajanja nagradne igre zapišejo komentar v Galerijo P&F Jeruzalem Ormož na FB zidu portala Moja leta. Nagrajence bomo v uredništvu portala MojaLeta.si izmed vseh, ki izpolnijo ta pogoj, ob prisotnosti komisije izžrebali 20.6.2013 ob 10.00 uri na sedežu Zavoda MojaLeta.si Korovci. Rezultati bodo na www.mojaleta.si in na MojaLeta Facebook profilu objavljeni najkasneje 20.6.2013.

5. Nagrajenci
Zavod MojaLeta.si Korovci si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.
Če nagrajenec ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do nagrade.

6. Davki in akontacija dohodnine
Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

7. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitniki nagrad organizatorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

Zavod MojaLeta.si Korovci
Korovci, 16. 6. 2013

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.