Pravila nagradne igre MojaLeta darila in splošni pogoji sodelovanja

Aktualno > Nagradne igre | piše: Uredništvo | 1.3.2023
Preberite, kakšna so pravila in kako lahko sodelujete v nagradni igri MojaLeta darila.
Peberi pravila in sodeluj v nagradni igri.
Peberi pravila in sodeluj v nagradni igri.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

1. Splošne določbe

Zavod Mojaleta.si, Korovci 6, 9261 Cankova (v nadaljevanju organizator), prireja na spletnem portalu www.mojaleta.si nagradno igro MojaLeta darila, v okviru katere vsak mesec obdari pet izžrebanih posameznikov oz. posameznic. Prijave se zbirajo od prvega do zadnjega dne v tekočem mesecu. Nagradno žrebanje poteka vsak mesec do 5. dne v mesecu za pretekli mesec.

2. Opis programa MojaLeta darila

Organizator na spletnem mestu zbira prijave uporabnic in uporabnikov, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje iz 3. točke Splošnih pogojev in pravil posameznih Darilnih paketov. Izmed prijav, oddanih v skladu s 3. točko Splošnih pogojev in pravil, organizator vsak mesec, s pomočjo računalniškega programa, izmed prijavljenih, ki izpoljujejo pogoje za sodelovanje za tekoči mesec, izžreba 5 oseb, v vsakem izmed šestih, v 3. točki omenjenih darilnih paketov.

3. Pogoji za sodelovanje in potek nagradne igre

V nagradnem programu lahko sodeluje vsak, ki odda prijavo prek elektronskega obrazca, ki je objavljen na tem naslovu: https://mojaleta.si/Clanek/MojaLeta-darila-za-vas. S tem, ko sodeluje, potrjuje, da se strinja s Pravili sodelovanja in s splošnimi pogoji nagradne igre.

Vsakdo lahko sodeluje v nagradni igri samo enkrat v obdobju enega meseca, naslednji mesec pa se lahko prijavi ponovno.

Registracija v portal ni pogoj za sodelovanje, je pa pogoj za sodelovanje podelitev soglasja za pošiljanje mojaleta.si uredniških in promocijskih e-novic na naslov prijavljenega.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v Zavodu Mojaleta.si in njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki kakorkoli sodelujejo pri organizaciji nagradne igre. Če je v igri izžrebana katerakoli izmed oseb, ki v igri ne sme sodelovati, se žrebanje avtomatsko ponovi.

Prijave za tekoči mesec se zbirajo prek elektronskega obrazca, v času od prvega do zadnjega dne v tekočem mesecu. Prijava bo sprejeta kot pravilna, ko boste vnesli podatke, ki jih od vas zahteva elektronski obrazec za posamezni paket.

Žrebanje ni javno. Organizator ga izvede s pomočjo računalniškega programa na svojem sedežu, in sicer najkasneje 5. dan v mesecu za pretekli mesec. 

4. Rezultati žrebanja in pošiljanje nagrad

Rezultati žrebanja so na www.mojaleta.si objavljeni najkasneje do 10. dne v mesecu  za pretekli mesec, izžrebanci pa bodo o prejemu nagrade obveščeni tudi po e-pošti.

Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s Pravili in splošnimi pogoji. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu oz. z njo prosto razpolaga.

MojaLeta darila se izžrebancem pošljejo v obliki paketa po navadni pošti najkasneje do zadnjega dne v mesecu, v katerem so bili objavljeni rezultati žreba. Če nagrajenec paketa ne prevzame, izgubi pravico do nagrade. Organizator si pridržuje pravico do zamude pošiljanja nagarde zaradi višje sile.

Nagrada ni zamenljiva, izplačljiva v gotovini ali prenosljiva na tretjo osebo.

5. Davki in akontacija dohodnine

Nagrada je za nagrajence brez dohodninskih posledic, saj njena vrednost ne presega 42 € (vključno z DDV). Plačilo davka od dohodnine od daril in nagrad po ZDPPO-1 in ZDoh-2 namreč ni potrebno, če skupna vrednost vseh daril, izročenih v istem letu, ne preseže 84 €, skupna vrednost posamičnega darila pa ni višja od 42 € (oboje vključno z DDV).

6. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca in prijavo v nagradno igro potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter promocijskega gradiva in brezplačnih e-novic po e-pošti.

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov  (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

7. Sprememba pravil nagradne igre

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na www.mojaleta.si. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti, se ta pravila štejejo za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

8. Ostale določbe

Za vse ostale spore je pristojno Okrajno sodišče v Ljubljani.

Ta pravilnik začne veljati z dnem 1. 3. 2023.

 

Korovci, marec 2023

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.